Althea x Get It Beauty Real Fresh Skin Detoxers Hanya 10 Saat Kulit Bersih Dan Cantik - Lin Liena Story

Friday, 28 December 2018

Althea x Get It Beauty Real Fresh Skin Detoxers Hanya 10 Saat Kulit Bersih Dan Cantik

Althea x Get It Beauty Real Fresh Skin Detoxers Hanya 10 Saat Kulit Bersih Dan Cantik  |  Jangan jadikan alasan sibuk untuk mengabaikan kulit wajah kita..siapa je yang tak suka cantik?muka lah yang orang akan tengok dulu kan...kalau muka korang bersih sedap je mata memandang walaupun tak berapa cantik hehehe...

Macam kak lin ni kan,biasa-biasa aje,takdelah cantik macam uolss...tapi kak lin akan berusaha mencari something yang boleh menjadikaan kulit lebih sihat dan cantik.salah satu nya dengan  Real Fresh Skin Detoxer.


ALTHEA Real Fresh Skin Detoxer Set (10% OFF) (150ml*2ea)

REAL FRESH SKIN DETOXER SET (10% OFF) (150ML*2EA)

Jangan ingat detox tu hanya minuman je eh...muka pun kena detox tau uolss..dengan detox kulit uolss akan bersih secara mendalam dan nutrient dalam kulit juga akan meningkat,Ada 2 jenis iaitu 

  • Rose(Dibuat dengan kelopak mawar perancis +ekstrak yang boleh memperbaiki kulit)
  • Teh Hijau(Mengandungi teh hijau jeju+ekstrak untuk membersihkan kulit.
-Kelebihan Real fresh Skin Detoxer ini ianya meninggalkan kulit yang segar dan kulit lebih sihat.


ALTHEA Real Fresh Skin Detoxer Set (10% OFF) (150ml*2ea)

1 x Real Fresh Skin Detoxer Rose: 150ml 

Rose
Rosa Gallica Flower Power - Gently exfoliates the skin and gives a light, pleasant fragrance 

Rosa Centifolia Flower Water - Deeply hydrating and soothes irritations, refines the skin and smoothens rough textures 

Glycerin - A humectant that attracts moisture to the skin, preventing dehydration 

ALTHEA Real Fresh Skin Detoxer Set (10% OFF) (150ml*2ea)

1x Real Fresh Skin Detoxer Green Tea :150ml

Green Tea 
Camellia sinensis leaf Powder - Gently exfoliates the skin and gives a light, pleasant fragrance 

Aloe barbadensis flower extract - Having a calming effect on the skin 

Glycerin - A humectant that attracts moisture to the skin, preventing dehydration

Cara Guna:
  • Sapukan pada kulit yang kering
  • Biarkan 10 minit
  • Tambah sedikit air dan urut perlahan-lahan
  • Bilas dengan air
**Sesuai untuk semua kulit



Korang yang berminat boleh dapatkan di ALTHEA



No comments:

Post a Comment