Produk CHOMEL Menjadi Pilihan Untuk Si Manja - Lin Liena Story

Monday, 14 January 2019

Produk CHOMEL Menjadi Pilihan Untuk Si Manja

Produk CHOMEL Menjadi Pilihan Untuk Si Manja|  Kenapa produk CHOMEL menjadi pilihan kak lin dan ibu-ibu diluar sana?Tentunya kerana ianya sangat sesuai dengan kulit bayi yang senipis kulit bawang,Tidak semua produk sesuai dengan kulit simanja anda,malah langsung tidak sesuai menggunakan produk orang dewasa..

Produk CHOMEL ini terhasil dari kebimbangan seorang ibu yang risaukan tentang kulit anaknya yang terlalu sensitive dan akan merasa sakit setiap kali mandi.beliau mula mengkaji dan mencari produk asas bebas kimia untuk bayi.

Tak lain tak bukan beliau adalah founder produk CHOMEL yang bernama June Yap,produk ini Buatan Malaysia,Semulajadi dan Mesra Alam.





Kak lin memang recommended sangat uolss beli produk-produk CHOMEL,kak lin dah cuba 3 yang mana semuanya sangat sesuai degan kulit anak-anak kak lin,setiap kali nak mandi mesti diaorang memilih produk CHOMEL,ehhh...pandai korang memilih eh haha..Jom tengok apa yang kak lin beli..

Kedua-duanya happy dapat Sabun,Lotion dan Wet Tissue dari CHOMEL


Suka pakai baby head to toe wash ni...bau natural dan organic,lembut sangat bau dia..jangan tak tau,kak lin pun guna jugekkk hahaha..

Chomel Baby Head to Toe Wash 500ML

RM34.90
  • Our pH balanced & Soap Free Head to Toe Wash helps cleanse without over drying.
  • No synthetic, only Natural Flaxseed, Rosehip, Coconut & Monoi Tiare oils are used to help moisturize.
  • Infused with Vitamin C & E to help strenghten the skin barrier making it healthy and soft. 
  • Readily Biodegradable and non-toxic for your family.

Lotion baby yang paling best,suka tekstur dia yang lembut,bau baby uolsss...selepas mandi sapu di seluruh badan,memang lembab tau kulit anak2..lagi satu ianya tak melekit..terbaikk

Chomel Baby Daily Lotion 500ML

RM34.90
  • Our gentle, versatile lotion helps soothe, moisturize and support the skin's natural moisture balance.
  • No synthetic, only Natural Flaxseed, Rosehip, Coconut & Monoi Tiare oils are used. Never Greasy!
  • Infused with Vitamin C & E to help strengthen the skin barrier making it healthy and soft. 
  • Readily Biodegradable and non-toxic for your family.

Baby wipes ni memang wajib letak dalam handbag,almaklumlah anak2 ni suka makan aiskrim dan coklat,memang tak ragu-ragu lah nak guna sebab ianya halal dan tiada bahan kimia bahaya.

Chomel Baby Wipes 30 Sheets

RM6.90
  • Our wipes are ultra thick and durable.
  • No synthetic, only Natural Flaxseed, Rosehip, Coconut & Monoi Tiare oils are used to help moisturize skin.
  • Infused with Vitamin C & E to help strengthen the skin barrier making it healthy and soft.
Kalau korang berminat bolehlah dapatkan produk-produk chomel disini..

WEBSITE

FACEBOOK

PHONE
+60122651878


1 comment:

  1. Pernah guna produk Chomel ni. Memang best. Sesuai utk seisi keluarga dan bebas bahan kimia.

    ReplyDelete