December 2018 - Lin Liena Story

Friday, 28 December 2018

Mandi-Manda Di Afamosa Waterworld Melaka

December 28, 2018 1
Mandi-Manda Di Afamosa Waterworld Melaka
Mandi-Manda Di Afamosa Waterworld Melaka|  Sebenarnya dah bertahun tak ke Afamosa melaka ni..tak tahu lah kenapa,mungkin dah banyak sangat taman tema kat melaka ni kan.

Kalau dulu memang rajin kesini,tapi makin lama makin naik pulak harga tiket nya..al-maklumlah rakyat dah ramai,so agak berkira-kira juga nak beli tiket tu.

Memandangkan cuti sekolah dan tak tahu nak kemana,kak lin bawa anak-anak kesini,harap-harap adalah pembaharuan kat Afamosa waterworld Melaka ni,Tapi sayangnya sama je dengan beberapa tahun yang lepas,cuma adalah sikit-sikit penambahan...yang lain-lain sama je macam dulu.


Mandi-Manda Di Afamosa Waterworld Melaka

Tempat untuk kanak-kanak..panas uolssss

Mandi-Manda Di Afamosa Waterworld Melaka

Harga tiket seperti yang tertera kat atas tu,tapi kak lin beli online,dapatlah separuh harga..

Mandi-Manda Di Afamosa Waterworld Melaka

Pagi-pagi dah ramai,kalau datang awal dapatlah parking dekat sikit,kalau tak sila menapak haha

Mandi-Manda Di Afamosa Waterworld Melaka

Yang tak bawak baju atau pelampung bolehlah beli kat sini,pastikan poket korang tebal okey

Mandi-Manda Di Afamosa Waterworld Melaka



Awal-pagi memang best sebab belum ramai lagi

Mandi-Manda Di Afamosa Waterworld Melaka

Mandi-Manda Di Afamosa Waterworld Melaka


Mandi-Manda Di Afamosa Waterworld Melaka

Best mandi kat sini,tapi panasnyer lahai...harap A famosa banyakkan lagi pokok,kan best kalau redup..sejam dua je boleh mandi kat sini...kalau lebih memang rentung lahh..




Althea x Get It Beauty Real Fresh Skin Detoxers Hanya 10 Saat Kulit Bersih Dan Cantik

December 28, 2018 0
Althea x Get It Beauty Real Fresh Skin Detoxers Hanya 10 Saat Kulit Bersih Dan Cantik
Althea x Get It Beauty Real Fresh Skin Detoxers Hanya 10 Saat Kulit Bersih Dan Cantik  |  Jangan jadikan alasan sibuk untuk mengabaikan kulit wajah kita..siapa je yang tak suka cantik?muka lah yang orang akan tengok dulu kan...kalau muka korang bersih sedap je mata memandang walaupun tak berapa cantik hehehe...

Macam kak lin ni kan,biasa-biasa aje,takdelah cantik macam uolss...tapi kak lin akan berusaha mencari something yang boleh menjadikaan kulit lebih sihat dan cantik.salah satu nya dengan  Real Fresh Skin Detoxer.


ALTHEA Real Fresh Skin Detoxer Set (10% OFF) (150ml*2ea)

REAL FRESH SKIN DETOXER SET (10% OFF) (150ML*2EA)

Jangan ingat detox tu hanya minuman je eh...muka pun kena detox tau uolss..dengan detox kulit uolss akan bersih secara mendalam dan nutrient dalam kulit juga akan meningkat,Ada 2 jenis iaitu 

  • Rose(Dibuat dengan kelopak mawar perancis +ekstrak yang boleh memperbaiki kulit)
  • Teh Hijau(Mengandungi teh hijau jeju+ekstrak untuk membersihkan kulit.
-Kelebihan Real fresh Skin Detoxer ini ianya meninggalkan kulit yang segar dan kulit lebih sihat.


ALTHEA Real Fresh Skin Detoxer Set (10% OFF) (150ml*2ea)

1 x Real Fresh Skin Detoxer Rose: 150ml 

Rose
Rosa Gallica Flower Power - Gently exfoliates the skin and gives a light, pleasant fragrance 

Rosa Centifolia Flower Water - Deeply hydrating and soothes irritations, refines the skin and smoothens rough textures 

Glycerin - A humectant that attracts moisture to the skin, preventing dehydration 

ALTHEA Real Fresh Skin Detoxer Set (10% OFF) (150ml*2ea)

1x Real Fresh Skin Detoxer Green Tea :150ml

Green Tea 
Camellia sinensis leaf Powder - Gently exfoliates the skin and gives a light, pleasant fragrance 

Aloe barbadensis flower extract - Having a calming effect on the skin 

Glycerin - A humectant that attracts moisture to the skin, preventing dehydration

Cara Guna:
  • Sapukan pada kulit yang kering
  • Biarkan 10 minit
  • Tambah sedikit air dan urut perlahan-lahan
  • Bilas dengan air
**Sesuai untuk semua kulit



Korang yang berminat boleh dapatkan di ALTHEA



Sunday, 23 December 2018

Zahirkan Kasih Sayang Dengan Colgate Limited Edition Dare To Love

December 23, 2018 2
Zahirkan Kasih Sayang Dengan Colgate Limited Edition Dare To Love
Zahirkan Kasih Sayang Dengan Colgate Limited Edition Dare To Love|  Korang tau tak colgate ada mengeluarkan edisi terbaru tau,Colgate Dare To Love warna kesukaan ku haha...tentulah warna pink..jatuh cinta tengok packaging dia.

Apa kata kita zahirkan kasih sayang dengan Colgate Dare To Love..kita boleh bagi pada suami,ibu,ayah,anak dan sesiapa saja yang kita sayang..ini melahirkan rasa kasih sayang pada mereka yang banyak berjasa pada kita.



Disediakan nota dibelakang kotak,kita boleh tulis apa sahaja untuk menyampaikan pesanan kepada yang tersayang,kadang2 hanya kerana sekeping nota dengan kata-kata yang indah boleh membuatkan rasa gembira dan dihargai oleh yang tersayang.

Colgate Dare To Love Toothpaste 2x130g, Toothpaste, Oral Care
Kalau korang berminat boleh dapatkan pek berkembar Colgate Limited Edition Dare To Love ini di semua Watson,kena cepat sebab ianya terhad..

Colgate Dare To Love ini istimewa kerana rasa Mint yang sangat menyegarkan dan rasanya yang indah...rasa asyik nak gosok gigi jer...mulut rasa wangi dan segar..ditambah pula dengan flake yang berbentuk love ini di import dari USA..


Zahirkan Kasih Sayang Dengan Colgate Limited Edition Dare To Love

Directions

Brush thoroughly at least twice a day or as directed by your dentist. Do not swallow. Spit and rinse throroughly after brushing.

Zahirkan Kasih Sayang Dengan Colgate Limited Edition Dare To Love


Ingredients

Sorbitol, Water, Hydrated Silica, Sodium Lauryl Sulfate, Flavor, PEG-12, Cellulose Gum, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Saccharin, Sodium Fluoride, Hydroxypropyl Methylcellulose, Menthol, CI 73360, CI 77891, CI 16035




Jika berminat boleh dapatkan di Watson...sila klik link ini untuk maklumat lanjut





Saturday, 22 December 2018

Pore Purifying Serum Cleanser Produk Exclusive Terbaru Dari Althea

December 22, 2018 4
Pore Purifying Serum Cleanser Produk Exclusive Terbaru Dari Althea
Pore Purifying Serum Cleanser Produk Exclusive Terbaru Dari Althea|  Setelah menggunakan Pore Purifying Serum Cleanser selama seminggu kak lin rasa sangat berpuas hati dan teruja dengan hasilnya,Pencuci muka merupakan satu kepentingan bagi setiap orang untuk membersihkan muka,sebab itu kena pastikan pencuci muka itu bersesuaian dengan wajah kita,jika kita salah memilih pencuci muka,lain pulak jadinya nanti,antaranya kulit menjadi kering,alahan gatal dan sebagainya..kak lin pernah tersalah memilih pencuci muka,sedih sangat bila kulit muka jadi mengelupas dan kering...aduii pedih sangat rasanya.


ALTHEA Pore Purifying Serum Cleanser (150ml)

PORE PURIFYING SERUM CLEANSER (150ML)-RM 33



Bagai pucuk dicita ulam mendatang apabila Althea telah hadir dengan product terbarunya iaitu Pore Purifying Serum Cleanser ...best giler uolss.. pencuci ni merupakan serum cleanser untuk melembabkan kulit dan liang pori  terbuka, yang bestnyer pencuci ini tidak mengeringkan kulit malah dapat melembabkan kulit dan menyegarkan kerana kandungan serum didalamnya..

Ekstrak pudina pula dapat menyejukkan dan melembabkan  kulit,pencuci ini juga dapat mengecilkan liang-liang roma..sangat sesuai untuk kulit sensitif kerana kandungan PH yang lembut dan ianya juga akan memastikan kulit sihat dan lembut.

Paling best bila Pore Purifying Serum Cleanser  ini sangat efektif membersihkan kesan makeup...senang sangat tanggal dan memang bersih tau..sekali cuci je dah bersih muka..woww...memang teruja lah, Cara guna pula tuangkan sedikit Pore Purifying Serum Cleanser ke tapak tangan,urut perlahan-lahan ke muka anda dalam 5-10 minit,kemudian bilas seperti biasa.

Pore Purifying Serum Cleanser Produk Exclusive Terbaru Dari Althea

Kebaikkan Pore Purifying Serum Cleanser 

  • Membersih dengan formula serum
  • Menghilangkan kesan solekan,minyak dan kotoran muka tanpa mengeringkan kulit
  • Mengimbangi PH kulit untuk memastikan kulit kekal sihat



KEY INGREDIENTS
Mint leaf extract - Cools down the skin and soothes irritations(Menyejukkan kulit dan menenangkan kerengsaan)


Jojoba seed oil - Deeply moisturizes any dryness without feeling heavy (Melembabkan Kulit Yang Kering)

Tea tree leaf extract - Has antibacterial properties that purify the skin( Mempunyai sifat antibakteria yang membersihkan kulit)
Pore Purifying Serum Cleanser Produk Exclusive Terbaru Dari Althea

 FREE SHIPPING on all ALTHEA Exclusives with CODE: PBSHIP 

Beli Di Sini



#AltheaSerumCleanser #AltheaAngels #AltheaKorea



Harum Dan Segar Dengan Stay Fresh Body Sparkling Mist By Titi Kamal x Althea

December 22, 2018 2
Harum Dan Segar Dengan Stay Fresh Body Sparkling Mist By Titi Kamal x Althea
Harum Dan Segar Dengan Stay Fresh Body Sparkling Mist By Titi Kamal x Althea |  Wanginyerrr....itulah ungkapan pertama apabila pertama kali menggunakan Body Sparkling mist ni,baunya yang segar dan lembut sangat menepati citarasaku..Saiznya yang sederhana sangat bersesuaian untuk diletakkan didalam tas tangan..senang nak guna untuk kecemasan..haha kecemasaan apa tu??

Yelah kalau kita masuk kedai makan,yaampun satu badan baju asap kan,lagilah pagi-pagi tu kita sarapan pagi roti canai..hah cuba korang bau tudung korang...eiiii tak tahan bau dia kan,pagi-pagi dah spoil mood..sebab tu kak lin syorkan korang beli satu..korang spray je dengan  Stay Fresh Body Sparkling Mist settle lah masalah korang kan...memang recommended sangat lah kat uolss...


Stay Fresh Sparkling Body Mist (100ml) - RM35

Kalau korang nak tahu  Stay Fresh Body Sparkling Mist ini adalah kolaborasi Althea dengan artis cantik jelita dari indonesia, Beliau adalah Titi Kamal,Seorang penyanyi dan pelakon...haruman ini dipilih sendiri oleh Titi Kamal,Beliau menyukai bau yang manis dan segar.Haruman ini sesuai sangat dengan keanggunan dan peribadi beliau.


Harum Dan Segar Dengan Stay Fresh Body Sparkling Mist By Titi Kamal x Althea

Stay Fresh Sparkling Body Mist (100ml) - RM35

Kak lin memang suka sangat dengan bauan dari Stay Fresh Body Sparkling Mist By Titi Kamal x Althea kerana baunya yang lembut dan tidak terlalu kuat,wangian ini adalah gabungan dari 
campuran oren, pic dan mawar yang pasti akan membuatkan anda berbau elegan dan manis pada bila-bila masa sepanjang hari!

KEY INGREDIENTS

Damask rose water - Keeps the skin hydrated and gives a gentle fragrance 

Sweet orange oil - Refreshes the senses 

Elder flower extract - Cools and soothes the skin, while giving out a feminine scent

Baca Juga: Pore Purifying Serum Cleanser Produk Eksclusive Terbaru Dari Althea

Harum Dan Segar Dengan Stay Fresh Body Sparkling Mist By Titi Kamal x Althea

FREE SHIPPING on all ALTHEA Exclusives with CODE: PBSHIP 


Dapatkan Maklumat Di Sini


Facebook - altheamalaysia
Instagram - altheakorea

#TitixAltheaKorea #AltheaAngels #AltheaKorea.






Thursday, 20 December 2018

Raes Collagen Mist Menjadi Pilihan Untuk Rutin Harianku

December 20, 2018 2
Raes Collagen Mist Menjadi  Pilihan Untuk Rutin Harianku
Raes Collagent Mist Menjadi Pilihan Untuk Rutin Harianku|  Morning uolsss,Apa rutin harian bila bangun tidur ye?kak lin kan lepas bangun tidur tentulah mandi dulu haha...pastu terus je spray Raes Collagen Mist kat muka..hah nak tau tak kenapa??sebab kak lin nak nampak segar dan cantik..kalau korang perasan kan,lepas bangun tidur muka kita sembab dan tidak bermaya kan...walaupun dah makeup tapi tetap nampak muka tak fresh ..letih dan tidak bermaya,al-maklumlah pagi-pagi kan...mood pun kadang kelaut.

No automatic alt text available.

Raes Collagen Mist Menjadi  Pilihan Untuk Rutin Harianku



Apa kata korang cuba Spray Raes Collagen Mist ni jugak,tak rugi tau kalau korang cuba sebab ianya bukan spray biasa-biasa tu yang kosong tu...Raes Mist ni ada collagen uolsss...tau kan collagen tu fungsinya apa,sangat baik untuk menganjalkan kulit kita,selain itu kandungan Raes Collagen Mist ini ada Propolis Aloe Vera dan Hyaluronic Acid.



Jangan ragu untuk menggunakan Raes Collagen Mist kerana ianya didaftar bawah Biro Pengawalan Farmaseutikal kebangsaan dan kementerian kesihatan malaysia.Notification Number: NOT1701704650K.

Diproses oleh kilang yang memiliki sijil halal malaysia.Produk muslim dan gunakanlah tanpa was-was.Raes Collagen Mist di proses oleh kilang bertaraf GMP yang berkualiti tinggi demi memenuhi kehendak dan keselamatan pengguna..Diformulakan daripada alam semula jadi dan kaya dengan pelbagai manfaat untuk kecantikan dan kesihatan kulit.


KELEBIHAN RAES GOLLAGEN MIST(With Propolis Aloe Vera Dan Hyaluronic Acid)

  • Menyihatkan Kulit
  • Mencerahkan/Memutihkan Kulit
  • Melembutkan Kulit
  • Menegangkan/Menganjalkan Kulit
  • Meningkatkan Hidrasi
  • Anti Penuaan/Anti kedutan
  • Merawat jerawat
  • Menghalang pembentukan bintik hitam
  • Menyegarkan Kulit
  • Mengatasi Bakteria secara semulajadi
  • Membantu Rujuvenasi sel kulit
  • Anti Oksida
  • Meratakan Tona Kulit
  • Merawat Sunburn



Oleh kerana setiap hari 2-3 kali kak lin spray Raes Collagen Mist ni,nampak perubahan yang jelas pada wajah kak lin,tak kering sangat dah,kalau dulu selalu kulit muka mengelupas,kulit semakin lembut dan cerah lagi satu kalau korang spray lepas makeup memang tahan lama makeup kita,paling penting muka nampak segar jer walaupun duduk bawah mentari terik hihi...tak susah pun nak cantik...#sprayspraycantik #TeamRaes


Raes Collagen Mist Pilihan Untuk Rutin Harianku

Berminat???Sila Klik Di Bawah


Tuesday, 18 December 2018

REVIEW DERCA AHA SKIN PEEL Natural Glycolic Skin Home Peel Kit

December 18, 2018 3
REVIEW DERCA AHA SKIN PEEL Natural Glycolic Skin Home Peel Kit
REVIEW DERCA AHA SKIN PEEL Natural Glycolic Skin Home Peel Kit |  Tak sempat ke nak buat facial?jangan risau la uolss sebab ada cara untuk korang yang terlalu busy sampai tak sempat nak buat rawatan muka..kalau dulu kan,kak lin macam tak sedap hati kalau dah lama tak buat facial,rasa muka kasar dan berbiji-biji,tapi biasalah kan,mmg tak sempat je manjang..banyak urusan yang perlu dibuat sampai terlupa nak jaga muka..

REVIEW DERCA AHA SKIN PEEL Natural Glycolic Skin Home Peel Kit

 kak lin nak recommended korang guna produk yang best dari Derca  products,kak lin sendiri dah cuba tau...yang bestnyer dalam satu kotak ni dah cukup lengkap untuk kulit yang sihat dan cantik..dalam kit ni ada..


  • 50ml/1.7 fl.oz AHA Milk Skin Powder
  • 50ml/1.7 fl.oz AHA Peel Activator serum
  • plastic mixing bowl
  • 5ml plastic spoon



Haaa...tak yah dah bimbang sebab kita dah boleh buat rawatan sendiri kat rumah..cukup lengkap dah dalam satu kotak ni...senang pulak tu sebab dah disediakan arahan dan panduan..ikut jela uolss..

REVIEW DERCA AHA SKIN PEEL Natural Glycolic Skin Home Peel Kit

DERCA AHA SKIN PEEL Natural Glycolic Skin Home Peel Kit boleh tahan dalam 10 kali penggunaan jugalah..tengoklah muka uols besar mana haha...biasanya kak lin pakai kat leher sekali..so adalah dalam 7 kali pakai..sangat sangat berbaloi kan...sebulan sekali bolehlah buat rawatan sendiri.

REVIEW DERCA AHA SKIN PEEL Natural Glycolic Skin Home Peel Kit

 Cara penggunaan:

Campurkan 10ml milk skin powder dan  10 ml activator serum dalam mixing bowl yang disediakan,kacau rata hingga sebati dan sapukan ke muka dan leher..Biarkan sehingga 10 minit dan bilas dengan air suam.

REVIEW DERCA AHA SKIN PEEL Natural Glycolic Skin Home Peel Kit

Testimoni setelah menggunakan

Kak lin ada masalah kulit kering dan tidak sekata,garis halus mula kelihatan almaklumlah dah masuk umur 40 an ni,sebab tu kak lin memang mementingkan penjagaan wajah ni..kalau tak jaga mesti kita nampak tua dari umur sebenar.DERCA AHA SKIN PEEL Natural Glycolic Skin Home Peel Kit memang sangat membantu kak lin,ianya dapat menanggalkan sel kulit mati dan pigmentasi,Meningkatkan sel kulit kita,Menggalakkan kulit yang sihat dan juga menyamakan tona kulit kita.

REVIEW DERCA AHA SKIN PEEL Natural Glycolic Skin Home Peel Kit

 Kak lin bersyukur sangat kerana dah jumpa produk yang sesuai dengan kak lin,Produk ini sesuai untuk lelaki dan perempuan,selain mudah digunakan ianya terbukti berkesan dalam merawat masalah kulit..Peel and mask ini mengandungi aloe vera,camomile dan fruit acids.


REVIEW DERCA AHA SKIN PEEL Natural Glycolic Skin Home Peel Kit

Jika berminat boleh dapatkan di laman web 



Thursday, 13 December 2018

10 Produk Best Yang Korang Kena beli Di Althea

December 13, 2018 3
10 Produk Best Yang Korang Kena beli Di Althea
10 Produk Best Yang Korang Kena beli Di Althea|  Senarai kat bawah ni antara produk yang best dan patut dibeli...kalau ke laman web Althea ni memang rambang mata kan..segala keperluan diri ada didalam tu..dari atas sampai bawah tau...sejak dah kenal laman web Althea ni kak lin dah tak shoping tempat lain..hanya klik-klik dan tunggu barang sampai...tak lama pun uolss...insyaallah 2 minggu dah dapat dah barang nya..paling best shiping free jika pembelian melebihi 2 produk....haaaa..berbaloi kan?

Ok jom kita tengok apa yang best dan paling cepat habis haha...sekali beli mesti nak repeat berkali-kali.



No automatic alt text available.

KLIK BANNER UNTUK KE LAMAN WEB ALTHEA

1.PORE PURIFYING SERUM CLEANSER (150ML)

ALTHEA Pore Purifying Serum Cleanser (150ml)

Pencuci yang mengandungi serum,menghilangkan kesan makeup,kotoran,minyak pada wajah tanpa mengeringkan kulit.

Beli kat sini:
https://my.althea.kr/pore-purifying-serum-cleanser


2.FLAWLESS CREAMY CONCEALER (6G) (1+1 OR 2+2)

.ALTHEA Flawless Creamy Concealer (6g) (1+1 or 2+2)

Berfungsi menutupi cela..selain menyegar dan melembabkan kulit ianya juga tahan lama...memang pembelian yang sangat berbaloi...Rm 15 sahaja.

Beli Disini
https://my.althea.kr/flawless-creamy-concealer


3.GREEN TEA SLEEPING MASK (80ML)_2018 NEW

innisfree Green Tea Sleeping Mask (80ml)_2018 NEW

Banyak review best tau..semua berpuas hati guna green tea ni, Innisfree's Green Tea Sleeping Mask adalah rangsangan yang sangat menyegarkan dan antioksidan untuk kulit anda! Topeng semalaman ini mengandungi ekstrak teh hijau segar yang berasal dari Pulau Jeju dan dijual tidak lebih dari 3 bulan dari tarikh pembuatannya untuk memastikan kulit anda licin dan hanya menyajikan bahan-bahan segar. Bangun dengan lembut dan lembut kulit sebagai topeng ini berfungsi semasa anda tidur untuk menghidratinya tanpa meninggalkan sebarang kesan lekat pada bantal anda.

Beli Disini
https://my.althea.kr/green-tea-sleeping-pack

4.PANDA'S DREAM BRIGHTENING EYE BASE (9G)

TONYMOLY Panda's Dream Brightening Eye Base (9g)
Comey kan???sejak dua menjak ni tidur lambat..so memang kena beli satu lah...yang bagusnya  ia membantu pengaliran darah disekitar mata kita..selamat tinggal mata panda...

Beli Disini
https://my.althea.kr/panda-s-dream-brightening-eye-base



5.CP-1 RASPBERRY HAIR VINEGAR (500ML)

CP-1 CP-1 Raspberry Hair Vinegar (500ml)

Rawatan untuk rambut,mengandungi cuka raspberry..berfungsi melembutkan rambut dan melebatkan rambut,banyak sangat review yang best2 dan berpuas hati dengan raspberry hair vinegar ni..Harga RM 31

Beli Disini
https://my.althea.kr/raspberry-hair-vinegar


6.CREAMY & NATURAL FIT CONCEALER (6ML)

dear, Klairs Creamy & Natural Fit Concealer (6ml)

Wuhuuu...yang ni wajib beli...full coverage uolss..melembabkan kulit dan tahan lama,memang cela tak nampak okey...tutup habis haha..harga memang murah sangat RM 55 jer.

Beli Disini
https://my.althea.kr/creamy-natural-fit-concealer

7.THE FIRST TREATMENT ESSENCE INTENSIVE MOIST (150ML)


MISSHA The First Treatment Essence Intensive Moist (150ml)

Dibuat dengan Ekstrak barli unggu himalaya,Berfungsi mencerahkan,menghidrat dan meningkatkan kesihatan kulit agar nampak muda sentiasa. Harga RM 135

Beli Disini

https://my.althea.kr/the-first-treatment-essence-intensive-moist-2016-new


8.GLOW TENSION (15G)

MISSHA Glow Tension (15g)

Padat dan anjal,kulit lebih bersinar dan elastik ..kalau tengok review semua berpuas hati dan akan beli lagi..harga RM 69

Beli Disini

https://my.althea.kr/glow-tension-15g

9.JEJU ORCHID LOTION (160ML)

innisfree Jeju Orchid Lotion (160ml)

Bagus sangat untuk kulit kering,mengandungi antioksidan yang tinggi.Losyen Anggrek ini ditambah dengan elixir orchid agar dapat mengekalkan keremajaan kulit,sihat dan bersinar..Harga RM 75

Beli Disini
https://my.althea.kr/orchid-enriched-lotion

10.PERFECT REPAIR SERUM (70ML)

Perfect Repair Serum (70ml)

Yang ni kan memang kak lin recommended sangat kat uolss..kak lin dah cuba dan sangat berpuas hati hasilnya.selalu rambut susah nak sikat bila lepas mandi,tapi sekarang tak risau lagi sebab rambut dah lembut dan mudah diurus.harga murah uolss..RM 26 jer..beli tau mesti korang puas hati jugak.

Beli Disini

https://my.althea.kr/hair-collection-perfect-repair-serum


Wednesday, 5 December 2018

WATSONS WELCOMES YEAR-END WITH ‘BUY BUY’ SALES OF UP TO 50% WATSONS MEMBERS REWARDED WITH YEAR-END BARGAIN SALES WITH A CHANCE TO WIN TRAVEL PACKAGES TO ASEAN DESTINATION

December 05, 2018 3
WATSONS WELCOMES YEAR-END WITH ‘BUY BUY’ SALES OF UP TO 50% WATSONS MEMBERS REWARDED WITH YEAR-END BARGAIN SALES WITH A CHANCE TO WIN TRAVEL PACKAGES TO ASEAN DESTINATION
WATSONS WELCOMES YEAR-END WITH ‘BUY BUY’ SALES OF UP TO 50% WATSONS MEMBERS REWARDED WITH YEAR-END BARGAIN SALES WITH A CHANCE TO WIN TRAVEL PACKAGES TO ASEAN DESTINATION.

 Kuala Lumpur, 4 December 2018 – Watsons members throughout Malaysia will have a much more exciting and fun year-end shopping experience as Watsons is currently having ‘Buy Buy’ year-end sale, with discounts of up to 50% for in-store products from 27 November to 2 January 2019.

WATSONS WELCOMES YEAR-END WITH ‘BUY BUY’ SALES OF UP TO 50% WATSONS MEMBERS REWARDED WITH YEAR-END BARGAIN SALES WITH A CHANCE TO WIN TRAVEL PACKAGES TO ASEAN DESTINATION.

 Saying ‘goodbye’ to 2018, Watsons rewards its members with super deals and also exclusive Pocotee & Friends collectibles. In-collaboration with Pocotee & Friends, Watsons members will be given away limited edition themed products within the promotional campaign. With a purchase of RM150 and above, Watsons members will get a free themed calendar while members with purchase of RM250 and above will get a free notebook. As for Watsons Elite members, Watsons gives away Pocotee & Friends festive gift box or paper bag under a purchase of RM80 and above only.

WATSONS WELCOMES YEAR-END WITH ‘BUY BUY’ SALES OF UP TO 50% WATSONS MEMBERS REWARDED WITH YEAR-END BARGAIN SALES WITH A CHANCE TO WIN TRAVEL PACKAGES TO ASEAN DESTINATION.

Watsons would like to reward its members too after a year’s hard work by organising a Cuti-Cuti Travel
Contest. The contest is in-partnership with Hutchgo.com and Thai Airlines. To participate, Watsons members simply have to download the Boost app and spend RM100 and above in a single receipt at any Watsons stores nationwide.

WATSONS WELCOMES YEAR-END WITH ‘BUY BUY’ SALES OF UP TO 50% WATSONS MEMBERS REWARDED WITH YEAR-END BARGAIN SALES WITH A CHANCE TO WIN TRAVEL PACKAGES TO ASEAN DESTINATION.

Ten lucky winners will have their ASEAN getaway in 3 days 2 nights travel packages for two-person popular destinations such as Bangkok, Chiang Mai, Taipei, Hong Kong, Xiamen and Kun Ming. For more year-end promotions and contest details, check out Watsons Facebook page at https://www.facebook.com/watsonsmalaysia/. Find out the selected participating Watsons stores with Boost app here at https://goo.gl/sQHnv7.