Cosmoderm Glow C Set Mencerahkan Dan Menganjal Kulit

by - February 17, 2022

 Cosmoderm  Glow C  Set Mencerahkan Dan Menganjal Kulit/ Hai korangggg,nak tak kulit cerah berseri dan anjal?Ni haaa sis nak share dengan korang produk terbaru dari Cosmoderm.

Cosmoderm kalau keluarkan produk baru memang best best semuanya,rasa macam rugi kalau tak dapatkan nya..harga pulak memang kasih sayang Cosmoderm bagi….mampu milik guys…..berkesan pulak tu.GLOW C SET BRIGHTENS AND BOUNCY

Produk ni sesuai untuk semua umur,yang muda dan yang tak berapa muda pun boleh guna hehe….produk ini kaya dengan Vitamin C.Cosmoderm Glow C Skincare kaya dengan antioksida yang dapat membantu melindungi sel kulit ini terutama melindungi kulit wajah kita dari radikal bebas akibat pendedahan UV.

Lebih menarik dengan menggunakan Cosmoderm Glow C Skincare secara konsisten selama 14 hari dapat menjadikan kulit wajah anjal dan berseri-seri secara semulajadi4 Langkah penjagaan wajah Cosmoderm Glow C Skincare

1. GLOW C DETOX CLEANSING

Pencuci ni sangat lembut dan ringan diwajah…wangiii uiiii bau oren.mampu membersihkan kekotoran diwajah dan detox kulit wajah.

2. GLOW C RADIANCE TONING ESSENCE

Mengandungi 500g vitamin C  serta mengandungi pati minyak oren.kelebihannya seperti membantu mencerahkan kulit,membantu meningkatkan keupayaan penyerapan kulit,membantu meminimumkan penampilan garis garis halus.

3.GLOW C SUPERNBOOSTING SERUM

Merawat kulit kusam,kulit wajah yang letih dan moody,.Ianya membantu mencerahkan hiperpigmentasi dan bintik gelap.sekatakan kulit,melembutkan dan melembabkan kulit..serta menjadikan kulit berseri dan anjal.

4.GLOW C BRIGHTENING MOISTURE SOLUTION

Pelembab muka yang membantu merangsang penghasilan serat protein kulit,membantu meningkatkan pertumbuhan semula kulit.menjadikan kulit lebih anjal.Korang bolehlah dapatkan set cosmoderm  di atas talian atau ke cawangan watsons terdekat.

Www.watsons.com


You May Also Like

1 Comments

  1. Produk apa pun kalau ada VitC memang bagus untuk kulit, kulit jadi lembab dan berseri.. nanti nak cubalah..

    ReplyDelete

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang ada di laman ini adalah dari tuan blog sendiri. Ia tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemilik asalnya. Sebarang print screen terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan blog sendiri. Pendapat tuan blog tidak semestinya kekal. Terima Kasih..

PEMILIK BLOG
-LIN LIENA-