Beautea By Safi Hadir Dengan 4 Variasi Mengikut Kesesuaian Kulit - Lin Liena Story

Thursday, 15 August 2019

Beautea By Safi Hadir Dengan 4 Variasi Mengikut Kesesuaian Kulit

Beautea By Safi Hadir Dengan 4 Variasi Mengikut Kesesuaian Kulit|
Hai korang,Sis nak tanya ni,korang dah dapatkan ke belum pencuci terbaru dari Safi ni?..Beautea by Safi ni buah tangan terbaru dari safi untuk pengguna setia safi.

Bila dapat tau sis terus je dapatkan kat pasaraya,wah harga pun berpatutan sangat,paling syok mudah didapati dimana-mana dan boleh digunakan tanpa was-was.

Beautea By Safi Hadir Dengan 4 Variasi Mengikut Kesesuaian Kulit

Beautea By Safi ni mempunyai 4 variasi iaitu Hydrating Gel Cleanser White Tea & Damask Rose, Apricot Tea Revitalising Face Scrub, Green Tea & Neem Anti Acne Gel Clenser dan Black Tea & Black Orchid Detox Cream Cleanser.


Beautea By Safi Hadir Dengan 4 Variasi Mengikut Kesesuaian Kulit
Sis memilih Black tea & Black orchid dan Green Tea& Neem untuk dicuba kerana muka sis tengah breakout sekarang ni,boleh pulak jerawat kecik-kecik tu tumbuh kat sekitar dagu..walaupun kecil,tapi sakitnya tuhan yang tahu...haha...tangan gatal jer nak picit hihi..


Beautea By Safi Hadir Dengan 4 Variasi Mengikut Kesesuaian Kulit


"Beau.tea oleh Safi berasal dari pemilihan ekstrak teh premium yang menyegarkan dan gabungan bahan-bahan semulajadi yang terbaik yang dibentuk untuk memerangi kesan negatif dari pencemaran, tekanan dan kosmetik dengan manfaat Anti PM 2.5 untuk kulit yang sihat.


Pembersih krim Amino Acid yang lembut, wangian ini sangat membersihkan dan mengeluarkan kekotoran. Diformulakan dengan campuran teh Black Tea & Black Orchid yang ekstrak membantu detox kulit, sambil mengekalkan kulit yang sihat dan dilindungi dari penuaan.

* Dermatologi diuji
* Bebas alkohol
* SLS / SLES Percuma
* Paraben Percuma * Silicone Free
Sesuai untuk kulit sensitif "
* Fragrance Percuma


Beautea By Safi Hadir Dengan 4 Variasi Mengikut Kesesuaian Kulit

"Beau.tea oleh Safi berasal dari pemilihan ekstrak teh premium yang menyegarkan dan gabungan bahan-bahan semulajadi yang terbaik yang dibentuk untuk memerangi kesan negatif dari pencemaran, tekanan dan kosmetik dengan manfaat Anti PM 2.5 untuk kulit yang sihat Pembersih gel yang lembut dan sabun ini menghilangkan kekotoran dan minyak yang berlebihan. Dirumus dengan gabungan berharga teh Green Tea & Neem ekstrak melegakan dan pelindung kulit terhadap penceroboh luaran dan jerawat jerawat, sambil mengawal sebum untuk membantu mengurangkan parut. * Dermatologi diuji * Bebas alkohol * Paraben Percuma * SLS / SLES Percuma * Silicone Free Sesuai untuk kulit normal berminyak "
Kalau korang berminat bolehlah dapatkan disemua pasaraya..harga pun mampu milik dalam RM 23.90 alhamdulilah sis serasi dengan beautea by safi ni dan nak cuba variasi yang lain pulak..bye korang...

1 comment:

  1. Produk Safi ni memang terbaik dan harga pun berpatutan kan

    ReplyDelete