Cari Senarai Hotel Terbaik Di Kota Bharu Kelantan Menggunakan Aplikasi Bagasi.my - Lin Liena Story

Thursday, 20 June 2019

Cari Senarai Hotel Terbaik Di Kota Bharu Kelantan Menggunakan Aplikasi Bagasi.my

Cari Senarai Hotel Terbaik Di Kota Bharu Kelantan Menggunakan Aplikasi Bagasi.my |  Hai korang,jom kita sembang-sembang tentang travel pulak kali ni,Dalam setahun mesti kita akan bercuti ditempat-tempat pilihan keluarga kan.Macam sis memang akan rancang awal2 tempat percutian agar segala urusan berjalan lancar,teratur dan terancang,tak suka rancang last minit sebab selalu kelam kabut..jadinya percutian tidak seronok malah boleh bertekak sesama sendiri hehe....

hotel di kota bharu

Sis nak share dengan korang tentang aplikasi Bagasi.my ini membantu kita untuk membuat perbandingan dan lokasi yang menarik untuk percutian korang,ingat lagi dulu,sis main redah jer bercuti disatu tempat peranginan terkemuka,banyak sangat spoil masa tu,hotel tak best,banyak tempat yang tak dapat pergi sebab tak tahu dan paling sadis duit macam air sebab tak tahu kat mana tempat makan dan shoping yang murah,Al-maklumlah dulu mana ada aplikasi macam Bagasi.my kan...review pun banyak yang tak betul.
Malaysia mapBagasi.my ini memudahkan korang untuk melihat Ulasan,Bandingkan Harga dan Buat Tempahan di Malaysia.
The Grand Renai Hotel KB

Untuk hari ni jom kita tengok Senarai Hotel Terbaik Di Kota Bharu,Kelantan.


  • Antara destinasi di Pantai Timur yang sering menjadi tumpuan keluarga ketika musim cuti sekolah adalah Kota Bharu di Kelantan. Disebabkan statusnya sebagai salah satu negeri pelancongan, sememangnya terdapat banyak hotel di Kota Bharu yang menjanjikan keselesaan dan kemudahan yang lengkap.
21 hotel Di Kota Bharu Kelantan,Malaysia.
=================================
  • The Grand Nilai
  • Hotel Perdana Kota Bharu
  • Hotel Grand RiverView
  • Holiday Villa Hotel & Suites
  • Hotel Emaslink Pacific
  • Hotel Crystal Lodge
  • Tune Hotel
  • Hotel Jewels
  • Hotel Crown Garden
  • Royal Guest House
  • Dani Hotel
  • Hotel Al Ansar
  • Oyo 540 De Viana Hotel & Apartment
  • Hotel Dynasty Inn
  • Mr J Hotel Wakaf Che Yeh
  • Hotel Aslah Boutique
  • Hotel Flora Place
  • Sabrina Court Hotel
  • Hotel Mewah Impiana
  • Hotel Tanjung Inn
  • Aam Hotel
Selepas membaca artikel ini, anda sudah pasti dapat mengetahui hotel yang manakah yang sesuai untuk percutian anda di Kota Bharu, Kelantan. Ianya merangkumi semua jenis status hotel dan harga. Anda hanya perlu pilih sahaja hotel yang memenuhi minat dan bajet anda.
Jangan lupa untuk kongsikan artikel ini dengan keluarga atau rakan yang bakal ke Kota Bharu. Dan juga, dapatkan senarai hotel yang lebih banyak lagi dan harga terkini di Booking.com .
 Diharap senarai hotel di Kota Bharu di atas telah membantu anda membuat carian hotel terbaik untuk anda sekeluarga!
Kalau nak tau lebih banyak tempat menarik silalah ke laman web Bagasi.my

13 comments:

  1. few months ago ke KB. asben ada keje.
    semlm je. then singgah tganu lagi semlm :)
    sgt suka kelantan, makan murah & sedap!!!
    and always jadi pilihan - holiday villa. suka merayap kat wakaf che yeh :) hi hi hi hi...
    makan food street.
    beli air botol yg klasik.
    will try survey hotel lain. bagus gini. satu klik, zasss kuar semua nama hotel, kan :)

    ReplyDelete
  2. Rindunya nak gi Kota Bharu! Lama sgt tak pegi. Last pergi masa pregnang anak first. Skrg dia pun dah 5 tahun huhu.

    ReplyDelete
  3. to be honest rasa mcm dh lama betul tak jejak kaki ke Kota Bharu. baguslaa bila ada website yg memudahkan kerja kita dlm tgh nk plan unt holiday or berjalan2 tu kn hehe..nnt nk tgk2lah site bagasi tu.

    ReplyDelete
  4. Bagasi apps baru ni memang sangat berguna dan juga bagus lah kat Kelantan ni pun kita suka pergi sebab makanan yang sedap dan banyak pilihan kat sini hurmmmm rasa macam nak pergi lagi kat sana...

    ReplyDelete
  5. Bagusnya ada apps gini kan, senang nak tahu hotel mana yang bagus di sesuatu tempat. Sis ni pun lama betul tak ke KB, kalau ada rezeki ke sana nanti boleh le guna apps ni

    ReplyDelete
  6. Pertama kali dengar aplikasi Bagasi.my. Kira aplikasi ni bandingkan harga juga la hotel2 yang ada. Betul ke kadang2 review tak betul akhirnya ada masalah. Kalau ke KB boleh lah usha dgn aplikasi ni.

    ReplyDelete
  7. best ny Kelantan !!!!! saya suka sebab makanan dia dah lah pelbagai, murah plak tu.. hee~ tiap kali ke sana berat badan saya mesti bertambah.. orang Kelantan pun baik2.. kan..

    ReplyDelete
  8. Bagusnya Bagasi.my ni. Lengkap dengan info utk yg tercari2 tempat penginapan di KB.

    ReplyDelete
  9. dah lama nak jalan dekat kelantan especially kota bharu tapi takde rezeki lagi. Nanti kalau dapat peluang tu boleh guna apps Bagasi.my ni book hotel.

    ReplyDelete
  10. Bagus la ada senarai hotel terbaik ni. Nanti senang dijadikan rujukan kalo ke sana. Dah lama tak ke sana, kalau tak silap kali terakhir ke Kelantan tahun 2015 kot

    ReplyDelete
  11. boleh try la usha bagasi ni sebab tgh cari hotel di kt

    ReplyDelete
  12. Kita belum pernah lagi sampai kelantan. Teringin juga nak pergi. Tapi ntah bila la agaknya kan. Teringin nak lawat negeri orang. Sebab setiap negeri kan ada adat budayanya yang tersendiri. Sekarang nk bercuti pakai pulak apps bagasi.my ni ye. Lagi memudahkan kerja.

    ReplyDelete
  13. best nya kalau dapat jalan jalan ke sana lagi. makanan pun sedap. teringin nak pegi ni

    ReplyDelete