Hadiahkan Baby Anda Dengan Premium Bamboo Baby Gift Dan Essential Dari RAPH&REMY

by - June 01, 2020

Hadiahkan Baby Anda Dengan Premium Bamboo Baby Gift Dan Essential Dari RAPH&REMY| Assalamualaikum uolsss...sis nak kongsi dengan korang satu tempat yang best kalau nak shoping barang baby,tentunya kualiti premium....al-maklumlah sekarang kita kena shoping online kan...so barang baby pun ada kat online okey...takyah susah2 bawak baby keluar shoping tau...bahaya..

Menariknya RAPH&REMY menyediakan semua keperluan baby dalam satu website sahaja..malah korang boleh personalised sendiri barang baby..sesuai juga jika korang nak bagi hadiah kat kawan-kawan..al-maklumlah sis dengar ramai yang dapat baby musim2 PKP ni....alhamdulilah..tahniah untuk korang eh...



Pengenalan RAPH&REMY

Kami memberi penekanan pada bahan berkualiti tinggi, keselamatan, keaslian dan kemampanan. Untuk melindungi bayi dan alam sekitar yang berharga, kami bekerjasama dengan pengeluar tekstil mesra alam terkemuka di Asia. Perkara ini selalunya memerlukan kita lebih banyak, tetapi produk akhir adalah hasil yang sangat kita banggakan.

Tekstil dan pakaian buluh lembut dan lestari kami direka dengan mempertimbangkan iklim tropika, tidak akan menyebabkan reaksi alergi pada kulit berharga bayi dan disahkan OEKO-TEX® bebas daripada bahan kimia berbahaya.

Anda boleh yakin bahawa anda & orang yang anda sayangi akan menerima produk berkualiti premium yang berguna dan akan dinikmati selama bertahun-tahun yang akan datang.

Jom kita tengok antara koleksi yang menarik

Organic Bamboo Baby Blanket

Dibuat dari 100% buluh organik, ini adalah kain yang paling mesra alam di planet ini dan setara dengan tempat tidur yang paling selesa di dunia. Sifat kain yang mengatur suhu bermaksud ia menjadikan bayi lebih sejuk pada musim panas dan lebih panas pada musim sejuk - mengurangkan risiko terlalu panas, menjadikan minda orang tua lebih tenang.

OEKO-TEX® yang diperakui, sangat lembut dan lembut seperti sutera, Selimut Penyejuk RAPH & REMY ™ Organik BambooCloud ™ kami bernafas dan juga penebat. Antibakteria dan tiga kali lebih menyerap daripada kapas organik terbaik, kebolehan pelembapan kelembapan semula jadi menjadikan bayi kering, bebas bau dan segar.

Secara semula jadi pelindung UV dan hypoallergenic - ia tidak akan menyebabkan reaksi alahan. Salah satu kain paling lembut di dunia, buluh organik adalah bebas racun perosak, berkelanjutan dan sumber yang boleh diperbaharui.

Organic BambooCloud™ Cooling Blanket

Personalised Hooded Towel & Mitt Set

Kekuatan penyerapan, set RAPH & REMY ™ Organic Bamboo Baby Towel & Mitt yang lembut dan mewah kami terbuat dari buluh organik berkualiti terbaik. Tiga kali lebih menyerap daripada kapas organik terbaik, tuala kami mengeringkan kulit berharga bayi dengan cepat sambil menjadikannya hangat dan sangat selesa. Sarung tangan lembut sutera kami yang sesuai menjadikan pencucian pada waktu mandi mudah dan merangkumi gelung gantung yang mudah digunakan untuk pengeringan dan penyimpanan.

Pilihan mesra alam, Organik Bambu Baby Towel & Mitt yang diperakui OEKO-TEX® dicampurkan dengan serat mikro untuk memberikan ketahanan itu, supaya tuala anda tetap cuci lembut selepas dicuci dan juga tidak mudah tersekat. Bukan hanya salah satu kain paling lembut di dunia, ia juga merupakan sumber yang lestari dan boleh diperbaharui.

Hipoalergenik, antibakteria dan racun perosak, set ini sengaja dibuat dengan mempertimbangkan kulit sensitif bayi. Untuk kegunaan seharian, hadiah yang sangat praktikal dan ideal yang bersaiz sempurna untuk bayi baru lahir dan kanak-kanak sehingga 3 tahun. Menampilkan telinga yang lembut dan lembut di atas tudungnya serta perincian sulaman pada tuala dan sarung tangan, itu adalah perhatian dan perhatian tambahan terhadap perincian yang menjadikan bilik mandi ini memberikan hadiah yang terus diberikan.
Organic Bamboo Baby Towel & Mitt

Personalised Teethers

Anak-anak kecil ini senang, praktikal dan terdapat dalam pelangi warna pastel yang indah.

Buatan tangan dari manik silikon gred makanan 100% berkualiti tinggi yang bebas dari BPA dan kayu beech asli premium yang tidak dirawat - kayu keras yang tahan lama, lestari dan antibakteria semula jadi.

Manik-manik silikon lembut adalah ukuran dan tekstur yang sempurna untuk menenangkan dan mengurut lembut gusi sementara cincin kayu beech ganda memberikan permukaan keras yang memuaskan untuk bayi anda menggerogoti.

Gigi RAPH&REMY ™ BubbleGummy ™ kami adalah aksesori yang mesti dimiliki oleh mana-mana bayi yang mempunyai gigi dengan ukuran yang tepat untuk digenggam bayi anda. Anak itik akan mengunyah sehingga hati kecil mereka puas.
BubbleGummy™ Teethers
Bamboo Baby Swaddles

RAPH & REMY ™ Premium Bamboo Swaddles dibuat dari 100% viscose buluh dan terdapat dalam pelbagai campuran warna khas yang dibuat hanya untuk koleksi kami. Sutera lembut & unik, sama seperti anak itik anda, kasmir kami seperti kain buluh adalah pilihan terbaik dalam fabrik berkualiti. Tiga kali lebih menyerap daripada kapas biasa, ia juga merupakan pengalaman paling lembut untuk bayi anda.

Keupayaan bernafas yang hebat dan semula jadi, kebolehan pelembapan kain menjadikan bayi kering, bebas bau dan segar. Sifat kain yang mengatur suhu menjadikan bayi lebih panas pada musim sejuk dan lebih sejuk pada musim panas, ini mengurangkan risiko terlalu panas dan menjaga keselamatan bayi sambil memberi ketenangan kepada ibu bapa.

Serat semula jadi yang meninggalkan jejak kecil di Bumi Ibu. Sifat kain juga menjadikannya anti-bakteria, anti-kulat dan hypoallergenic. Pilihan fabrik yang sangat tahan lama dengan semua pelindung tiba di pintu anda sebelum dicuci dan dijamin kekal lembut selepas dicuci.

Sangat pelbagai fungsi, ia juga boleh digunakan sebagai penutup penyusuan susu ibu, cadar, kain burp, penutup teduh kereta dorong, playmats - senarai terus!


Item penting untuk setiap ibu dan bayi.
Premium Bamboo Swaddles

APPAREL

Knotted Gowns

Di sinilah keselesaan dan fungsi memenuhi gaya. Item paling selesa yang dapat dimiliki oleh mama baru untuk bayinya yang baru lahir.

Gaun Simpul Buluh Premium kami mewah lembut, lembut dan bernafas. Bahagian depan butang bawah memudahkan untuk meluncur ke gaun tanpa melepasi kepala bayi. Bahagian bawah tali leher menjadikan popok berubah angin (tanpa disedot, diikat semula dan dikeluarkan hanya popok pada waktu siang dan malam!) Sarung lipatan bawaan menjadikan kulit halus bayi tidak tergores.

Sangat selesa dan barang keperluan untuk setiap koleksi bayi yang baru lahir. Terdapat dalam pelbagai warna dalam ukuran 0-3 bulan.

Nota: Anda boleh mendapatkan jarak tempuh yang lebih tinggi dari gaun rajutan kami berkat tambahan kain di kain kami.

Mengapa Buluh?

Serat semula jadi
3 kali lebih banyak penyerap daripada kapas
Keupayaan pelembapan kelembapan semula jadi
Kesukaran bernafas tertinggi
Pengatur suhu
Anti bakteria
Anti kulat

Hypoallergenic
Premium Bamboo Knotted Gowns, Newborn 0-3m

Baby Onesies
Membawa pengalaman paling selesa untuk bayi berharga di seluruh dunia. Onesies Buluh Premium kami lembut, lembut dan bernafas. Gaya bergaya khas kami adalah pemenang untuk setiap majlis - sesuai untuk waktu tidur dan bermain.

Peregangan tambahan kain direka untuk mengikuti anak kecil anda setiap pergerakan. Item penting untuk setiap koleksi bayi baru lahir dan tersedia dalam pelbagai warna dalam saiz 0-3 bulan. Satu tidak pernah mencukupi!

Catatan: Putih sesuai untuk XS untuk bayi yang lebih kecil. Anda dapat mengharapkan jarak tempuh yang lebih besar dari onsies kami berkat komponen regangan tambahan dalam kain kami.

Mengapa Buluh?

Serat semula jadi
3 kali lebih banyak penyerap daripada kapas
Keupayaan pelembapan kelembapan semula jadi
Kesukaran bernafas tertinggi
Pengatur suhu
Anti bakteria
Anti kulat
Hypoallergenic
Premium Bamboo Onesies, Newborn 0-3m

GIFT SET

Baby Gift Sets
Buat set hadiah anda sendiri dengan hanya membeli kotak hadiah RAPH & REMY ™ neutral jantina kami yang bergaya. Kotak cantik yang boleh digunakan semula untuk menyimpan barang khas. Paket ini termasuk kad hadiah kami dengan harga yang lebih rendah!

Catatan: Hanya set hadiah yang diiklankan kami yang dilengkapi dengan kotak hadiah dan kad hadiah percuma.
Gift Box & Gift Greeting Card Bundle Deal

Newborn Essential Collection
Buat set hadiah anda sendiri dengan hanya membeli kotak hadiah RAPH & REMY ™ neutral jantina kami yang bergaya. Kotak cantik yang boleh digunakan semula untuk menyimpan barang khas. Paket ini termasuk kad hadiah kami dengan harga yang lebih rendah!

Catatan: Hanya set hadiah yang diiklankan kami yang dilengkapi dengan kotak hadiah dan kad hadiah percuma.

Newborn Essentials Collection Gift Set

Kalau korang berminat bolehlah klik link dibawah:


You May Also Like

1 Comments

  1. SELAMAT HARI RAYA!!! Best entry ini :) done follow, follow me back.. thanks
    http://acuyuhan.blogspot.com/

    ReplyDelete

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang ada di laman ini adalah dari tuan blog sendiri. Ia tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemilik asalnya. Sebarang print screen terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan blog sendiri. Pendapat tuan blog tidak semestinya kekal. Terima Kasih..

PEMILIK BLOG
-LIN LIENA-