Safi Balqis Oxywhite Whitening Hydrating Lotion Menyegarkan,Mencerah Dan Melembabkan Kulit Secara Semulajadi - Lin Liena Story

Thursday, 27 June 2019

Safi Balqis Oxywhite Whitening Hydrating Lotion Menyegarkan,Mencerah Dan Melembabkan Kulit Secara Semulajadi

Safi Balqis Oxywhite Whitening Hydrating Lotion Menyegarkan,Mencerah Dan Melembabkan Kulit Secara Semulajadi|  Assalamualaikum korang,Harap korang happy2 je hari ni,Sis tengah happy sekarang ni,So sis nak share la sikit kenapa sis happy.

Nampak tak kulit sis dah cerah tu???hah bukan nak angkat bakul sendiri tau,tapi ini adalah kenyataan dan ianya adalah benar uolsss....dua minggu je dah nama kesan dia.

Tak lain dan tak bukan Safi Balqis Oxywhite punya kerja haha...oklah mesti korang tertanya-tanya apa tu Safi Balqis Oxywhite Whitening Hydrating Lotion...

Safi Balqis Oxywhite Whitening Hydrating Lotion Menyegarkan,Mencerah Dan Melembabkan Kulit Secara Semulajadi

 Safi Balqis Oxywhite Whitening Hydrating Lotion Menyegarkan,Mencerah Dan Melembabkan Kulit Secara Semulajadi

Kalau uolss nak tahu,ini adalah keluaran terbaru Safi Balqis Oxywhite,So...sis cepat-cepat cuba,tak sabar nak tengok kesan dia sebab sis tengah ada masalah kulit kering,kat bahagian kening tu sampai boleh dikopek tau...alahaiii risau giler masa tu...kebetulan pulak Safi Balqis ada keluarkan produk baru,hah apalagi...terus je beli kat watson haha...tak mahal uolsss..dalam Rm 23.50 gitu harga dia.

Safi Balqis Oxywhite Whitening Hydrating Lotion Menyegarkan,Mencerah Dan Melembabkan Kulit Secara Semulajadi

 Pengalaman sendiri setelah 2 minggu menggunakan Safi Balqis Oxywhite Whitening Hydrating Lotion

  •  Setiap pagi dan petang sis sapukan dimuka{tepuk-tepuk manja je tau}
  • Wangi sangat bau dia,memang selesa dan menyegarkan.
  • Tak melekit
  • Cepat Meresap
  • Kulit semakin cerah
  • Memang recommend sangat sebab ianya 2 dalam 1 melembab sambil mencerah.

Safi Balqis Oxywhite Whitening Hydrating Lotion Menyegarkan,Mencerah Dan Melembabkan Kulit Secara Semulajadi

 SAFI BALQIS OXYWHITE WHITENING HYDRATING LOTION adalah gabungan formulasi penyegar & pelembap dalam satu langkah untuk penjagaan kulit yang ringkas namun memberikan kesan lembapan yang optimum. Safi Balqis OxyWhite Losyen Pencerah Menghidrat bertindak:

• Memberikan 2x penghidratan*dan kesegaran dengan satu penggunaan.

• Meningkatkan rintangan perlindungan kulit untuk mengunci lembapan secara mendalam dan optimum sepanjang hari dengan 5 jenis Hyaluronic Acid

- Macro Hyaluronic Acid

- Nano Hyaluronic Acid

- Bio-Hyaluronate

- Oligo-Hyaluronic Acid

- Super Nano Hyaluronic Acid

• Mudah meresap ke dalam kulit tanpa meninggalkan kesan melekit

• Mencegah kulit menjadi gelap akibat radiasi infrared (IR) dengan pelindung IR.OXYWHITE = NANO OXYGEN + NANO BIOWHITE

Nano Oxygen membebaskan oksigen tambahan ke dalam epidermis kulit agar segar, bermaya dan berseri manakala Nano BioWhite memperlahankan kesan pembentukan pigmentasi untuk tona kulit sekata dan cerah sempurna.

Safi Balqis Oxywhite Whitening Hydrating Lotion Menyegarkan,Mencerah Dan Melembabkan Kulit Secara Semulajadi

Teksturnya adalah cecair seperti penyegar,Bila disapu kemuka rasa sejuk dan nyaman,alhamdulilah serasi sangat dengan kulit sis,kalau korang nak cuba bolehlah dapatkan di seluruh pasaraya,pharmacy dan online platform,harga nya pula mampu milik dan ianya mudah didapati dimana-mana.Cuba tau uolsss...nanti cerah dan kulit lembab macam i hihihi...

Maklumat lanjut
www.safi.com

3 comments:

  1. Ana suka safi losyen ni. Best sangat. Kulit kekal lembap dan segar.

    ReplyDelete
  2. Mcm best je..sekarg tgok safi dh byk product2 best and setanding product2 mhk..mcm nak berbalik pd safi

    ReplyDelete