REVIEW DERCA AHA SKIN PEEL Natural Glycolic Skin Home Peel Kit - Lin Liena Story

Tuesday, 18 December 2018

REVIEW DERCA AHA SKIN PEEL Natural Glycolic Skin Home Peel Kit

REVIEW DERCA AHA SKIN PEEL Natural Glycolic Skin Home Peel Kit |  Tak sempat ke nak buat facial?jangan risau la uolss sebab ada cara untuk korang yang terlalu busy sampai tak sempat nak buat rawatan muka..kalau dulu kan,kak lin macam tak sedap hati kalau dah lama tak buat facial,rasa muka kasar dan berbiji-biji,tapi biasalah kan,mmg tak sempat je manjang..banyak urusan yang perlu dibuat sampai terlupa nak jaga muka..

REVIEW DERCA AHA SKIN PEEL Natural Glycolic Skin Home Peel Kit

 kak lin nak recommended korang guna produk yang best dari Derca  products,kak lin sendiri dah cuba tau...yang bestnyer dalam satu kotak ni dah cukup lengkap untuk kulit yang sihat dan cantik..dalam kit ni ada..


  • 50ml/1.7 fl.oz AHA Milk Skin Powder
  • 50ml/1.7 fl.oz AHA Peel Activator serum
  • plastic mixing bowl
  • 5ml plastic spoon



Haaa...tak yah dah bimbang sebab kita dah boleh buat rawatan sendiri kat rumah..cukup lengkap dah dalam satu kotak ni...senang pulak tu sebab dah disediakan arahan dan panduan..ikut jela uolss..

REVIEW DERCA AHA SKIN PEEL Natural Glycolic Skin Home Peel Kit

DERCA AHA SKIN PEEL Natural Glycolic Skin Home Peel Kit boleh tahan dalam 10 kali penggunaan jugalah..tengoklah muka uols besar mana haha...biasanya kak lin pakai kat leher sekali..so adalah dalam 7 kali pakai..sangat sangat berbaloi kan...sebulan sekali bolehlah buat rawatan sendiri.

REVIEW DERCA AHA SKIN PEEL Natural Glycolic Skin Home Peel Kit

 Cara penggunaan:

Campurkan 10ml milk skin powder dan  10 ml activator serum dalam mixing bowl yang disediakan,kacau rata hingga sebati dan sapukan ke muka dan leher..Biarkan sehingga 10 minit dan bilas dengan air suam.

REVIEW DERCA AHA SKIN PEEL Natural Glycolic Skin Home Peel Kit

Testimoni setelah menggunakan

Kak lin ada masalah kulit kering dan tidak sekata,garis halus mula kelihatan almaklumlah dah masuk umur 40 an ni,sebab tu kak lin memang mementingkan penjagaan wajah ni..kalau tak jaga mesti kita nampak tua dari umur sebenar.DERCA AHA SKIN PEEL Natural Glycolic Skin Home Peel Kit memang sangat membantu kak lin,ianya dapat menanggalkan sel kulit mati dan pigmentasi,Meningkatkan sel kulit kita,Menggalakkan kulit yang sihat dan juga menyamakan tona kulit kita.

REVIEW DERCA AHA SKIN PEEL Natural Glycolic Skin Home Peel Kit

 Kak lin bersyukur sangat kerana dah jumpa produk yang sesuai dengan kak lin,Produk ini sesuai untuk lelaki dan perempuan,selain mudah digunakan ianya terbukti berkesan dalam merawat masalah kulit..Peel and mask ini mengandungi aloe vera,camomile dan fruit acids.


REVIEW DERCA AHA SKIN PEEL Natural Glycolic Skin Home Peel Kit

Jika berminat boleh dapatkan di laman web 



3 comments:

  1. wah bestnya. saya pun nak masuk 40 tahun depan dah kena cari skincare utk kulit matang dah

    ReplyDelete
  2. Makin cantik kulit kak lin๐Ÿ˜. Mudah jugak ada produk macam ni.

    ReplyDelete
  3. Tak nampak pun macam nak masuk 40an. Ni mesti pandai jaga muka. Lps ni makin cantik lah kulit lina.

    ReplyDelete