December 2018 - Lin Liena Story

Thursday, 13 December 2018

10 Produk Best Yang Korang Kena beli Di Althea

December 13, 2018 2
10 Produk Best Yang Korang Kena beli Di Althea
10 Produk Best Yang Korang Kena beli Di Althea|  Senarai kat bawah ni antara produk yang best dan patut dibeli...kalau ke laman web Althea ni memang rambang mata kan..segala keperluan diri ada didalam tu..dari atas sampai bawah tau...sejak dah kenal laman web Althea ni kak lin dah tak shoping tempat lain..hanya klik-klik dan tunggu barang sampai...tak lama pun uolss...insyaallah 2 minggu dah dapat dah barang nya..paling best shiping free jika pembelian melebihi 2 produk....haaaa..berbaloi kan?

Ok jom kita tengok apa yang best dan paling cepat habis haha...sekali beli mesti nak repeat berkali-kali.



No automatic alt text available.

KLIK BANNER UNTUK KE LAMAN WEB ALTHEA

1.PORE PURIFYING SERUM CLEANSER (150ML)

ALTHEA Pore Purifying Serum Cleanser (150ml)

Pencuci yang mengandungi serum,menghilangkan kesan makeup,kotoran,minyak pada wajah tanpa mengeringkan kulit.

Beli kat sini:
https://my.althea.kr/pore-purifying-serum-cleanser


2.FLAWLESS CREAMY CONCEALER (6G) (1+1 OR 2+2)

.ALTHEA Flawless Creamy Concealer (6g) (1+1 or 2+2)

Berfungsi menutupi cela..selain menyegar dan melembabkan kulit ianya juga tahan lama...memang pembelian yang sangat berbaloi...Rm 15 sahaja.

Beli Disini
https://my.althea.kr/flawless-creamy-concealer


3.GREEN TEA SLEEPING MASK (80ML)_2018 NEW

innisfree Green Tea Sleeping Mask (80ml)_2018 NEW

Banyak review best tau..semua berpuas hati guna green tea ni, Innisfree's Green Tea Sleeping Mask adalah rangsangan yang sangat menyegarkan dan antioksidan untuk kulit anda! Topeng semalaman ini mengandungi ekstrak teh hijau segar yang berasal dari Pulau Jeju dan dijual tidak lebih dari 3 bulan dari tarikh pembuatannya untuk memastikan kulit anda licin dan hanya menyajikan bahan-bahan segar. Bangun dengan lembut dan lembut kulit sebagai topeng ini berfungsi semasa anda tidur untuk menghidratinya tanpa meninggalkan sebarang kesan lekat pada bantal anda.

Beli Disini
https://my.althea.kr/green-tea-sleeping-pack

4.PANDA'S DREAM BRIGHTENING EYE BASE (9G)

TONYMOLY Panda's Dream Brightening Eye Base (9g)
Comey kan???sejak dua menjak ni tidur lambat..so memang kena beli satu lah...yang bagusnya  ia membantu pengaliran darah disekitar mata kita..selamat tinggal mata panda...

Beli Disini
https://my.althea.kr/panda-s-dream-brightening-eye-base



5.CP-1 RASPBERRY HAIR VINEGAR (500ML)

CP-1 CP-1 Raspberry Hair Vinegar (500ml)

Rawatan untuk rambut,mengandungi cuka raspberry..berfungsi melembutkan rambut dan melebatkan rambut,banyak sangat review yang best2 dan berpuas hati dengan raspberry hair vinegar ni..Harga RM 31

Beli Disini
https://my.althea.kr/raspberry-hair-vinegar


6.CREAMY & NATURAL FIT CONCEALER (6ML)

dear, Klairs Creamy & Natural Fit Concealer (6ml)

Wuhuuu...yang ni wajib beli...full coverage uolss..melembabkan kulit dan tahan lama,memang cela tak nampak okey...tutup habis haha..harga memang murah sangat RM 55 jer.

Beli Disini
https://my.althea.kr/creamy-natural-fit-concealer

7.THE FIRST TREATMENT ESSENCE INTENSIVE MOIST (150ML)


MISSHA The First Treatment Essence Intensive Moist (150ml)

Dibuat dengan Ekstrak barli unggu himalaya,Berfungsi mencerahkan,menghidrat dan meningkatkan kesihatan kulit agar nampak muda sentiasa. Harga RM 135

Beli Disini

https://my.althea.kr/the-first-treatment-essence-intensive-moist-2016-new


8.GLOW TENSION (15G)

MISSHA Glow Tension (15g)

Padat dan anjal,kulit lebih bersinar dan elastik ..kalau tengok review semua berpuas hati dan akan beli lagi..harga RM 69

Beli Disini

https://my.althea.kr/glow-tension-15g

9.JEJU ORCHID LOTION (160ML)

innisfree Jeju Orchid Lotion (160ml)

Bagus sangat untuk kulit kering,mengandungi antioksidan yang tinggi.Losyen Anggrek ini ditambah dengan elixir orchid agar dapat mengekalkan keremajaan kulit,sihat dan bersinar..Harga RM 75

Beli Disini
https://my.althea.kr/orchid-enriched-lotion

10.PERFECT REPAIR SERUM (70ML)

Perfect Repair Serum (70ml)

Yang ni kan memang kak lin recommended sangat kat uolss..kak lin dah cuba dan sangat berpuas hati hasilnya.selalu rambut susah nak sikat bila lepas mandi,tapi sekarang tak risau lagi sebab rambut dah lembut dan mudah diurus.harga murah uolss..RM 26 jer..beli tau mesti korang puas hati jugak.

Beli Disini

https://my.althea.kr/hair-collection-perfect-repair-serum


Wednesday, 5 December 2018

WATSONS WELCOMES YEAR-END WITH ‘BUY BUY’ SALES OF UP TO 50% WATSONS MEMBERS REWARDED WITH YEAR-END BARGAIN SALES WITH A CHANCE TO WIN TRAVEL PACKAGES TO ASEAN DESTINATION

December 05, 2018 3
WATSONS WELCOMES YEAR-END WITH ‘BUY BUY’ SALES OF UP TO 50% WATSONS MEMBERS REWARDED WITH YEAR-END BARGAIN SALES WITH A CHANCE TO WIN TRAVEL PACKAGES TO ASEAN DESTINATION
WATSONS WELCOMES YEAR-END WITH ‘BUY BUY’ SALES OF UP TO 50% WATSONS MEMBERS REWARDED WITH YEAR-END BARGAIN SALES WITH A CHANCE TO WIN TRAVEL PACKAGES TO ASEAN DESTINATION.

 Kuala Lumpur, 4 December 2018 – Watsons members throughout Malaysia will have a much more exciting and fun year-end shopping experience as Watsons is currently having ‘Buy Buy’ year-end sale, with discounts of up to 50% for in-store products from 27 November to 2 January 2019.

WATSONS WELCOMES YEAR-END WITH ‘BUY BUY’ SALES OF UP TO 50% WATSONS MEMBERS REWARDED WITH YEAR-END BARGAIN SALES WITH A CHANCE TO WIN TRAVEL PACKAGES TO ASEAN DESTINATION.

 Saying ‘goodbye’ to 2018, Watsons rewards its members with super deals and also exclusive Pocotee & Friends collectibles. In-collaboration with Pocotee & Friends, Watsons members will be given away limited edition themed products within the promotional campaign. With a purchase of RM150 and above, Watsons members will get a free themed calendar while members with purchase of RM250 and above will get a free notebook. As for Watsons Elite members, Watsons gives away Pocotee & Friends festive gift box or paper bag under a purchase of RM80 and above only.

WATSONS WELCOMES YEAR-END WITH ‘BUY BUY’ SALES OF UP TO 50% WATSONS MEMBERS REWARDED WITH YEAR-END BARGAIN SALES WITH A CHANCE TO WIN TRAVEL PACKAGES TO ASEAN DESTINATION.

Watsons would like to reward its members too after a year’s hard work by organising a Cuti-Cuti Travel
Contest. The contest is in-partnership with Hutchgo.com and Thai Airlines. To participate, Watsons members simply have to download the Boost app and spend RM100 and above in a single receipt at any Watsons stores nationwide.

WATSONS WELCOMES YEAR-END WITH ‘BUY BUY’ SALES OF UP TO 50% WATSONS MEMBERS REWARDED WITH YEAR-END BARGAIN SALES WITH A CHANCE TO WIN TRAVEL PACKAGES TO ASEAN DESTINATION.

Ten lucky winners will have their ASEAN getaway in 3 days 2 nights travel packages for two-person popular destinations such as Bangkok, Chiang Mai, Taipei, Hong Kong, Xiamen and Kun Ming. For more year-end promotions and contest details, check out Watsons Facebook page at https://www.facebook.com/watsonsmalaysia/. Find out the selected participating Watsons stores with Boost app here at https://goo.gl/sQHnv7.