Pynocare Dari Biolife Membantu Menyelesaikan Masalah Pigmentasi Kulit - Lin Liena Story

Wednesday, 27 November 2019

Pynocare Dari Biolife Membantu Menyelesaikan Masalah Pigmentasi Kulit

Pynocare Dari Biolife Membantu Menyelesaikan Masalah Pigmentasi Kulit|Assalamualaikum uolss,Harini sis nak cerita sikit tentang pigmentasi kulit,Semakin meningkat umur kita tentu ada je masalah kulit yang mengganggu,Almaklumlah seharian terdedah dengan cuaca yang tidak menentu sekarang ni kan..Macam sis sendiri kan tak terkecuali ada masalah kulit,contoh yang paling ketara adalah warna kulit tidak sekata,bintik hitam dan pigmentasi.

Risaunya hati tidak kepalang wehh...setakat sapu2 kat luaran tu tak banyak membantu lah..sis mulalah buat kajian nak cari produk yang sesuai dengan kulit sis yang dah mula kusam ni..biasalah dah namanya perempuan kan...hehe..pantang je kulit ada jerawat,bintik hitam mula lah tak senang duduk..

Satu hari tu,ada ternampak lah kat facebook, Kawan ada share produk pynocare dari biolife,eh eh..macam menarik dan sis tertarik nak cuba..kulit dia nampak berseri lahhh...

Sis apalagi,teruslah usha2 produk ni kat facebook...wah,dah ramai rupanya yang mencuba produk ni dan kesannya amat positif dengan kulit diaorang..dengan pantas sis terus order online..hehe..ok sis kongsi dengan korang kelebihan makan supplement pynocare ni..


Antara yang menarik adalah
- Pynocare esen untuk tona kulit sekata  -

Pynocare merupakan kombinasi ramuan tumbuhan semulajadi, yang boleh melindungi kulit daripada penuaan pra-matang, tona kulit yang tidak sekata.

Esen untuk Tona Kulit yang Sekata Bagaikan Kristal :

☑️ Meningkatkan bio-availibility untuk penyerapan yang lebih baik.
☑️ Pynocare pertahankan kulit wajah dari radikal bebas kerana ianya kaya dengan antioksidan untuk menghapuskan radikal bebas dan mengatasi tona kulit yang tidak sekata pada akarnya.
☑️ Pynocare juga sebagai pelindung UV yang meningkatkan pertahanan terhadap kerosakan kulit yang disebabkan oleh
cahaya UV.

Manfaat Pynocare:
* Ekstrak Kayu Manis Perancis
* Vitamin C
* Ekstrak D.Salina
* Vitamin E

Sis dah beli pynocare ni,senang didapati di lazada,caring dan watsons..Nanti sis akan update lagi dengan korang selepas habis sebotol makan...sis akan share gambar sebelum dan selepas makan pynocare dari Biolife ni.So korang kena selalu singgah blog sis kalau nak tau kesan dia.

Sehari hanya makan 2 kali jer,harga pulak memang mampu milik.



Pynocare boleh didapati :
➡️Lazada: http://Biolife.2.vu/Lazada-Pynocare
➡️CARiNG: http://Biolife.2.vu/CARiNG-Pynocare
➡️Watsons: http://Biolife.2.vu/Watsons-Pynocare

1 comment:

  1. Macam- macam supplement sekarang kan untuk pelbagai masalah yang dihadapi semua orang..

    ReplyDelete