Makeup Simple Dan Cepat Menggunakan Althea Makeup - Lin Liena Story

Thursday, 14 February 2019

Makeup Simple Dan Cepat Menggunakan Althea Makeup

Makeup Simple Dan Cepat Menggunakan AltheaMakeup|  Hello guysss,Semoga ceria-ceria semuanya,dah lama tak update blog,al-maklumlah dah bercuti panjang haritu,semua kerja pending..haha,malasnya nak mulakan balik kerja-kerja yaang tertangguh..harini bangun je tidur terus menghadap blog,mood kena cari balik hehe..

Memandangkan hari ni mood sis baik,jomlah kita cerita yang best2..makeup lah yang menjadi pilihan,tak tahu kenapa kalau mood baik kak lin mesti nak cantik-cantik dan semestinya nak makeup2 hehe...berita baik untuk korang,Althea dah keluarkan produk makeup terbaru tau...yaallah serious teruja ,cantik giler uolsss...kak lin dah cuba dan ternyata memang berbaloi untuk dibeli...

  Makeup Simple Dan Cepat Menggunakan Althea Makeup


Taraaaa...inilah rangkaian produk terbaru althea uolssss...cantik dan menawan kan..kak lin terangkan satu-satu kat bawah ni ye..kak lin memang recommended lah pada uolss...sila beli dengan cepat sebab takut sold out hehe...kalau beli sekarang uols guna code Valentine11 ada 11% diskaun.


Makeup Simple Dan Cepat Menggunakan Althea Makeup



EYE PALETTE SUNRISE&MOONRISE BCL X A
RM 140
Early bird special for BCL's special fans only: Get 30% OFF + FREE SHIPPING, use code: BCL30. Limited quantity available.
Pembayang mata yang pertama dari Althea,Sunrise&Moonrise dihasilkan dari kerjasama Bunga Cinta Lestari,8 warna ini sesuai untuk siang dan malam,menjadikan hari anda indah dan ceria.warnanya yang cantik dan sangat senang diblender,Shimmer,Matte,dan glitters...semua ada dalam satu palette.

Beli-----SINI
Makeup Simple Dan Cepat Menggunakan Althea Makeup
FLAWLESS CREAMY CONCEALER
RM 15.00
Mata panda,bintik hitam dan cela?jangan risau uolss..tutup je dengan creamy concealer ni..Formula ini dibuat dengan Aquaxyl untuk melembabkan dan memperbaiki keseluruhan kulit .teksturnya sangat lembut dan tidak melekit.Paling best tahan lama.
 4 shades to choose from - #01 Vanilla (Pink beige #21), #02 Ginger (Warm ivory #21), #03 Honey (Warm peach #23-#25), #04 Mocha (Deeper yellow #30) 

Beli---SINI

Makeup Simple Dan Cepat Menggunakan Althea Makeup
WATERCOLOT CREAM TINT
RM 20.00

Best tau cream tint ni,lembab dan bibir rasa berjuice haha..jangan jilat bibir anda..warna sangat cantik,watercolor cream tint ini ada fungi melembab untuk mengelakkan bibir mengelupas,ada 4 warna berbeza.
**Isi kandungan
Squalene-Meningkatkan kelembutan bibir
hyaluronic asid-Mengekalkan kelembapan kulit

Beli----SINI


Makeup Simple Dan Cepat Menggunakan Althea Makeup
SPOTLIGHT EYE GLITTER
RM 24.00

Nak mata berkilau gunalah spotlight eye glitter ni,nampak glamour uolsss,boleh dicampur dengan eyeshadow..serlahkan kreativiti anda..ianya cepat kering...ada dua warna boleh dipilih,gold light dan pink light.

Beli----SINI
Makeup Simple Dan Cepat Menggunakan Althea Makeup
SKIN RELIEF SPOT FILM GEL
RM19.00

Pastikan kulit bersih sebelum menggunakannya,hanya sapukan nipis pada kawasan yang ada jerawat,biarkan kering sepenuhnya sebelum memakai makeup.Ianya mengandungi minyak pokok teh untuk merawat jerawat dengan cepat dan berkesan,Sementara campuran centella dan daun pinus mengekstrak kemerahan,merawat jerawat.Selamat tinggal jerawat.
**Isi Kandungan
Tea Tree Oil-Mempunyi sifat antibakteria untuk merawat bintik-bintik jerawat.
Centella Asiatica Extract-Melegakan kemerahan dan melegakan kulit.
Pine leaf Extract dan-Kaya dengan antioksidan untuk memperbaiki melegakan kerengsaan.

Beli----- SINI

Dibawah ini ada tutorial simple dan cepat menggunakan Althea makeup.


Makeup Simple Dan Cepat Menggunakan Althea Makeup





2 comments: