Master Pasto Spaghetti Segera Yang Sedap Dan Mudah Disediakan

by - April 05, 2019

Master Pasto Spageti Segera Yang Sedap Dan Mudah Disediakan| Hai korang,Sekarang ni bila petang je hujan kan,lebat pulak tu...biasa kan kalau hujan perut korang berbunyi tak?alahai kak lin ni kan,hujan-hujan je mesti nak makan something yang sedap tapi cepat..yelah sejuk-sejuk mana nak duduk dapur lama-lama kan..

Sebagai langkah awal kak lin dah beli spaghetti segera dari Master Pasto,hanya 3 minit je dah boleh dimakan..senang kan..memang beli banyak buat stok,lagi satu kalau kita travel jangan lupa bawa tau..memang memudahkan..biasalah kalau travel kan..susah sikit nak cari makanan.

Master Pasto ni produk makanan buatan malaysia dari Lico Food Industries Sdn Bhd yang berpusat dipulau pinang.Produk ni Halal,tanpa bahan pengawet dan tanpa MSG.

Tengok tu anak kak lin selera je makan...tak cukup tau sepinggan,ingatkan kuahnya kosong,rupanya ada ayam uolsss..memang berbaloi lah beli.


Spaghetti Master Pasto ada 3 perasa..Spaghetti Mushroom Cream Sauce,Spaghetti Bolognese with Chiken dan Spaghetti Aglio Olio with Chiken.


Maklumat lanjut sila layari laman web dibawah:

You May Also Like

1 Comments

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang ada di laman ini adalah dari tuan blog sendiri. Ia tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemilik asalnya. Sebarang print screen terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan blog sendiri. Pendapat tuan blog tidak semestinya kekal. Terima Kasih..

PEMILIK BLOG
-LIN LIENA-