Majlis Perkhawinan Siti Jamumall Mendapat Tajaan RM 500 Ribu - Lin Liena Story

Monday, 15 April 2019

Majlis Perkhawinan Siti Jamumall Mendapat Tajaan RM 500 Ribu

Majlis Perkhawinan Siti Jamumall Mendapat Tajaan RM 500 Ribu| Siapa je yang tak kenal dengan siti jamumall ni,sis kenal dengan siti jamumall ni dah lama jugak tau,selalu nampak dia buat live promote barang2 jualan nya,petah sangat berkata-kata,cara dia bercakap memang buat hati tertarik nak beli produk jualan nya.

Image may contain: 1 person

Majlis Perkhawinan Siti Jamumall Mendapat Tajaan RM 500 Ribu

Image may contain: 2 people, people standing and wedding

.
BUDAK BUAT LIVE DAPAT TAJAAN KAHWIN RM500 RIBU!! .

Untung seorang gadis kecil comel SITI SURIANI atau lebih dikenali sebagai SITI JAMUMALL mendapat tajaan kahwin sehingga RM500 RIBU !! Pada mulanya beliau sangkakan ingin buat majlis biasa secara kecil-kecilan, tetapi sapa sangka setelah memuat naik satu status di fb beliau tentang majlis perkahwinan terus mendapat wassup dan call bertalu – talu dari founder produk, owner kedai dan bermacam lagi untuk sponser majlis beliau.

Hampir 100 company dari perbagai produk berminat untuk sponser majlis kahwin siti, paling menyentuh hati, yang baru berjinak dalam perniagaan juga berbesar hati sponser majlis perkahwinan siti. 
Kata siti, beliau sangat sebak .. tak sangka , majlis yang mulanya plan biasa-biasa kini menjadi luar biasa. Inilah berkat usaha beliau selama 3 tahun membuahkan hasil .. beliau menjadi promoter atau host untuk jamumall.com dan menjual perbagai jenis produk kosmetik, kesihatan, fesyen dan makanan. 
Selama ni siti promote produk orang dengan ikhlas, siti bantu dari produk biasa-biasa tak dikenali , sampai dikenali dan viral.. sebabtu ramai hargai jasa siti dan bile siti kahwin mereka sanggup sponser mcm-macam. Siti sangat-sangat bersyukur dapat sponser dari nikah, pre wedding, majlis berinai . majlis kahwin sampailah ke honeymoon pakej.#sitijamumallkahwin












Senarai sponser majlis siti jamumall
.

Pelamin dan Hiasan Dewan dari Wedding by emma
https://www.instagram.com/weddingsbyemma/

Baju Pengantin dari Dlia Jane Bridal Collection
https://instagram.com/mahligai_dlia_jane_bridal

Grand Cake dari Mad About Cake
https://instagram.com/madaboutcake_official

Vip Menu dari Rumpun Selera
https://instagram.com/rumpunselera

Coffe Es-Cream dari Ana Zahra Beauty
https://www.facebook.com/anazahrabeautyhq/

Jamu dari Seri Lady Empire Resources
https://instagram.com/seriladyofficialhq

Tudung Bawal  Bridesmaids dari Gallery Bawal
https://instagram.com/gallerybawal_galeri_bawal

Kain Pasang Diamond dari Irahsukri
https://instagram.com/irah_sukri

Telekung dari Pretty Aini
https://instagram.com/prettyainiumrahhaji

Make Up Set dari Zacthira Navillionniza
https://www.facebook.com/kenitzcosmetic/

Scarft dari Scarft By Mehrun
https://instagram.com/scarfbymehrun

Printed Box dari Art Creation Printing
https://www.facebook.com/artcreationprintingmoq50pcs/

Perfume dari  Luxe Essencia Resources

Honeymoon Pakej dari Arwana Resort
https://instagram.com/arwanaperhentianresort

2 comments:

  1. untungnya dia dan pasangan.. rezeki diorang nampak meriah sgt majlis

    ReplyDelete
  2. meriahnya majlis kawen dia lina. cantik make up dan deko pelamin dia.

    ReplyDelete