Cerekarama Kismet-TV3

by - September 29, 2017

Kismet-TV3|  Wah pelakon otai berlakon lah...eman manan dan vanidah imran satu nama besar dalam industri kita ni,lakonan yang semulajadi dan bersahaja mereka tampikan...dah lama rasanya mereka berdua tidak berlakon kan..

Tak sabar nak tengok mereka pada hari sabtu ini...tapi eman manan macam kurus sikit lah,vanidah imran pulak nampak maintain gitu....tak kurang hebat juga lakonan miera lieyana tu..walaupun selalu dapat watak jahat dan gedik,tapi kak lina suka ,ingat senang ke bawak watak gedik...sampai kat luar set pun orang akan ingat dan kecam hihi...sama-sama kita saksikan lakonan mereka nanti..

Kismet tu bermaksud Takdir @Nasib @ Qadak dan Qadar

Kismet-TV3

Saksikan lakonan Eman Eman, Vanidah Imran, dan Miera Leyana dalam telefilem Kismet pada Sabtu ini pukul 9 malam di TV3.

JUDUL : KISMET
TARIKH / MASA : Sabtu, 30 September 2017, 9 malam 
SIARAN : Slot Cerekarama TV3
TERBITAN : Kuasatek Pictures Sdn Bhd
PELAKON : Eman Eman, Vanidah Imran, Miera Leyana, Jalaluddin Hassan

SINOPSIS KISMET
Hubungan Shahrom and Farah mula dingin apabila Shahrom telah merancang untuk berkahwin dengan Nora. Akibat tekanan, Farah telah mengalami sakit jantung tetapi merahsiakannya dari pengetahuan orang lain.

You May Also Like

6 Comments

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang ada di laman ini adalah dari tuan blog sendiri. Ia tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemilik asalnya. Sebarang print screen terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan blog sendiri. Pendapat tuan blog tidak semestinya kekal. Terima Kasih..

PEMILIK BLOG
-LIN LIENA-