Mandi-Manda Di Afamosa Waterworld Melaka - Lin Liena Story

Friday, 28 December 2018

Mandi-Manda Di Afamosa Waterworld Melaka

Mandi-Manda Di Afamosa Waterworld Melaka|  Sebenarnya dah bertahun tak ke Afamosa melaka ni..tak tahu lah kenapa,mungkin dah banyak sangat taman tema kat melaka ni kan.

Kalau dulu memang rajin kesini,tapi makin lama makin naik pulak harga tiket nya..al-maklumlah rakyat dah ramai,so agak berkira-kira juga nak beli tiket tu.

Memandangkan cuti sekolah dan tak tahu nak kemana,kak lin bawa anak-anak kesini,harap-harap adalah pembaharuan kat Afamosa waterworld Melaka ni,Tapi sayangnya sama je dengan beberapa tahun yang lepas,cuma adalah sikit-sikit penambahan...yang lain-lain sama je macam dulu.


Mandi-Manda Di Afamosa Waterworld Melaka

Tempat untuk kanak-kanak..panas uolssss

Mandi-Manda Di Afamosa Waterworld Melaka

Harga tiket seperti yang tertera kat atas tu,tapi kak lin beli online,dapatlah separuh harga..

Mandi-Manda Di Afamosa Waterworld Melaka

Pagi-pagi dah ramai,kalau datang awal dapatlah parking dekat sikit,kalau tak sila menapak haha

Mandi-Manda Di Afamosa Waterworld Melaka

Yang tak bawak baju atau pelampung bolehlah beli kat sini,pastikan poket korang tebal okey

Mandi-Manda Di Afamosa Waterworld Melaka



Awal-pagi memang best sebab belum ramai lagi

Mandi-Manda Di Afamosa Waterworld Melaka

Mandi-Manda Di Afamosa Waterworld Melaka


Mandi-Manda Di Afamosa Waterworld Melaka

Best mandi kat sini,tapi panasnyer lahai...harap A famosa banyakkan lagi pokok,kan best kalau redup..sejam dua je boleh mandi kat sini...kalau lebih memang rentung lahh..




1 comment: