Review Produk Cosmoderm Tea Tree Oil Control Serum Dan Vitamin E Bi-Phased Toning Essence

by - July 21, 2021

 Review Produk Cosmoderm Tea Tree Oil Control Serum Dan Vitamin E Bi-Phased Toning Essence 


Hai korang,harap korang baik2 aje lah ye..almaklumlah dengan keadaan sekarang ni kadang kita boleh jadi stress kan..rasa tertekan juga kan bila duduk rumah jer...mujurlah masih boleh shoping online kan..hilang la sikit rasa rindu nak bershoping tu.


Kali ni sis nak kongsi dengan korang pengalaman sis guna produk cosmoderm.Sis sebenarnya memang pengguna setia ..semua jenis keluaran sis akan beli mengikut masalah kulit sis..alhamdulilah setakat ni sangat serasi dengan kulit sis.


Keluaran kali ni memang terbaik iaitu





𝑻𝑻𝑢 π‘Άπ’Šπ’ π‘ͺ𝒐𝒏𝒕𝒓𝒐𝒍 π‘Ίπ’†π’“π’–π’Ž

• diformulasi dari BHA + AHA dan Vitamin B5

• berfungsi mengawal rembesan sebum berlebihan

• mengimbangi tona kulit

• menyingkirkan sel kulit mati

• kulit akan kurang berminyak dan berseri dalam 3 hari

 


π‘½π’Šπ’•π’‚π’Žπ’Šπ’ 𝑬 π‘©π’Š 𝑷𝒉𝒂𝒔𝒆𝒅 2000 𝑰𝑼

• mengandungi 2.000 I.U Vitamin E dan Vitamin B5

• melindungi kulit daripada bahaya pencemaran UV dan alam sekitar.

• menyeimbangkan mikrobiota kulit

• mencerah dan memulihkan tona kulit tidak sekata

• kulit cerah berseri dan lembap sepanjang hari

 

Pengalaman Sendiri

Sis dah cuba seminggu dan sis sangat berpuas hati dengan kesannya..kulit jadi lembut dan glowing,mudah meresap dan tidak melekit,

Bau dia sangat menyegarkan dan tidak menegangkan kulit.dan sis sangat recommended produk ini untuk korang yang ada masalah kulit berjerawat,berminyak dan kulit tidak sekata.

 

produk Cosmoderm TTO dan Vitamin E telah diuji secara dermatologi, bebas paraben, bebas SLS/SLES dan bebas Mineral Oil. So selamat untuk diguna setiap hari. Nak dapatkan produk best ni korang boleh ke Shopee atau website Cosmoderm ok. 






You May Also Like

1 Comments

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang ada di laman ini adalah dari tuan blog sendiri. Ia tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemilik asalnya. Sebarang print screen terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan blog sendiri. Pendapat tuan blog tidak semestinya kekal. Terima Kasih..

PEMILIK BLOG
-LIN LIENA-