Safi Expert Solution Mengurangkan Bintik Hitam Dalam 2 Minggu - Lin Liena Story

Wednesday, 13 March 2019

Safi Expert Solution Mengurangkan Bintik Hitam Dalam 2 Minggu


Safi Expert Solution Mengurangkan Bintik Hitam Dalam 2 Minggu|  Berita baik untuk uolss yang mempunyai masalah bintik hitam,bila usia dah meningkat macam-macam masalah lah timbul kat wajah kita ni kan,al-maklumlah cuaca pun tak menentu sekarang ni,jadi sedikit sebanyak memang akan mengganggu kulit kita.

Mujurlah safi dah bertindak cepat,hehe...safi memang memahami perasaan kita bila dengan pantas mengeluarkan produk terbaik iaitu mengurangkan pigmentasi pada kulit wajah..bila sebut pigmentasi ni korang tau ke apa itu pigmentasi?

Pigmentasi:
Pigmentasi adalah perubahan warna kulit,,bintik hitam,jerawat,jeragat dan parut..

Penyebab Pigmentasi:

Masalah pigmentasi bukan hanya disebabkan pengeluaran melanin semata-mata . Ia biasanya didorong oleh banyak pekara lain . Antara penyebab luaran yang menyebabkan perubahan kulit ini adalah dedahan melampau cahaya matahari , penggunaan bahan kimia pada kosmetik dan juga kekurangan nutrisi yang di perlukan oleh tubuh .

Safi Expert Solution Mengurangkan Bintik Hitam Dalam 2 Minggu

Safi Expert solution Mengurangkan Bintik Hitam Dalam 2 Minggu

Safi bakal melancarkan produk terbaru nya...dan kak lin bertuah kerana menjadi orang terawal untuk mencuba safi expert solution ini..kulit kak lin memang ada masalah pigmentasi seperti parut jerawat,bintik hitam dan warna kulit tidak sekata..selain itu kulit juga mudah kering.kak lin memang tak teragak untuk mencuba produk safi kerana kak lin memang pengguna setia safi sejak remaja lagi..memang dah sebati dengan jiwa.


Safi Expert Solution Mengurangkan Bintik Hitam Dalam 2 Minggu

Safi Expert Solution
INTENSIVE AMPOULES 
ANTI HYPER PIGMENTATION
(NO MINERAL OIL,NO ALCOHOL,NO SILICON,NO PARABEN,NO ANIMAL TESTING)


Safi Expert Solution Mengurangkan Bintik Hitam Dalam 2 Minggu

Cara Guna:

Step 1
-Renewal Hydra Complex-
Titiskan sedikit ditapak tangan menggunakan dropper yang disediakan,sapu rata seluruh wajah dan urut perlahan sehingga Renewal Hydra Complex meresap dalam kulit.

Safi Expert Solution Mengurangkan Bintik Hitam Dalam 2 Minggu


Step 2
-Supreme Anti-Spots Complex-
Titiskan sedikit Supreme Anti-Spots Complex di tapak tangan,sapu rata dan urut dengan cara menaik.

SAFI EXPERT SOLUTION Intensive Ampoules  adalah rawatan 1 bulan dan disyorkan untuk diulang lagi untuk membantu merawat mencegah bintik hitam.

BIO SKIN MOISTURISER | ANTI PHOTO AGEING LINES

Safi Expert Solution Mengurangkan Bintik Hitam Dalam 2 Minggu

Memang best giler  Bio Skin Moisturiser ni,kak lin dah 2 minggu guna,setiap kali sebelum keluar rumah mesti sapu dulu..baru lah konfident nak keluar rumah kerana bio skin moisturiser ini mampu menapis lebih dari 90% sinaran mentari,ianya juga free radicals & pollutants.

Safi Expert Solution Mengurangkan Bintik Hitam Dalam 2 Minggu

Teksturnya lembut bak sutera,cepat meresap kedalam kulit dan tidak berminyak,baunya yang wangi mampu menenangkan hati sipemakai hihi..paling best ia mampu mengurangkan garis penuaan,kulit kering dan tona tidak sekata..jadikan rutin ye sebelum keluar rumah.



Safi Expert Solution Mengurangkan Bintik Hitam Dalam 2 Minggu

ABOUT LIQUID CRYSTAL TECHNOLOGY:

-Pelembab kulit bio yang diresapi dengan teknologi kristal cair untuk meningkatkan penetrasi amino peptida dalam memberikan hidrasi yang intens, memperkuat penghalang kulit & mengurangi kehilangan air transepiderml untuk kulit yang sehat & bercahaya.
**Ianya tidak berminyak dan ia diformulasikan dengan Amino peptides untuk meningkatkan keanjalan kulit dan menghaluskan kedutan

Cara Guna:
-Sapukan keseluruh muka dan leher,urut perlahan secara membulat dan tunggu sehingga krim meresap kedalam kulit.

Kalau uolss berminat bolehlah dapatkan dimana-mana watsons dan pasaraya..juga boleh layari laman sosial safi.

3 comments:

  1. safi mmg jenama ygdipercayai kan.. bestnya

    ReplyDelete
  2. terbaek safi :)

    singgah n follow sini. harap sudi follow http://ejulz.blogspot.com jugak :)

    ReplyDelete
  3. Suka sgt dengan packaging terbaru safi. Nampak eksklusif sgt. Serum dia pun best.

    ReplyDelete