Marilah Shoping Online Di PG MALL Dengan Epenjana,KBBM & SMe Onboarding

by - September 01, 2020


 Marilah Shoping Online Di PG MALL Dengan Epenjana,KBBM & SMe Onboarding|

Haiii...korang semua...suka tak dengar perkataan shoping?sape jelah yang tak suka kan?hehehhe.....sape suka shoping kita geng...

Memandangkan sis ramai geng shoping,sis nak cerita sikit lah dengan korang...sis suka sangat shoping kat online platform yang diberi nama PG Mall....so sis taknaklah shoping sorang-sorang...mehla korang pun shoping sama2 dengan sis..sebelum tu sis nak cerita lah sikit mengenai latar belakang PG Mall ni.

PG Mall adalah platform atas talian untuk korang membeli belah secara online pelbagai barangan keperluan dan juga kehendak. PG Mall merupakan Malaysia No.1 E-commerce platform dan satu satunya Local E-commerce platform yang telah bertapak di Malaysia sejak 2017 lagi.

Laman beli belah atas talian PG Mall terbukti yang terbaik, dipercayai ramai dan telah tersenarai di tangga ke 3 di Iprice insight Report.

 

https://iprice.my/insight/mapofecommerce/en.

PG Mall juga menerima semua pembayaran secara e-wallets termasuk Maybank E-wallet, Touch N Go , Grab Pay dan lain-lain lagi untuk memudahkan shopper membuat pembayaran.  

 

PGMALL Malaysia #1 e-Commerce Platform

 

 

 

E-Penjana Shop Malaysia Online


Korang semua dah tebus ke e-penjana tu?kalau dah bolehlah korang shoping kat PG Mall.Bermula 10 ogos sehingga 30 september 2020 untuk korang yang pertama kali shoping di PG Mall dan berbelanja minimum RM 80,korang akan dapat diskaun sebanyak RM 25,manakala untuk korang yang dah pernah shoping di PG Mall,korang akan dapat diskaun RM20 dengan perbelanjaan minimum RM 100.


Paling seronok korang akan dapat FREE SHIPPING sebanyak RM 8.Wowwww....syok giler dan berita baik lagi sebab korang akan dapat 50% diskaun rebate dengan hanya menonton live eksclusive Facebook.

https://pgmall.my/shop-malaysia-online 

 

 

 

 

 

SME Onboarding

 

Selain menjadi shopper, PG Mall juga ada menawarkan offer untuk korang menjadi seller

, dan banyak kelebihan kalau korang join PG Mall sebagai seller ni, antaranya ialah : 

 

PG Mall on-boarding Campaign benefit

- Pendaftaran percuma

 - Pendedahan kepada media sosial

 - Pengecualian komisen jualan

- Diskaun penghantaran

 -FB live promotion

- Slot percuma untuk hot day sale feature product

- Jualan Super Shocking Sale

- Penyertaan percuma dalam kempen diseluruh platform

- Penyesuaian kempen kedai untuk kedai rasmi.

- Mendapat sokongan sepenuhnya dari PG Mall Merchant management(MMT)

 

Untuk Maklumat Lanjut boleh klik link di bawah !!!

 

https://pgmall.my/pgmall-seller-register-online 

 

 

 

 

Jomlah korang...jangan tunggu lama-lama....kita shoping kat PG Mall sekarang jugak...korang boleh klik link dibawah:

 

  https://pgmall.my/?Source=Blogger&BloggerID=464

Dan jangan lupa daftar online ye !!

https://pgmall.my/pgmall-seller-register-online

PGMall:
Website: https://pgmall.my/?Source=Blogger&BloggerID=464

Facebook: www.facebook.com/PGMallMalaysia
Instagram: www.instagram.com/pgmall.my/

 

#PGMall #onlineshopping #shopping #MalaysiaNo1ecommerceplatform #ecommerceplatform #Shopnow #Shoponline #ByMalaysiansToMalaysians #BarangBaikBarangKita #SellwithPGMall # Joinusnow # PGMall Seller #BelocalsellerwithPGMall

You May Also Like

0 Comments

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang ada di laman ini adalah dari tuan blog sendiri. Ia tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemilik asalnya. Sebarang print screen terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan blog sendiri. Pendapat tuan blog tidak semestinya kekal. Terima Kasih..

PEMILIK BLOG
-LIN LIENA-