KOSMETIK DAN PRODUK YANG MERBAHAYA
PERKONGSIAN YANG SANGAT BERGUNA DARI BLOGGER SHAFYQAH AZAHAR SEMOGA KITA SEMUA DAPAT MANFAAT DARI ARTIKEL INI...
Assalamualaikum.
sekarang ni hangat diperkatakan selain daripada harga minyak naik lagi harini adalah mengenai kosmetik yang beracun dan mempunyai merkuri yang berlebihan kan. bukan kosmetik je tapi banyak lagi produk yang tak berdaftar KKM yang dijual secara berleluasa.
entry penuh :- Kenyataan Akhbar KPK 11 April 2017
ni cerita yang baru baru ni, sebenarnya dah lama dah dan dah banyak kali diwar war mengenai kosmetik/ ubat/minuman yang takde kkm ni tapi ramai yang tak ambil kisah. ini antara kosmetik lain/ubat/pil/minuman yang berbahaya dan tidak berdaftar
source : FACEBOOK
walaupun dah ada bukti semua ni tapi ramai lagi yang masih nak guna sebab nak kurus, nak cantik, nak putih sampai tak fikirkan apa kesan panjang semua ni. bukannya niat nak jatuhkan mana mana peniaga tapi kalau sampai membahayakan orang lain demi keuntungan sendiri? renung renungkan lah
0 Comments
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang ada di laman ini adalah dari tuan blog sendiri. Ia tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemilik asalnya. Sebarang print screen terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan blog sendiri. Pendapat tuan blog tidak semestinya kekal. Terima Kasih..
PEMILIK BLOG
-LIN LIENA-