Giveaway SemakanOnline.com Di Mialiana.com

by - January 06, 2019


Pembayaran Bantuan Sara Hidup 2019 atau BSH 2019 fasa pertama akan dibuat pada 28 Januari nanti. Bantuan tersebut dijangka memanfaatkan lebih 4.1 juta penerima di seluruh Malaysia. Terdapat lima jenis kategori bantuan untuk pembayaran BSH kali ini. (rujuk gambar di bawah)


Pembayaran pertama akan dibuat sebanyak RM300 untuk setiap isi rumah. Baki bayaran BSH yang akan disalurkan pada fasa kedua dan ketiga akan menggunakan kaedah baharu seperti yang diumumkan dalam Belanjawan 2019. Urusan kemaskini BSH 2019 akan dibuka semula dalam tempoh terdekat. Setiap penerima wajib kemaskini permohonan masing-masing sekurang-kurangnya sekali dalam tempoh 3 tahun. 

Untuk maklumat lanjut layari portal Bantuan Sara Hidup di https://bsh.hasil.gov.myGiveaway ini dianjurkan oleh SemakanOnline.com dengan kerjasama Mialiana.com. Hadiah wang tunai sebanyak RM350 untuk dimenangi. Sila klik SINI untuk join.

Hadiah Giveaway - Wang Tunai berjumlah RM350 Pertama : RM50 x 4 orang pemenang Kedua : RM30 x 3 orang pemenang Ketiga : RM15 x 4 orang pemenang Mia nak jemput semua blogger untuk tampil join dan meriahkan giveaway ini. Giveaway ini dianjurkan oleh SemakanOnline.com dengan kerjasama Mialiana.com ** support giveaway ini ya... Read more: http://www.mialiana.com/2019/01/giveaway-semakanonlinecom-di-mialianacom.html#ixzz5boaHJvAW

You May Also Like

9 Comments

 1. selamat berGA
  singgah sini dari GA yg sama
  all the best

  ReplyDelete
 2. Good luck!
  datang dari GA yg sama.

  ReplyDelete
 3. Datang GA yang sama. Good luck bergiveaway :)

  ReplyDelete
 4. KG pun join jugak ni...gud luck yaa

  ReplyDelete
 5. good luck datang dari GA sama

  ReplyDelete
 6. Salam

  Terima kasih sudi join giveaway ini. Semoga berjaya!

  - Mia Liana

  ReplyDelete
 7. Datang dari GA yang sama. All the best :)

  Done Follow

  https://1001resepimama.blogspot.com/2019/01/giveaway-semakanonlinecom-di-mialianacom.html

  ReplyDelete

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang ada di laman ini adalah dari tuan blog sendiri. Ia tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemilik asalnya. Sebarang print screen terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan blog sendiri. Pendapat tuan blog tidak semestinya kekal. Terima Kasih..

PEMILIK BLOG
-LIN LIENA-