Buffet Ramadhan Di Els Club Desaru

by - April 05, 2022

 Buffet Ramadhan Di Els Club Desaru| Haii korang,pernah pergi desaru tak?kalau pernah mesti korang tau kan,kat desaru ada club golf.Sebenarnya sis pun pertama kali tau masuk situ...almaklumlah kita ni mana pandai main golf,ingatkan orang have2 je boleh pegi situ....

Sis kesini pun sebab ada jemputan buffet ramadhan,kalau tak segan oiii nak kesini..sebelum makan tu kami dihidangkan dengan tarian zapin...rasa enjoy dan happening sangat kat sini..jom kita tengok apakah tema buffet ramadhan yang disediakan.


SELERA KAMPUNG BREAKFASTING BUFFET

Sajian asli  tradisional kampung seperti Gulai Ikan Patin,Kambing Panggang,Sate,Sotong Masak Cili Api,Ikan Bakar, Daging Kalio...dan banyak lagi menu tau..korang tengoklah gambar kat bawah ni..jangan melting pulak ye....

Sis recommended sangat korang cuba buffet ramadhan disini kerana harganya sangat berpatutan...puas hati sebab semua makanan memang sedap dan menepati citarasa sis yang sukakan makanan kampung...setiap makanan tu sis dah rasa tau....memang penuh perut ..terasa keberatan nya...haha

Jomlah kita layanzzz gambar2 kat bawah nii
























Guysss...teh tarik dia sedap yakmattt...teringat ingat ni,kuetiaw goreng diaaaa...sedappppp lahai....pastu kan..sate dia cukup rasa semua..senang cerita semua menu sangat berbaloi untuk dirasa ...pastikan korang rasa semua menu yang disediakan..kalau tak menyesal bila dah balik nanti...

Pada pendapat peribadi sis la...korang kena pegi sini dan nikmati lah juada Selera Kampung di The Els Club Desaru Coast ni.


SELERA KAMPUNG BREAKFASTING BUFFET

7 to 30 April 2022|6.00pm onwards|Ocean Course Clubhouse

RM 99 Adult

RM 49 Child

RM 88 Senior Citizen

wasap or call: 0167744038 Mr Ravin ,0127669427 Mr Rozaizul



You May Also Like

1 Comments

  1. Belum pernah lagi makan di sini, nanti one day nak juga laa rasa buffet ramadan dia ni.. nampak semua menu sedap belaka..

    ReplyDelete

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang ada di laman ini adalah dari tuan blog sendiri. Ia tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemilik asalnya. Sebarang print screen terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan blog sendiri. Pendapat tuan blog tidak semestinya kekal. Terima Kasih..

PEMILIK BLOG
-LIN LIENA-