Sensenique Natural Shampoo Yang Bebas Betaine,Sulfate Dan Silicone

by - May 29, 2020

Sensenique Natural Shampoo Yang Bebas Betaine,Sulfate Dan Silicone| Hai korang,nak tanya korang ada tak masalah dalam memilih shampoo...kadang2 bila tersalah beli habis rambut gugur kan...tak pun rambut jadi keras...sis pun sama je ngan korang..selalu tersilap beli shampoo.

Pencarian berakhir bila sis terjumpa shampoo Sensenique Natural yang bebas Betaine,Sulfate Dan Silicone...menariknya shampoo ini menggunakan bahan organik dari jus Aloe Vera,minyak argan,minyak zaiton,minyak jojoba oil dan minyak biji macadamia.Bau haruman nya pula sangat wangi dan segar ...kandungan Halia dan orange sangat mendamaikan bila kita menggunakan shampoo ini...rasa segar sangat..

Sensenique Natural Shampoo Yang Bebas Betaine,Sulfate Dan Silicone

Pengalaman Menggunakan Sensenique Natural Shampoo
-Sis dah guna selama 2 minggu...sis suka sangat dengan aroma oren dan halia..sangat menyegarkan,sesuai untuk rambut gugur dan berminyak..selepas cuci tu memang terasa kulit kepala berangin dan segar...

-Oh ye cara guna kita ambil sedikit shampoo dan basahkan rambut dahulu...kemudian sapu rata dan gosok2 dikulit kepala sehingga korang puas..selepas bilas pula sapukan conditoner diseluruh rambut.

-Selepas cuci rambut sis rasa rambut lebih lembut dan terurus...hilang semua minyak2 kat kepala tu.shampoo ini sesuai digunakan seluruh keluarga tau.anak sis pun guna shampoo ni sebab ianya semula jadi tanpa paraben,silikon,sulfate dan betaine.

Sensenique Natural Shampoo Yang Bebas Betaine,Sulfate Dan Silicone

So...sis memang recommended la korang gunakan Sensenique Natural Shampoo ini...formulanya sangat lembut pada kulit kepala dan sesuai digunakan setiap hari.

Gunakan secara konsisten untuk kesan yang lebih baik.Sesuai juga untuk semua jenis rambut ..
Sensenique Natural Shampoo Yang Bebas Betaine,Sulfate Dan Silicone

Bagi korang yang berminat bolehlah dapatkan maklumat lanjut dengan menekan link dibawah..You May Also Like

0 Comments

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang ada di laman ini adalah dari tuan blog sendiri. Ia tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemilik asalnya. Sebarang print screen terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan blog sendiri. Pendapat tuan blog tidak semestinya kekal. Terima Kasih..

PEMILIK BLOG
-LIN LIENA-