Review Body Scrub Naturals by Watsons

by - June 02, 2021

 Review Body Scrub Naturals by Watsons| hello korang,harini sis nak share dengan korang produk dari watsons yang sis dah guna dan rasa best.So...sis nak share lah dengan korang apa yang best tentang produk ni..

Lagipun sekarang ni semua orang dah pandai kan,semua nak bahan yang organic dan selamat..tentunya watsons menjadi pilihan....sis pun macam tu jugak uolsss...kejap ke watsons,kejap ke guardian...bukan kejap oiii dalam tu...berejam lamanyaaa....hehehe....rasa macam best je duk lelama kat situ kan.saujana je mata memandang.

Review Body Scrub Naturals by Watsons


Menarik tentang body scrub ni ianya mengandungi minyak argan dari morocco uolsss...produk ini juga diformulasi dengan 90% natural origin ingrediants dan 100% vegan.banyak lagi kandungan yang korang boleh tgk sendiri kat bawah ni.


Ini adalah review peribadi sis tau..bukan dibayar oleh mana2 pihak.harga pulak dalam RM 23.90 mampu milik sangat...takyah beli mahal2 sebab yang ini memang best dan berkesan..
semalam sis dah guna..memang keluar kulit2 mati tu...pastu kan kulit lembab sebab ada minyak argan tu..



Korang kena rajin la ye...baru nampak kesan....hasil selepas scrub sangat2 puas hati sebab kulit jadi lembut bersih dan gebu....memang ada rasa la perbezaan sebelum dan selepas.

Haaa.....apelagiii...pegilah beli cepat kat watson ye....kita jumpa direview sis yang lain......bye korang....









You May Also Like

0 Comments

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang ada di laman ini adalah dari tuan blog sendiri. Ia tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemilik asalnya. Sebarang print screen terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan blog sendiri. Pendapat tuan blog tidak semestinya kekal. Terima Kasih..

PEMILIK BLOG
-LIN LIENA-