The INKEY LIST MULTI-BIOTIK AND HYALURONIC ACID REVIEW

by - November 17, 2021

 The INKEY LIST  MULTI-BIOTIK AND HYALURONIC ACID REVIEW


Hellooo korang...tgh mencari produk yang best untuk kulit ke tu?ni haa sis nak share sikit pengalaman sis guna produk INKEY LIST.


Sebenarnya sis pun pertama kali dengar nama produk ni..Ok...sebelum tu jom kita baca info tentang InkeyList ini dahulu.INKEY LIST

Diasaskan oleh Colette Laxton dan Mark Curry pada 2018, The INKEY List lahir daripada kepercayaan bahawa pengetahuan yang lebih baik kuasa keputusan yang lebih baik. Matlamat mereka adalah mudah: untuk menembusi kecantikan dan menyampaikan pandangan langsung tentang bahan-bahan yang paling dikehendaki di pasaran untuk harga sepasang kopi.


Rangkaian produk wira baharu yang tercanggih ini dengan hasil yang luar biasa, didorong oleh ramuan dan mudah difahami, digunakan dan dipercayai: formula mudah membolehkan pengguna kecantikan menyesuaikan rejim mereka agar sesuai dengan keperluan kulit yang sentiasa berubah. Produk mengandungi sesedikit mungkin bahan, semuanya berkualiti tinggi dan pada harga 'give-it-a-go'.

HYALURONIC ACID SERUM

link--------https://threebs.co/collections/the-inkey-list/products/the-inkey-list-hyaluronic-acid-serum-30ml

Serum ini sangat best,Ianya mampu melembabkan kulit dan menjadikannya lebih lembut dan gebu.Kandungan hyaluronic adalah bintang dalam penjagaan kulit kerana ianya mengekalkan kelembapan kulit.


CARA GUNA:

1)Sapu sedikit serum pada muka yang telah dibersihkan

2)Tepuk manja pada wajah agar serum menyerap kedalam kulit

3)Disusuli dengan pelembab selepas beberapa minit


**serum ni sangat ringan dan lembut...paling best cepat meresap dan tidak melekit.Sesuai untuk semua jenis kulit
MULTI-BIOTIK MOISTURIZER

link----------https://threebs.co/products/the-inkey-list-multi-biotic-moisturizer-30ml?pr_prod_strat=copurchase&pr_rec_pid=4615955841075&pr_ref_pid=4615955644467&pr_seq=uniform
Pelembap yang mengandungi probiotik dan squalane yang berasal dari tumbuhan yang membantu mengimbangi tahap pH kulit anda, mengurangkan pengeluaran sebum berlebihan, mencerahkan dan menenangkan.


Krim muka ini padat dengan bakteria baik (juga dikenali sebagai Probiotik), bersama-sama dengan pra-biotik dan pasca-biotik untuk membantu mengimbangi tahap pH semula jadi kulit anda dan menggalakkan wajah yang sihat dan bercahaya. Menangani kerengsaan dan pengeluaran sebum yang berlebihan yang biasanya disebabkan oleh pH yang serong, krim siang yang ringan juga membantu mencerahkan kulit wajah yang tidak sekata dengan 2% Brightenyl, sambil menghidratkan secara intensif dengan Squalane yang berasal dari tumbuhan.


**Pelembab ini sesuai untuk semua kulit ianya juga sangat cepat meresap kedalam kulit dan tidak melekit.


CARA GUNA:

Picitkan sedikit ke tapak tangan dan sapukan ke wajah secara membulat.


**update terbaru 


guyss...sis dah seminggu guna theinkeylist ni...hasilnya memang sangat wow….kulit sis jadi halus tau...pori2 semua mengecil….wahhh...sungguh tak disangka lah...bila makeup kulit jadi cantik….mmg betul2 halis kulit muka sis….happy jangan cakap lah sebab dah jumpa produk yang sesuai dengan kulit sis…

memang sis recommended la produk ni...and sis nak cuba produk inkeylist yang lain pulak dan semestinya sis akan repeat lagi..dahlah harga mampu milik...korang jangan tunggu lama tau...thanks to me later okeyyy…..hehehhe….produk baik kita kena kongsi….harap dapat membantu korang untuk buat pilihan….banyak lagi produk yang best2….g lanusha kat threebs  malaysia.


Korang boleh dapatkan produk2 yang best di laman web Threebs Malaysia

Boleh klik di link yang disediakan ini..

https://threebs.co/


You May Also Like

1 Comments

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang ada di laman ini adalah dari tuan blog sendiri. Ia tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemilik asalnya. Sebarang print screen terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan blog sendiri. Pendapat tuan blog tidak semestinya kekal. Terima Kasih..

PEMILIK BLOG
-LIN LIENA-