Reka Sendiri Hadiah Hanya Di PRINTCIOUS.COM - Lin Liena Story

Monday, 7 January 2019

Reka Sendiri Hadiah Hanya Di PRINTCIOUS.COM

Reka Sendiri Hadiah Hanya Di PRINTCIOUS.COM|  Hi uolss,teruja tak baca tajuk tu?...iyer...boleh reka sendiri hadiah untuk yang tersayang,best giler kan sebab kita boleh reka sendiri hadiah mengikut citarasa kita sendiri,Dalam hidup ni kita kenalah sentiasa menghargai orang-orang yang terdekat dengan kita,contohnya..Ibu,Ayah,Abang,Adik,Kakak dan Teman baik.

Kalau korang nak tahu website Printious.com ada menyediakan segala keperluan itu,Pertama kali masuk laman web printious.com teruja lain macam,rasa wowwww....eh tak sabarnya nak buat design hadiah...macam-macam idea keluar dah ni...ok jom kita mulakan langkah pertama jika korang pun nak cipta memori indah bersama yang tersayang..

Reka Sendiri Hadiah Hanya Di PRINTCIOUS.COM
1.Daftar Akaun
  • Korang pergi ke laman web PRINTIOUS.COM dan daftar,jangan risau sebab percuma sahaja,tak susah pun uolss sebab boleh log in guna facebook aja..ikut je arahan seterusnya...ok senang kan..nanti korang isi lah details macam biasa,contohnya macam alamat penghantaran,no telephone dan sebagainya.

Reka Sendiri Hadiah Hanya Di PRINTCIOUS.COM

Reka Sendiri Hadiah Hanya Di PRINTCIOUS.COM

Reka Sendiri Hadiah Hanya Di PRINTCIOUS.COM

2.Pilih Product
  • Masa ni agak rambang mata,itu nak ini nak..biasalah orang perempuan kan...kak lin sendiri menghabiskan 5-6 jam untuk memilih product kat printious.com ni...hehe..tapi kak lin ingat nak buat MUG lah,iyelah nak bagi yang tersayang selalu ingat kita bila dia minum..suami kak lin kerap minum kopi,so..dia akan selalu nampak gambar kami bila minum kopi...hah...bagus kan gitu.

Reka Sendiri Hadiah Hanya Di PRINTCIOUS.COM
3.Muat Naik Gambar
  • Boleh muat naik gambar atau design yang korang nak,masa ni boleh la tunjuk tahap kreativiti uolss..nak senget ke tegak ke dan boleh juga tambah ayat-ayat cinta hehe..
Reka Sendiri Hadiah Hanya Di PRINTCIOUS.COM

Boleh tambah ayat tau..

Reka Sendiri Hadiah Hanya Di PRINTCIOUS.COM

4.Check Out
  • Boleh lah check out jika uols dah puas hati dengan hasil kerja korang,masa nak bayar tu pulak ada pulak promo code...hmmm..berbunga lagi hati sis,berbaloi sangat membeli di Printious.com lepas ni nak buat tshirt untuk anak-anak...yeayyy...
Reka Sendiri Hadiah Hanya Di PRINTCIOUS.COM
Ada promo code YEAR2019

Tak susah kan..hanya 4 langkah je korang boleh reka sendiri hadiah ,Sebenarnya kan kalau kak lin sendiri lebih suka hadiah yang sebegini,nampak sangat orang menghargai kita..yelah ada gamba kita sendiri di mug,baju,bantal dan sebagainya...tentu korang pun paham perasaan yang sebegitu kan..

Oklah uols...sila lah menjamu mata di PRINTIOUS.COM



Sila Layari Laman Web Dan Socmed




***PRINTCIOUS.COM also available in Australia,Singapore & New Zealand

1 comment: