Download Aplikasi Marrybrown (MB App)Dan Nikmati Penjimatan Yang Berbaloi

by - May 18, 2022

Download Aplikasi Marrybrown(MB App) Dan Nikmati Penjimatan Yang Berbaloi| Haii korang...dah download ke Aplikasi Marrybrown?ye korang...marrybrown dah ada aplikasi online tau..banyak sangat tawaran yang ditawarkan,benda boleh jimat buat ape nak bayar lebih kan..hehe...

Sis pun baru je tau ni,tu yang cepat-cepat download aplikasi ni,terus redeem tau...dapat free ayam untuk new member,fuhh..memang berbaloi lah...

Service pun laju je uolss...tapi sis rasa ramai lagi yang tak tau ada aplikasi MB ni,sebab kebanyakan nya hanya order di kaunter sahaja...so...sis nak war warkan lah pada uolss....sama2 kita nikmati penjimatan yang ditawarkan.







Download Aplikasi Marrybrown (MB App)Dan Nikmati Penjimatan Yang Berbaloi

Jom sis ajar cara nak download aplikasi marrybrown..










-Korang boleh download aplikasi Marrybrown di android dan apple store secara percuma.

Klik link ini https://mbapp.marrybrown.com/ . Tak semua outlet Marrybrown yang guna aplikasi ni, boleh tengok dekat aplikasi outlet mana yang ada.

-Lepas download, teruskan dengan isi nombor telefon korang.

-Kemudian, isi kod negara dan nombor telefon

- Kod verification akan dihantar dan korang boleh isi

-Lepas tu isi la nama, pasword, jantina dan lain-lain

-Klik submit.

-Settle






Untuk pertama kali korang boleh redeem Crispy Chiken...free je tau...kalau nak maklumat lanjut bolehlah korang layari laman web Marrybrown..sis ada share details dibawah ni..





FB : @marrybrownmalaysia
Twitter : @MarrybrownMY
Instagram : @MarrybrownMY
Marrybrown website: https://marrybrown.com/

You May Also Like

0 Comments

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang ada di laman ini adalah dari tuan blog sendiri. Ia tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemilik asalnya. Sebarang print screen terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan blog sendiri. Pendapat tuan blog tidak semestinya kekal. Terima Kasih..

PEMILIK BLOG
-LIN LIENA-