Juara Mentor Otai Membawa Pulang RM100,000

by - April 30, 2018

Juara Mentor Otai Membawa Pulang RM100,000 |  Tahniah diucapkan kepada Elvira proteje kepada Misha Omar kerana berjaya membawa pulang RM 100,000 dan sebuah trofi..Elvira memang layak bergelar juara kerana persembahan beliau yang mantap dan berjaya memukau penonton.

Elvira bersaing dengan 3 lagi proteje lain iaitu

Azee proteje kepada Zarul Hussin (Naib juara membawa pulang RM 50,000 dan trofi)

Alina proteje kepada Siti Sarah(Tempat ketiga membawa pulang RM 20,000 dan trofi)

AJ proteje kepada Tam Spider(Tempat keempat membawa pulang RM5,000 dan trofi)Pemarkahan pada peringkat akhir ditentukan menerusi 50 peratus juri profesional, 20 peratus juri awam, manakala undian peminat menerusi laman sesawang mewakili 30 peratus.
Terdahulu, protege Zarul, Lokman terhenti langkah pada persaingan separuh akhir, Ahad lalu.
Konsert final itu turut diserikan dengan persembahan kugiran Masdo dan juga Saleem.
Mentor Otai yang dihoskan oleh Elly Mazlein dan Haziq Hot FM ini menampilkan komposer terkenal, Edry Abdul Halim dan penyanyi serta pelakon, Mark Adam selaku juri tetap.
Juara Mentor Otai Membawa Pulang RM100,000
Juara Mentor Otai Membawa Pulang RM100,000

Apapun semua persembahan peserta memang hebat cuma elvira lebih menonjol dengan vokalnya yang unik dan berjaya memukau semua penonton dan juri.Tahniah Elvira...

You May Also Like

4 Comments

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang ada di laman ini adalah dari tuan blog sendiri. Ia tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemilik asalnya. Sebarang print screen terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan blog sendiri. Pendapat tuan blog tidak semestinya kekal. Terima Kasih..

PEMILIK BLOG
-LIN LIENA-