Rancang percutian Anda Sekeluarga Dengan Arba Travel - Lin Liena Story

Tuesday, 24 September 2019

Rancang percutian Anda Sekeluarga Dengan Arba Travel

Rancang percutian Anda Sekeluarga Dengan Arba Travel| Hai korang,Cuti sekolah akan tiba tak lama lagi kan...agak-agak kemana percutian korang kali ini ye?Tak kesahlah korang nak bercuti di dalam atau luar negara,janji korang dah plan betul-betul..

Kalau bercuti sis suka ramai-ramai,memang akan plan dengan family awal-awal sebab senang nak kira budget..dan paling penting sis akan cari Travel Agency yang dipercayai.


Sis memilih ARBA TRAVEL.COM sebab kawan-kawan yang recommended,Sis terus ke laman web Arba Travel..wow teruja giler sebab memang banyak kelebihan dan keistimewaan jika kita memilih Arba Travel.

Sis tertarik nak bercuti ke Sabah,Ada 2 pilihan pakej mengikut budget kita,PAKEJ BUDGET dan PAKEJ PERMIUM,Bagusnya kita booking 2 bulan awal sebab lagi banyak dapat diskaun..Sis nak pilih Pakej Premium harga All Inn termasuk Flight,Hotel dan Makanan..senang kan,malas nak fikir-fikir lagi sebab kat sana sis hanya nak jalan dan tenagkan fikiran jer..tak naklah serabut sebab nak cari tempat yang murah tapi stress sebab akhirnya kena tipu dan sebagainya..

So....sis dah pilih tarikh dan booking Pakej Percutian ke Sabah pada cuti sekolah bulan 12 nanti...yeayy..tak sabarnya nak bercuti bersama family,Korang pun bolehlah usha2 kat Arba Travel tau sebab banyak lagi pakej dan tempat yang menarik didalam dan luar negara..pilih ajelah mana yang korang nak pergi..yang penting sediakan duit ye...haha..harap artikel ini dapat membantu uolss yang tengah mencari Travel Agensi yang dipercayai dan berbaloi-baloi jimatnya...

Rancang percutian Anda Sekeluarga Denga Arba Travel

Mengapa Memilih Arba Travel?
ARBA Travel  satu-satunya ‘Travel Agency’ Malaysia yang pernah memenangi anugerah berprestij tersebut.
Secara purata, SME di Malaysia mengambil masa 15 tahun untuk tersenarai dalam Top 50. ARBA Travel adalah syarikat bumiputera terpantas memperoleh anugerah tersebut iaitu hanya selepas 3 tahun penubuhan. 
ARBA Travel Berita Harian


TEAM ARBA TRAVEL

Ditubuhkan pada tahun 2014 oleh graduan luar negara, ARBA Travel kini menjadi antara syarikat pelancongan yang berkembang secara pantas di Malaysia. 
Bermula dengan 3 orang, kini ARBA Travel berkembang kepada lebih 50 orang pekerja sepenuh masa.
ARBA Travel Di Berita Harian

Kami sama sekali tidak berpuas hati dengan kejayaan yang telah dicapai. Sebaliknya, setiap hari kami sentiasa cuba menambahbaik kualiti perkhidmatan sedia ada.

Kepuasan pelanggan adalah keutamaan nombor satu kami di ARBA Travel.
Rancang percutian Anda Sekeluarga Denga Arba Travel




No comments:

Post a Comment