ID.AZ Face Fit CU-V Tensioning SLEEPING PACK |Menegangkan Dan Mencerahkan Kulit - Lin Liena Story

Thursday, 17 January 2019

ID.AZ Face Fit CU-V Tensioning SLEEPING PACK |Menegangkan Dan Mencerahkan Kulit

ID.AZ Face Fit CU-V Tensioning SLEEPING PACK |Menegangkan Dan Mencerahkan Kulit

Assalamualaikum,

Hai korang hari ni kak lin nak share satu produk best dari korea,Korang pun tahu kan,banyak sangat produk korea yang kak lin dah share sebelum ini,Alhamdulilah semuanya serasi dengan kulit kak lin.

ID.AZ Face Fit CU-V Tensioning SLEEPING PACK ni memang best giler uolsss,produk ini dicipta oleh Klinik Dermatologi Korea.Produk profesional ini memang dibuat untuk kegunaan dirumah.Produk ini khusus untuk menganjalkan kulit,mengurangkan kedutan dan muka juga lebih shape dan tegang.


ID.AZ Face Fit CU-V Tensioning SLEEPING PACK |Menegangkan Dan Mencerahkan Kulit

Harga RM199
-Sekarang di watsons hanya Rm169.15-



Semakin berusia seseorang itu,kulit akan mula mengendur,tidak shape dan hilang keanjalan,aduhaiii sedihlah kalau jadi gitu kan,jadi sebelum kulit korang mengendur silalah cuba produk yang best ini,kak lin dah cuba dan sangat-sangat puas hati,nanti baca testimoni kak lin kat bawah ni ye..

Muka tak shape...hah inilah masalah kak lin,dengan double chin lagi,melebar jelah kat bawah tu,hilang dah bentuk v shape tu...huwaaa..sedih la wehhhh..mujurlah kak lin jumpa produk ID.AZ Face Fit CU-V Tensioning SLEEPING PACK.

4 KEBAIKAN MENGGUNAKAN KRIM INI:
  • Kulit jadi padat
  • Memperbaiki Kulit Yang kendur
  • Menegangkan Kulit
  • Anti-Penuaan


ID.AZ Face Fit CU-V Tensioning SLEEPING PACK |Menegangkan Dan Mencerahkan Kulit

-Ingrediant-
Water, Butylene Glycol, Squalene, Alcohol Denat., Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Glycerin, Hydrogenated Poly (C6-14 Olefin), Chondrus Crispus Extract, Saccharum Officinarum (Sugarcane) Extract, Glyceryl Stearate, Caprylic/Capric Triglyceride, Caprylic/Capric/Myristic/Stearic Triglyceride, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Niacinamide, PEG-40 Stearate, Cetearyl Alcohol, Cyclopentasiloxane, Argania Spinosa Kernel (Argan) Extract, Anemarrhena Asphodeloides Root Extract, Curcuma Longa (Turmeric) Root Extract, Prunella Vulgaris Flower/Leaf/Stem Extract, Tagetes Erecta (Marigold Flower) Flower Extract, Dioscorea Japonica (Yam) Root Extract, Morus Alba (White Mulberry) Root Extract, Salvia Officinalis (Sage) Extract, Pentylene Glycol, Synthetic Beeswax, Cyclohexasiloxane, PEG-100 Stearate Polyacrylate-13 Polyisobutene, Palmitic Acid, Caprylyl Glycol, Stearic Acid, Tocopheryl Acetate, Adenosine, Polysorbate 20, Sorbitan Isostearate, Sodium Deoxycholate, Myristic Acid, Arachidic Acid, Lauric Acid, 1,2-Hexanediol, Sorbitan Laurate, Oleic Acid, Sodium Cocoyl Glutamate, Hydroxyethylcellulose, Acetyl Dipeptide-1, Cetyl Ester Alcohol, Carbomer, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Fragrance

ID.AZ Face Fit CU-V Tensioning SLEEPING PACK |Menegangkan Dan Mencerahkan Kulit


 PENGALAMAN SENDIRI SETELAH 2 MINGGU MENGGUNAKAN:

  • Kulit Lebih Cerah
  • Kedutan Semakin Berkurangan
  • Kulit Anjal Dan Lembut
  • Awet Muda(hehe)
  • Muka Dah Ada Shape(tak delah melebar sangat hehe)

Tekstur:---Selembut sutera uolss...selesanya... bila pakai,tak melekit langsung,Paling best cepat meresap dalam kulit dan sangat-sangat ringan...

Cara Guna:------Boleh dipakai selepas uolss menggunakan pelembab atau serum,Ambil sedikit krim dan buat urutan bentuk V di dagu keatas,urut perlahan-lahan.Kemudian tepuk-tepuk perlahan sehingga meresap ke dalam kulit.

**Guna setiap hari sebelum tidur

ID.AZ Face Fit CU-V Tensioning SLEEPING PACK |Menegangkan Dan Mencerahkan Kulit

Berminat??Dapatkan di Watson


atau disini



2 comments: