Kenapa Setiap Bulan Aku Menangis

Kenapa Setiap Bulan Aku Menangis | Dah kenapa nak menangis setiap bulan ni...giler ke apa,eh tak tahulah kenapa kan...setiap bulan mesti menangis..

Ceritanya begini,inilah rutin hormon setiap wanita kan,bila sampai masa kitaran tu badan kita akan mengeluarkan satu hormon untuk kitaran haid..

Lagi seminggu ko nak period yaallah semacam jugalah meroyan nya,kadang malu dengan diri sendiri,tak ada angin tak de ribut ko nak naik angin tak tentu pasal.Tapi itu bukan kehendak diri kita sendiri...mohon orang sekeliling paham lah,seringkali juga kita sedaya upaya mengawal meroyan tu...haiiii...nasiblah tu siapa yang kena kan..

Inilah fitrah seorang wanita kan,banyaknya yang perlu kita hadap,moga kita dapat mengawal segala macam perasaan kita dengan tenang..



Jom baca info dibawah agar kita tahu kenapa seseorang tu boleh berubah mood secara tiba-tiba..

Kenapa Setiap Bulan Aku Menangis

Fasa sebelum pusingan haid (Pre-menstrual syndrome - PMS)

Di seluruh dunia, berjuta-juta wanita menganggap apa yang berlaku setiap bulan umpama satu pusingan jam biologi.
Keletihan, mudah tersinggung, perut kembung, masalah jerawat dan sebagainya sering kali dikaitkan dengan pusingan haid.
Sehingga hari ini belum ada satu teori yang berjaya membuktikan mengapa wanita mengalami perubahan mood atau emosi setiap kali mereka hampir dengan fasa pusingan haid mereka.
Bagaimanapun, ia dikaitkan dengan perubahan hormon yang menimbulkan tindak balas abnormal.
Gejala PMS biasanya terjadi seminggu sebelum seseorang wanita mengalami pusingan haid.
Ia akan hilang beberapa hari selepas haid berlaku.
Gejala-gejala ini hanya sementara waktu dan tidak begitu mengganggu rutin harian seseorang wanita.
Ia merangkumi gangguan pada psikologi, perut, kulit, kandungan cecair pada badan dan lain-lain.
Ini termasuklah perubahan dari segi selera makan, kemaruk makan, jerawat, mood terganggu, gangguan tidur dan emosi terlalu sensitif.



Rahsia Yang Tersembunyi Dari Limau Kasturi

Rahsia Yang Tersembunyi Dari Limau Kasturi
Rahsia Yang Tersembunyi Dari Limau Kasturi  |  Khasiat  Dari Limau Kasturi Yang Ramai Tidak Tahu, Rupa-rupanya Memang Banyak Khasiatnya, Rugi Jika Kita Tidak Tahu…. Biarpun bentuk dan saiz limau kasturi ini kecil, namun tahukah anda bahawa limau kasturi ini mempunyai 1001 khasiat dan kebaikan yang umumnya ramai tidak mengetahuinya. Rata-rata menggunakan limau kasturi untuk memberi rasa masam pada hidangan atau paling tidak dijadikan minuman yang cukup menyelerakan. Oleh itu jom semak khasiat limau kasturi yang diamalkan oleh orang dulu-dulu dalam merawat beberapa masalah kesihatan.

Rahsia Yang Tersembunyi Dari Limau Kasturi

Limau kasturi ni memang wajib ada kat rumah kak lin,selalu buat sirap limau jelah haha..memandangkan banyak kegunaan dan kebaikkan apa kata korang ikut petua yang kak lin senaraikan ni..




Rahsia Yang Tersembunyi Dari Limau Kasturi

1. Batuk

Ambil limau, kicap dan garam. Minum setiap pagi dan malam secara teratur. Lama-kelamaan batuk akan beransur pulih.
Rahsia Yang Tersembunyi Dari Limau Kasturi

2. Demam

Petiklah 2-4 genggam daun limau kasturi. Rebus dengan 2 hingga 4 gelas air. Gunakan air rebusan ini untuk menuam pesakit yang demam. Caranya dengan basahkan kain pada air rebusan lalu ditempelkan pada dahi pesakit.

Rahsia Yang Tersembunyi Dari Limau Kasturi
3 . Pening kepala

Ambil sebiji limau kasturi dan potong sedikit di bahagian atasnya. Kemudian, picit kulit limau kasturi tadi sehingga cecairnya keluar. Pastikan anda menghalakan cecair tu ke arah hidung semasa ia terpancut.
Rahsia Yang Tersembunyi Dari Limau Kasturi

4 . Lelah

Ambil sesudu madu, kemudian campurkan dengan 5 titik jus limau kasturi. Minumlah campuran madu dan jus limau kasturi tadi. Amalkan cara ini seminggu sekali.

5. Kegemukan

Rahsia Yang Tersembunyi Dari Limau Kasturi
Perahan limau kasturi yang di campur dengan teh tanpa gula dan diminum setiap hari. Sebaik-baiknya biarlah teh yang diminum itu teh panas, kesannya lebih cepat. Amalkan meminum air ini dan insya-Allah perut anda yang buncit akan menjadi kempis dan kemas semula.
Rahsia Yang Tersembunyi Dari Limau Kasturi

6. Kelemumur

Biasakan mencuci rambut dengan beberapa helai daun rambutan yang diramas bersama setengah cawan air hingga mengeluarkan lendir. Kemudian bancuh sebati lendir daun rambutan bersama dua cawan santan dan sebiji air limau kasturi. Lumur pada seluruh kepala dan balut menggunakan tuala lembap. Biar sebentar sebelum dibilas bersih, Lakukan seminggu sekali.

7 . Kepala Berbau

Ambil beberapa biji limau kasturi dan hiriskan. Kemudian gosokkan ke seluruh kepala. Biarkan beberapa minit, kemudian barulah cuci hingga bersih. Selain mewangikan rambut, limau nipis juga boleh menghilangkan rasa pening dan menyejukkan kulit kepala.

Kredit ApaKes


Lantai Wangi Dan Kilat Dengan Hanya 2 Barang

 Lantai Wangi Dan Kilat Dengan Hanya  2 Barang |  Hari ni kak lin nak share dengan korang tips lantai wangi dan berkilat.

Sebelum ni memang pernah dengar orang buat menggunakan downy dan cuka,tapi ala macam malas pulak nak try..haha rasanya sama je kot dengan pencuci lantai yang lain.

Tapi entahlah tiba-tiba teringin nak cuba cara ni sebab barang-barang nya pun memang dah ada kat rumah.jom kita tengok berhasil ke tak D.I.Y ni

Hanya guna bahan ini sahaja


  • Cuka 5-6 titik
  • Downy satu penutup botol
  • Air setengah baldi

Lantai Wangi Dan Kilat Dengan Hanya  2 Barang

Tak kisahlah nak guna jenama apa pun..tapi dah banyak servey...Downy yang paling wangi..



Lantai Wangi Dan Kilat Dengan Hanya  2 Barang

Sebelum mop nampak tak berseri kan...cewah ingat muka ke nak berseri-seri sangat..haha

Lantai Wangi Dan Kilat Dengan Hanya  2 Barang

Mop la macam biasa...ada orang guna air panas,tapi kak lin guna air paip biasa je..Biasanya kalau kita guna pencuci yang biasa tu kan..kalau tak bernasib baik lepas mop tu dia bau hanyir..macam bau telur pecah jer...bau dia memang meloyakan tau...tak tau mana silap..

Tapi kalau korang guna cara ni confirm tak bau busuk...wangi satu rumah uolss...puas hati sangat

Lantai Wangi Dan Kilat Dengan Hanya  2 Barang

Taraaaa....kilat kan...malah satu rumah berbau harum...rasa segar sangat,lagi satu bau wangi dia tahan lama tau..

Lantai Wangi Dan Kilat Dengan Hanya  2 Barang

Apakata korang cuba jugak....kalau macam ni,hari-harilah kak lin mengemop rumah...rajin terus kak lin ni hihi...Selamat mencuba...



Giveaway : Let's Be Beautiful by Ana Suhana

Hai korang,jom support giveaway Ana Suhana..
Hadiah best tau..
Bolehlah cantik-cantik lepas ni

syarat pun mudah ...cepat tau jangan terlambat pulak..



SYARAT-SYARAT :

1. Follow blog anasuhana.com.

2. Follow IG Ana Suhana di SINI.

3. Buat entri bertajuk Giveaway : Let's Be Beautiful by Ana Suhana, upload banner di atas dan backlink ke entri ni.

4. Jangan lupa tinggalkan url di bahagian komen entri ini. Kalau tak, Ana tak dapat detect penyertaan korang.

5. Good luck and all the best to all 😍.

Klik Sini Untuk Join





Traveloka Sale-abration 2018. It’s Back! Begitu Juga Matta Fair

Traveloka Sale-abration 2018. It’s Back! Begitu Juga Matta Fair
Traveloka Sale-abration 2018. It’s Back! Begitu juga Matta fair |  Hai korang,hari ni kak lin nak cerita benda baik dengan korang,al-maklumlah bulan 9 ni banyak cuti tau..boleh dikatakan setiap minggu ada cuti..wah happy masing-masing kan.

Kak lin salah seorang yang happy dengan bulan sembilan ni sebab kak lin dah book tarikh bercuti dengan TRAVELOKA.Salah satu aplikasi yang terbaik jika kita hendak bercuti,semuanya semudah ABC  kerana dari segi tempahan Hotel,Flight dan macam-macam lagi..sebab tu kak lin setia dengan TRAVELOKA.

Berita baik yang kak lin nak share tu adalahhhhh...Traveloka Sale-abration 2018. It’s Back!  Traveloka dah buat hal uolssss....banyak giler tawaran diskaun yang diaorang bagi,haha giler tak happy tau..ini lah masanya nak bawa anak -anak jalan.



Image result for traveloka malaysia

Kenapa Pilih Traveloka

-Pada pendapat kak lin TRAVELOKA sangat membantu dan memudahkan pengguna untuk travel di   dalam atau luar negara.semuanya didalam satu platform sahaja.korang boleh download  https://www.traveloka.com/ms-my/

-Mengenai harga pula tentu berbaloi kerana banyak kupon diskaun yang ditawarkan,jadi korang kena   rajin buka aplikasi TRAVELOKA.

-Traveloka tiada harga tersembunyi,Semua harga yang dipaparkan itulah harga yang perlu korang       bayar.so..dah rasa lega kat situ.

-Lebih cepat dan mudah,semuanya hanya dihujung jari,hanya pilih destinasi pilihan dan traveloka akan berikan harga yang terbaik untuk korang.senang cerita,bila-bila masa dan dimana sahaja.



Image result for traveloka malaysia

Tawaran Diskaun

Untuk pengetahuan korang,bulan september ni,TRAVELOKA ada buat SALE-ABRATION tau,ada diskaun hebat dan berbaloi ala-ala Matta Fair 2018 uolsss...ada Diskaun kupon 8% atau sehingga RM40 untuk tiket penerbangan.**Tertakluk terma dan syarat


Korang boleh buat tempahan bermula 4 September hingga 10 September 2018, Tawaran kupon diskaun di atas promosi penerbangan dari syarikat penerbangan yang terlibat.

No booking fee uolsss....baik korang tempah sekarang untuk penerbangan bila-bila masa dan mana-mana destinasi.

Ruginya kalau korang lepaskan peluang TRAVELOKA SALE-ABRATION ni,cuba bayangkan korang bercuti di destinasi pilihan dengan tenang setelah penat bekerja..ianya salah satu cara korang release tension,Malah boleh merapatkan kembali hubungan sesama kita..boleh ajak kawan,saudara dan keluarga kita untuk bercuti bersama.

Ini adalah masa yang tepat kerana TRAVELOKA SALE-ABRATION dah bagi banyak diskaun pada korang,jalan dapat diskaun pun dapat..

Image result for traveloka salebration 2018

Cara Buat Tempahan Traveloka Sale-abration


Pergi ke Traveloka. Cari penerbangan anda. Bandingkan tawaran penerbangan di beberapa syarikat penerbangan dan menempah nilai transaksi terbaik untuk wang anda ke destinasi impian domestik atau antarabangsa.Korang juga boleh mendapatkan tawaran penerbangan untuk setiap jenis bajet (Tawaran kupon diskaun tambahan untuk pembelian segera).

Kemudian cari dan pilih hotel yang korang nak,lebih dari 100 tawaran hotel Traveloka disediakan.(Tawaran kupon diskaun di atas promosi penerbangan dari syarikat penerbangan yang terlibat. No Booking Fee! Tempah sekarang untuk perjalanan penerbangan bila-bila masa dan mana-mana destinasi).



Terma Dan Syarat

  • ·         Promosi 8% untuk tempahan penerbangan domestik dengan diskaun maksimum MYR 40 dalam satu ID Tempahan.
  • ·         Kod kupon SALEDOM hanya sah untuk tempahan penerbangan domestik dengan transaksi minimum MYR 200.
  • ·         Kupon untuk penerbangan domestik hanya terhad untuk 370 penebusan pertama setiap hari.
  • ·         Promosi 8% untuk tempahan penerbangan antarabangsa dengan diskaun maksimum MYR 40 dalam satu ID Tempahan.
  • ·         Kod kupon SALEINT hanya sah untuk tempahan penerbangan antarabangsa dengan transaksi minimum MYR 300.
  • ·         Kupon untuk penerbangan domestik hanya terhad untuk 250 penebusan pertama setiap hari.
  • ·         Sah untuk semua syarikat penerbangan dan tempoh perjalanan.
  • ·         Sah untuk semua tempahan penerbangan dengan Malaysia sebagai negara ketibaan atau pelepasan.
  • ·         Tawaran penerbangan adalah tertakluk pada ketersediaan dan mungkin dihentikan tanpa notis.
  • ·         Tempah dari: 4 September - 10 September 2018
  • ·         Tempoh perjalanan: Berbeza mengikut laluan
  • ·         Kod kupon MYHARAPAN hanya sah untuk tempahan yang dibuat dari 16 Julai - 30 September 2018.
  • ·         Diskaun ini sah untuk tempahan yang dilakukan menerusi laman web Traveloka, laman mudah alih dan Traveloka App versi minimum 2.5.1 (Android/iOS) sahaja.
  • ·         Sah untuk satu kali penggunaan dalam tempoh promosi.
  • ·         Promosi ini tidak boleh digabungkan dengan promosi lain.
  • ·         Promosi ini hanya sah untuk transaksi yang dilakukan dalam MYR.



Image result for tempahan traveloka

Korang dah baca kan penerangan kak lin,harap korang paham dan jelas tau,kalau ada pape nak tanya boleh komen kat bawah,kak lin akan bantu sampai korang faham hehe...


Rugi tau kalau korang lepaskan peluang keemasan ni,kak lin pun tak nak lepaskan peluang best ni,kak lin dah tempah tiket penerbangan ke Langkawi pada bulan 10 ni,hehe…ada rezeki lebih apa salahnya kita reward untuk diri sendiri dan anak-anak..apakata korang pun tempah sekarang..berbaloi-baloi sangat diskaun yang Traveloka bagi…

Sekali lagi kak lin nak ingatkan jangan lupa buat tempahan segera TRAVELOKA SALE-ABRATION ni Traveloka Sale yang berbaloi seakan-akan Matta Fair 2018.  https://www.traveloka.com/ms-my/promotion/saleabration



Tempoh ini berlangsung dari 4 september hingga 10 september ***Cepat-cepat jangan lambat-lambat







ORGGA Menawarkan Produk Organic Dan Natural

ORGGA Menawarkan Produk Organic Dan Natural |  Jika ada yang bertanya pada kak lin,apakah produk yang menjadi pilihan hati?senang sahaja..sudah tentu produk yang berasaskan organic,kerana setiap yang bernama manusia ini mempunyai kulit yang tidak sama..Ada yang kering,berminyak,tona tidak sekata, berjerawat dan sebagainya,Terlalu banyak pilihan diluar sana juga menyukarkan kita untuk membuat pilihan kerana belum tentu ianya bersesuaian dengan kulit muka kita.

Bersyukur tidak terkira kerana baru-baru ini Kak Lin berpeluang berjumpa dengan wanita gigih ini,Puan Zazalina, 34,Beliau mengambil masa yang agak lama untuk menghasilkan produk yang berasaskan Natural dan Organic.

Beliau suka mengkaji sesuatu produk dari dalam dan luar negara untuk menghasilkan yang terbaik dalam produknya,beliau hanya mahu menggunakan produk yang berkualiti tinggi agar ianya bersesuaian dengan semua pengguna.






MINI MAKMAL

Teruja sangat bila Kak Lin berpeluang masuk ke Mini Makmal Puan Zazalina,Wahhhh....wangi dan tenang sangat dalam tu..Korang tengok sendiri gambar diatas,itu adalah diantara bahan-bahan yang digunakan dalam menghasilkan produk ORGGA.

Puan zazalina juga menitik beratkan harga agar ianya mampu dimiliki oleh pengguna diluar sana,Kita pun sedia maklum  produk yang berasakan Organic memang agak tinggi harganya.




ORGGA(NATURAL SKINCARE THAT WORKS)

Alhamdulilah,Produk ini telah pun dapat dihasilkan setelah Puan Zazalina bertungkus lumus selama beberapa tahun..Maka terhasil lah 3 produk iaitu

1.ORGGA CLEANSING POWDER:FRENCH ROSE & BACCA BLISS
2.ORGGA FACE MIST:ROSE OTTO & LE NEROLI
3.ORGGA LUXE BEAUTY OIL:OLIVIA,LIBRA,LINDO




1) ORGGA CLEANSING POWDER: FRENCH ROSE & BACCA BLISS

                KANDUNGAN PRODUK:

·         Cleansing powder - FRENCH ROSE
 untuk kulit normal, combinasi, kering, matang dan pra-matang.

Colloidal oatmeal, Moroccan Rhassoul clay, French Pink clay, Almond flour, Coconut milk, Brown rice flour, Flaxseed meal, Rose flowers, Hibiscus flowers, Lavender flowers, Chamomile flowers, Elderberry, Rosehip, Raspberry, Orange peel, Moringa leaf, Goji berry, Grape seed. Pure essential oils of Rose Geranium, Palmarosa & Frankincense.


·         Cleansing powder - BACCA BLISS
untuk kulit normal, combinasi, berminyak dan berjerawat.


Colloidal oatmeal, French Pink clay, Kaolin clay, Coconut flour, Coconut milk, Flaxseed meal, Brown rice flour, Strawberry, Rose flowers, Calendula flowers, Licorice root, Lavender flowers, Raspberry, Banana, Rosehip, Pearl powder, Goji berry, Grape seed. Pure essential oils of Pink Grapefruit, Sweet Orange & French Lavender.

** Kelebihan 

Kedua dua cleanser mengandungi 4 bahan active semula jadi yang kami panggil “Superstar ingredients” - Rosehip, Grapeseed, Goji Berry dan Raspberry.

       ORGGA Cleansing powder bukan sahaja mencuci muka, tetapi ia juga menanggalkan sel sel kulit mati tanpa mengeringkan kulit , pada masa yang sama, ia juga merawat kulit dengan kandungan bahan bahan semulajadi terpilih seperti tanah liat, bijirin, bunga bungaan dan buah buahan.

ü  Diperbuat daripada bahan asli semula jadi.
ü  Mengandungi vitamins, anti-oksida dan anti-penuaan.
ü  Mencuci, Merawat dan Melembapkan kulit.
ü  Menghilangkan dan mencegah jerawat dan bintik2 hitam.
ü  Merawat kulit muka tidak sekata dan kusam.
ü  Menganjalkan kulit.
ü  Melambatkan kesan kesan penuaan
ü  Menyihatkan dan Melembutkan kulit.
ü  Mencerahkan dan Menaikkan seri wajah secara semula jadi.
ü  Membantu aplikasi makeup nampak natural, sekata dan tidak bercapuk

Cara Guna

Tanggalkan makeup dan basahkan muka,Letakkan lebih kurang satu sudu teh Cleansing Powder di atas tapak tangan, titik kan air sedikit demi sedikit hingga menjadi seperti paste lembut, Massage kulit muka anda dalam gerakan membulat, dan basuh. Untuk kesan maksimum, biar kan paste di muka selama 2-5 minutes Sebelum dibasuh.

        I.            HARGA: RM80 (Normal)
Special Price :Pre order 18 August - 19 September: RM65 (free postage)

               


 2.  ORGGA FACE MIST: ROSE OTTO, LE NEROLI

          KANDUNGAN PRODUK:
·         Nourishing Facial Mist - ROSE OTTO
Rose Bulgarian hydrosol, Aqua, Aloe Vera leaf juice, Cranberry extract, Blueberry extract, Radish Root Ferment Filtrate, Vegetable Glycerin, Pure essential oils of Rose Geranium, Rose Otto & Palmarosa.

·         Hydrating Facial Mist - Le Neroli
Neroli hydrosol, Aqua, Aloe Vera leaf juice, Acai berry extract, Strawberry extract, Radish Root Ferment Filtrate, Vegetable Glycerin. Pure essential oils of Neroli, Bergamot & Ylang Ylang



    SIAPA BOLEH GUNA:
·         Nourishing Facial Mist - ROSE OTTO
Untuk semua jenis kulit
·         Hydrating Facial Mist - Le Neroli
·         Untuk semua jenis kulit

     KEGUNAAN PRODUK: Penyegar.

    KELEBIHAN PRODUK:

ORGGA face mist diperbuat dari bahan bahan asli dan semulajadi yang berkualiti dan terpilih. Kombinasi rose water dan rose oil asli dan juga Aloe Vera, ekstrak cranberry dan blueberry yang bukan sahaja akan menyegar dan melembapkan kulit, tetapi juga merawat kulit muka anda dengan membekalkan nutrisi dan ia juga anti-oksida.

-  Menyegarkan dan melembapkan muka
Menaikkan seri wajah
-  Merawat kulit kering dan kasar
-  Anti-penuaan
 - Melembutkan dan mencerahkan kulit kusam
Mengawal kulit berminyak
-  Membuat makeup tahan lebih lama


    CARA GUNA PRODUK:

Selepas menggunakan ORGGA Cleansing powder, spray kan ke muka dan leher. (Goncang setiap sebelum guna). Tekap kulit muka dengan lembut menggunakan tapak tangan. Sementera kulit muka anda masih lembab, teruskan dengan penggunaan ORGGA Luxe Beauty Oil.

        HARGA: RM70 (Normal),
Pre order 18 August - 19 September: rm55 (free postage)





3. ORGGA LUXE BEAUTY OIL: OLIVA, LIBRA, LINDO

            KANDUNGAN PRODUK:
·         Luxe Beauty Oil - Oliva
Meadowfoam oil, Olive Squalane, Kukuinut oil, Argan oil, Sweet Almond oil, Rosehip oil, Pomegranate seed oil, Raspberry seed oil, Prickly pear oil, Sea Buckthorn oil, Natural Vitamin E, Sunflower oil. Pure essential oils of Neroli, Frankincense, Sweet Orange, Palmarosa, Clary Sage, Carrot seed.

Siapa boleh guna: kulit kering, matang dan pra-matang

·         Luxe Beauty Oil - Libra
Olive Squalane, Argan oil, Watermelon seed oil, Jojoba oil, Maracuja Oil, Pumpkin seed oil, Hazelnut oil, Camellia oil, Prickly pear oil, sea buckthorn oil, Natural Vitamin E, Sunflower oil. Pure essential oils of Rose Geranium, Grapefuit, Rose otto, Cedarwood, Lavender, Carrot seed.

Siapa boleh guna: normal dan kombinasi

·         Luxe Beauty Oil – Lindo
Olive Squalane, Jojoba oil, Kuikuinut oil, Hazelnut oil, Grapeseed oil, Rosehip oil, Marula oil, Pumpkin seed oil, Prickly pear oil, Blackcurrant oil, Natural Vitamin E, Sunflower oil. Pure essential oils of Sweet orange, Bergamot Bergaptene Free, Ylang ylang, Patchouli, Geranium, Cedarwood

Siapa boleh guna: kulit berminyak, kulit berjerawat


            KEGUNAAN PRODUK:

Pelembab dan Perawatan kulit.


    II     KELEBIHAN PRODUK:

ORGGA Luxe Beauty Oil diperbuat 100% Dari bahan aktif asli dan semulajadi. Bahan bahan yang digunakan diimport dari UK, Italy, Morocco, France  dan US bagi memastikan kualiti yang terjamin. Luxe Beauty oil diformulasi menggunakan 10 jenis botanical oils dan 6 Jenis essential oils terpilih dan berkualiti, kaya dengan Essential Fatty Acid (Omega 3,6,7, & 9) Vitamin A, C, D, E & K, Anti oksida dan juga mineral dan nutrisi yang akan:-
-  Menlindungi kulit daripada pencemaran persekitaran
-  Membekal kan nutrisi untuk membantu regenerasi sel kulit
-  Mengurangkan tanda tanda penuaan
-  Memelihara dan melembapkan kulit
-  Merawat kulit secara intensif

ORGGA luxe Beauty oil:-
-  Tidak berminyak dan melekit
-  Boleh digunakan sebagai pelembap
-  Boleh juga dicampurkan dengan krim dan pemlembap anda
100% bahan semulajadi yang berkualiti
-  Boleh dijadikan base makeup


   IV.    CARA GUNA PRODUK:

Titiskan 2-3 titis ke atas dahi dan pipi dan urut secara lembut hingga meresap. Atau, titis kan 2-3 titis oil ke atas tapak tangan, gosok kedua tapak tangan dan tekapkan ke muka dan urut secara lembut hingga meresap.

     V.    HARGA:
RM110 (Normal)

Harga Pre order 18 August - 19 September: RM90 (free postage)


(Puan Zaza menunjukkan demo menghasilkan Orgga Cleansing Powder)


Cantik kan Pengasas produk ORGGA MALAYSIA,Glowing habis muka dia


Yeayyyy....Tak sabar nak tengok hasilnya...Puan Zaza kata insyaallah 2 minggu dah boleh nampak hasil,kulit lebih berseri dan kusam tiada lagi....



Jom tengok YOUTUBE kak lin...ada cara-cara menggunakan produk ORGGA ni..


Pihak ORGGA tengah cari agent dan dropship tau,kalau korang berminat bolehlah kunjungi laman web dibawah.

Untuk Maklumat Lebih Lanjut:

Website:

Facebook:

Instagram: