April 2019 - Lin Liena Story

Monday, 22 April 2019

Sanny & Joleen Lifestyle Serum Paling Best Dan Berkesan Pada Wajah Dan Badan

April 22, 2019 3
Sanny & Joleen Lifestyle Serum Paling Best Dan Berkesan Pada Wajah Dan Badan
Hi guys,Apa khabar semua,Mulakan hari anda dengan gembira tau,kita lupakan dulu masalah dan kesedihan tu hehe...Harini kak lin nak cerita tentang serum,apa yang best tentang serum dan kelebihan menggunakan serum untuk kulit kita.


Sanny & Joleen Lifestyle Serum Paling Best Dan Berkesan Pada Wajah Dan Badan

Kepentingan Serum Untuk Kulit
Kalau korang nak tau serum boleh membuatkan kulit kita berseri dan tidak kusam,sebab tu semua dah mula mencari serum untuk wajah kerana ianya sangat terbukti dan berkesan,kak lin sendiri setiap hari mesti pakai serum,memang rutin harian lah tu.Selain itu serum juga boleh mengurangkan kedutan halus dan bintik hitam.


Sanny & Joleen Lifestyle Serum Paling Best Dan Berkesan Pada Wajah Dan Badan

Sanny & Joleen Lifestyle Serum Paling Best Dan Berkesan Pada Wajah Dan Badan


Kak lin memilih untuk menggunakan Serum Sanny & Joleen Lifestyle kerana ianya serum antioxidant,ianya sangat best kerana tidak melekit dan rasa sejuk dan nyaman bila disapu dimuka,kalau muka korang sunburn bila balik bercuti dan terkena panas matahari,inilah serum yang terbaik untuk uols...


Kebaikkan Serum Sanny & Joleen

  • memudarkan bintik-bintik gelap dan pigmentasi
  • mengurangkan jerawat dan tanda jerawat
  • mengurangkan parut
  • melembapkan kulit dari dehidrasi
  • mengurangkan kesan sunburn dari sinaran matahari
  • mengurangkan kesan stretch mark
  • menjadikan kulit lebih anjal
  • melambatkan proses penuaan
  • melicin dan mencerahkan kulit

Designnya simple sahaja,tapi isi kandungannya sangat wow kerana ianya mengandungi premium vitamin E "tocotrienol",ianya bermaksud tocotrienol mempunyai potensi 40-60 kali lebih tinggi berbanding vitamin E "tocopherol".
Serum Sanny & Joleen Lifestyle ini tidak berminyak dan cepat meresap kedalam kulit.Jangan risau ye,serum ini sangat selamat digunakan kerana ianya Dermatology Tested.
-GMP Certified
-NO SLS,Paraben
-No Synthetic Fragrance
-Ministry Of Health Malaysia Notification Registered 



Kalau berminat boleh layari laman web dibawah

FACEBOOK
WEBSITE
INSTAGRAM 

Monday, 15 April 2019

Majlis Perkhawinan Siti Jamumall Mendapat Tajaan RM 500 Ribu

April 15, 2019 2
Majlis Perkhawinan Siti Jamumall Mendapat Tajaan RM 500 Ribu
Majlis Perkhawinan Siti Jamumall Mendapat Tajaan RM 500 Ribu| Siapa je yang tak kenal dengan siti jamumall ni,sis kenal dengan siti jamumall ni dah lama jugak tau,selalu nampak dia buat live promote barang2 jualan nya,petah sangat berkata-kata,cara dia bercakap memang buat hati tertarik nak beli produk jualan nya.

Image may contain: 1 person

Majlis Perkhawinan Siti Jamumall Mendapat Tajaan RM 500 Ribu

Image may contain: 2 people, people standing and wedding

.
BUDAK BUAT LIVE DAPAT TAJAAN KAHWIN RM500 RIBU!! .

Untung seorang gadis kecil comel SITI SURIANI atau lebih dikenali sebagai SITI JAMUMALL mendapat tajaan kahwin sehingga RM500 RIBU !! Pada mulanya beliau sangkakan ingin buat majlis biasa secara kecil-kecilan, tetapi sapa sangka setelah memuat naik satu status di fb beliau tentang majlis perkahwinan terus mendapat wassup dan call bertalu – talu dari founder produk, owner kedai dan bermacam lagi untuk sponser majlis beliau.

Hampir 100 company dari perbagai produk berminat untuk sponser majlis kahwin siti, paling menyentuh hati, yang baru berjinak dalam perniagaan juga berbesar hati sponser majlis perkahwinan siti. 
Kata siti, beliau sangat sebak .. tak sangka , majlis yang mulanya plan biasa-biasa kini menjadi luar biasa. Inilah berkat usaha beliau selama 3 tahun membuahkan hasil .. beliau menjadi promoter atau host untuk jamumall.com dan menjual perbagai jenis produk kosmetik, kesihatan, fesyen dan makanan. 
Selama ni siti promote produk orang dengan ikhlas, siti bantu dari produk biasa-biasa tak dikenali , sampai dikenali dan viral.. sebabtu ramai hargai jasa siti dan bile siti kahwin mereka sanggup sponser mcm-macam. Siti sangat-sangat bersyukur dapat sponser dari nikah, pre wedding, majlis berinai . majlis kahwin sampailah ke honeymoon pakej.#sitijamumallkahwin












Senarai sponser majlis siti jamumall
.

Pelamin dan Hiasan Dewan dari Wedding by emma
https://www.instagram.com/weddingsbyemma/

Baju Pengantin dari Dlia Jane Bridal Collection
https://instagram.com/mahligai_dlia_jane_bridal

Grand Cake dari Mad About Cake
https://instagram.com/madaboutcake_official

Vip Menu dari Rumpun Selera
https://instagram.com/rumpunselera

Coffe Es-Cream dari Ana Zahra Beauty
https://www.facebook.com/anazahrabeautyhq/

Jamu dari Seri Lady Empire Resources
https://instagram.com/seriladyofficialhq

Tudung Bawal  Bridesmaids dari Gallery Bawal
https://instagram.com/gallerybawal_galeri_bawal

Kain Pasang Diamond dari Irahsukri
https://instagram.com/irah_sukri

Telekung dari Pretty Aini
https://instagram.com/prettyainiumrahhaji

Make Up Set dari Zacthira Navillionniza
https://www.facebook.com/kenitzcosmetic/

Scarft dari Scarft By Mehrun
https://instagram.com/scarfbymehrun

Printed Box dari Art Creation Printing
https://www.facebook.com/artcreationprintingmoq50pcs/

Perfume dari  Luxe Essencia Resources

Honeymoon Pakej dari Arwana Resort
https://instagram.com/arwanaperhentianresort

Friday, 5 April 2019

Master Pasto Spaghetti Segera Yang Sedap Dan Mudah Disediakan

April 05, 2019 1
Master Pasto Spaghetti Segera Yang Sedap Dan Mudah Disediakan
Master Pasto Spageti Segera Yang Sedap Dan Mudah Disediakan| Hai korang,Sekarang ni bila petang je hujan kan,lebat pulak tu...biasa kan kalau hujan perut korang berbunyi tak?alahai kak lin ni kan,hujan-hujan je mesti nak makan something yang sedap tapi cepat..yelah sejuk-sejuk mana nak duduk dapur lama-lama kan..

Sebagai langkah awal kak lin dah beli spaghetti segera dari Master Pasto,hanya 3 minit je dah boleh dimakan..senang kan..memang beli banyak buat stok,lagi satu kalau kita travel jangan lupa bawa tau..memang memudahkan..biasalah kalau travel kan..susah sikit nak cari makanan.

Master Pasto ni produk makanan buatan malaysia dari Lico Food Industries Sdn Bhd yang berpusat dipulau pinang.Produk ni Halal,tanpa bahan pengawet dan tanpa MSG.

Tengok tu anak kak lin selera je makan...tak cukup tau sepinggan,ingatkan kuahnya kosong,rupanya ada ayam uolsss..memang berbaloi lah beli.


Spaghetti Master Pasto ada 3 perasa..Spaghetti Mushroom Cream Sauce,Spaghetti Bolognese with Chiken dan Spaghetti Aglio Olio with Chiken.


Maklumat lanjut sila layari laman web dibawah: