Reka Design Anda Sendiri Di Custom.My - Lin Liena Story

Tuesday, 24 September 2019

Reka Design Anda Sendiri Di Custom.My

Reka Design Anda Sendiri Di Custom.My|  Sekarang ni sis tengok dah macam jadi trend kan semua nak design produk sendiri,Al-maklumlah macam-macam aplikasi digital dah ada sekarang.Semuanya hanya dihujung jari,Klik sana klik sini dah siap design yang kita nak.

Seronok pulak bila tengok  ada family atau sesuatu majlis mereka pakai baju sedondon...senang nak kenal tuan rumah yang mana satu.Kalau dulu kita kena cari kedai dan kena survey kedai mana yang tawarkan harga terbaik..agak makan masa juga kan.sekarang ni tak payah berpanas dan bersesak lagi dah...duduk kat rumah je dah boleh settle masalah korang,buat jelah design yang korang nak tu di Custom.My

Di Custom.My ni macam-macam design ada tau,kiranya semua yang kita nak ada..lebih 200 jenis produk yang ditawarkan di custom.my,Paling best ada kids and baby aksesori..boleh wat hadiah untuk kawan2 dan anak sendiri jugak...halahh..tak sabarnya nak buat design untuk baby nanti.

Reka Design Anda Sendiri Di Custom.My
Reka Design Anda Sendiri Di Custom.My
Korang jangan pulak ingat kena order banyak-banyak kat sini..sehelai pun bolehhhh tau..haaa..itu lah yang istimewa kat sini,No Minimum Orderr...

Oh ye..service kat custom.my juga sangat pantas dan cepat,Hasilnya juga sangat berkualiti,Ramai customer yang berpuas hati dan tentunya repeat order buat kali kedua.

Reka Design Anda Sendiri Di Custom.My
Reka Design Anda Sendiri Di Custom.My
tote bag

print fabric
Reka Design Anda Sendiri Di Custom.My
Cepatlah korang usha laman web custome.my ni,Sis dah nak pitam sebab tak tahu nak buat yang mana dulu..korang klik je kat bahagian kategori tu...hah ambik koo...macam-macam keluar,Stiker,Print Barung Bantal,Single Bed Cover,Storage Bin,Table Runner,Table Cloth dan macam-macam lagilah...haha..pegi lah tengok sendiri eh..

kids & baby

hat
Reka Design Anda Sendiri Di Custom.My
Beroperasi pada setiap hari Isnin sehingga Jumaat, 9 pagi hingga 6 petang. Sebarang pertanyaan atau info lanjut korang boleh berhubung terus melalui WhatsApp 013-484 5800 ataupun emailkan kepada mailto:info@custom.my. Nak lagi mudah korang boleh terus ke alamat yang tertera ini untuk melihat sendiri hasilnya..
Custom My Printing Sdn Bhd (1210459P)
 No 46A, Hala Taman Meru II
  Meru 2B 30020 Ipoh,  Perak
 Lat Long : 4.661083, 101.067278

No comments:

Post a Comment