Zahirkan Kasih Sayang Dengan Colgate Limited Edition Dare To Love - Lin Liena Story

Sunday, 23 December 2018

Zahirkan Kasih Sayang Dengan Colgate Limited Edition Dare To Love

Zahirkan Kasih Sayang Dengan Colgate Limited Edition Dare To Love|  Korang tau tak colgate ada mengeluarkan edisi terbaru tau,Colgate Dare To Love warna kesukaan ku haha...tentulah warna pink..jatuh cinta tengok packaging dia.

Apa kata kita zahirkan kasih sayang dengan Colgate Dare To Love..kita boleh bagi pada suami,ibu,ayah,anak dan sesiapa saja yang kita sayang..ini melahirkan rasa kasih sayang pada mereka yang banyak berjasa pada kita.



Disediakan nota dibelakang kotak,kita boleh tulis apa sahaja untuk menyampaikan pesanan kepada yang tersayang,kadang2 hanya kerana sekeping nota dengan kata-kata yang indah boleh membuatkan rasa gembira dan dihargai oleh yang tersayang.

Colgate Dare To Love Toothpaste 2x130g, Toothpaste, Oral Care
Kalau korang berminat boleh dapatkan pek berkembar Colgate Limited Edition Dare To Love ini di semua Watson,kena cepat sebab ianya terhad..

Colgate Dare To Love ini istimewa kerana rasa Mint yang sangat menyegarkan dan rasanya yang indah...rasa asyik nak gosok gigi jer...mulut rasa wangi dan segar..ditambah pula dengan flake yang berbentuk love ini di import dari USA..


Zahirkan Kasih Sayang Dengan Colgate Limited Edition Dare To Love

Directions

Brush thoroughly at least twice a day or as directed by your dentist. Do not swallow. Spit and rinse throroughly after brushing.

Zahirkan Kasih Sayang Dengan Colgate Limited Edition Dare To Love


Ingredients

Sorbitol, Water, Hydrated Silica, Sodium Lauryl Sulfate, Flavor, PEG-12, Cellulose Gum, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Saccharin, Sodium Fluoride, Hydroxypropyl Methylcellulose, Menthol, CI 73360, CI 77891, CI 16035




Jika berminat boleh dapatkan di Watson...sila klik link ini untuk maklumat lanjut





2 comments:

  1. Lina cantik nya ubat gigi ni. Rasa nak beli juga lah nanti. Geram tengok.

    ReplyDelete
  2. rasa disayangi je bila guna Colgate Dare To Love

    ReplyDelete