Belajar Berenang Cepat Pandai Dan Lebih Privasi Di Swimrush Academy - Lin Liena Story

Wednesday, 21 August 2019

Belajar Berenang Cepat Pandai Dan Lebih Privasi Di Swimrush Academy

Belajar Berenang Cepat Pandai Dan Lebih Privasi Di Swimrush Academy| Hai korang,Sis nak  tanya ni...ada ke yang tengah mencari kelas renang?

Ok sis nak recommended korang Swimrush Academy sebab banyak kelebihan yang ada kat sini,paling penting cepat pandai dan lebih privacy.

Image may contain: 5 people, people smiling, text
Sebenarnya kan ramai yang malu nak belajar sebab terlalu zero hehe..eh takpe dari zero sampai hero korang akan diajar,segala teknik dan skill akan diajar.

Oh ye,korang boleh belajar bersama anak tau,seawal umur 5 tahun dah boleh belajar.Kalau uols malu sebab takut coach lelaki yang mengajar pun jangan risau sebab hanya coach ladies yang akan mengajar korang..hah..dah xde alasan lagi kan..jomlah uolss belajar kat sini,memang seronok tau.

Antaranya:
  •  Seawal umur 5 tahun dah boleh daftar untuk belajar.
  • Terdapat jurulatih wanita untuk wanita.
  • Akan diajar teknik basic berenangwater confident program dan water survival skills.
  • Swimrush dapat membantu anda untuk menjadi perenang yang lebih baik.
  • Sukatan pelajaran memberi tumpuan kepada keyakinan air dan teknik berenang asas yang akan dapat anda berenang di sepanjang jarak 50meters.
  • Akan diajar bagaimana untuk lebih berkeyakinan dan selamat ketika berada dlm air, mengelakkan daripada tenggelam dan apa yang harus anda lakukan jika anda berada dalam keadaan panik.
Image may contain: 1 person, standing, sky and outdoor
Antara kelebihan di Swimrush Academy


  • Coach yang berpengalaman lebih daripada 10 tahun
  • Coach yang mempunyai background lifeguard
  • Mengajar teknik berenang dengan cara yang mudah
  • Menyediakan kelas ganti
  • Menyediakan water safety course
Image may contain: 1 person, sitting, pool and outdoor
Jika rumah korang ada swimming pool, woohooo lagi best sebab coach boleh datang kerumah uols tau...lebih privasi gitu..takyah keluar rumah lah..cuma tunggu coach datang,memang terbaiklah swimrush Academy ni...boleh klik maklumat dibawah jika ingin tahu lebih lanjut dan details.
Image may contain: 2 people, people smiling, swimming and text

No photo description available.

  • Batu Caves : Kompleks Renang Seri Siantan ( Available Kids, Ladies & Men Swimming Class.
  • Bangsar : Jalan Turi Bukit Bandaraya ( Private Pool for Kids Swimming Class ).
  • Cheras : Kompleks Sukan Desa Tasik ( Available for Ladies & Kids Swimming Class ).
  • Shah Alam Seksyen 14 ( Private Pool for Ladies Swimming Class only )
Info lanjut boleh layari :

3 comments:

  1. alahai tigin nak belajar berenang.. mama ni takur air

    ReplyDelete
  2. Jemput join segmen sy 😃
    https://ciknurul23.blogspot.com/2019/09/segmen-bloglist-sii-nurul.html?m=1

    ReplyDelete