Unboxing Althea Angels Welcome Gift Box - Lin Liena Story

Wednesday, 21 November 2018

Unboxing Althea Angels Welcome Gift Box

Unboxing Althea Angels Welcome Gift Box

Haii korang,kak lin rasa happy sangat sebab diterima menjadi salah seorang ahli Althea Angels..ianya merupakan komuniti Beauty Ambassador...uihhh,dah lama tau teringin nak join group ni,bukan senang ye nak join group ni kerana ianya terdiri dari beauty blogger,utuber dan vlogger,Bukan malaysia je tau uolss...Singapore,Indonesia,Thailand,Philipina dan USA juga antara yang terlibat dengan Althea ni.. 

Kak lin jadi giler sekejap dengan produk dari korea sebab selalu tengok citer k-pop lah...eh lawa sungguh heroin dia kan,cuba korang tengok kulit diaorang..fuhh..memang Glowing dan gebu habis laa...haha..nak juga cantik putih mulus gitewww....berangan kuat lah sis ni...hihi..

Unboxing Althea Angels Welcome Gift Box



Ahaaa...kotak pink ni lah yang menjadi idaman,setiap kali sampai kat depan mata mesti senyum tak habis-habis...senang je kan nak gembirakan hati sendiri...apa yang terkandung ye..mehla kita tengok isi dia..

Unboxing Althea Angels Welcome Gift Box

Antara kelebihan menjadi Althea Angels-
  • Welcome Gift 
  • Monthly K-Beauty Giveaway 
  • Seasonal Annual Shopping Credits 
  • Exclusive Discount Code 
  • Birthday Credits 
  • Exclusive Althea Reviews 
  • Studio Access 
  • Many more fun activities


Unboxing Althea Angels Welcome Gift Box

Taraaaa....ada 7 item dalam ni..

  • x1 Althea korea's Petal Velvet Sunaway*NEW LAUNCH*
  • x1 Althea Korea's Milk Peel Cream Mask*NEW LAUNCH*
  • x1 Althea Korea's Petal Velvet Powder in #0 Transculent
  • x1 Althea Korea's Petal Velvet Powder in #23 Warm Beige
  • x1 Althea Korea's Petal Velvet Powder in #Pink Lavender
  • x1 Althea Angel's Pink Pouch
  • x1 Althea Angel's Beauty Mirror


Unboxing Althea Angels Welcome Gift Box

Bagus giler Althea Korea's Petal  Velvet Powder ni,ianya berfungsi untuk mengekalkan pengeluaran sebum di luar tanpa mengeringkan kulit untuk kelihatan gebu,segar dan baunya yang lembut.Solekan menjadi lebih kemas sepanjang hari dan bersinar-sinar.Ada 3 pilihan #0 Transculent ,#23 Warm Beige dan #Pink Lavender.

Unboxing Althea Angels Welcome Gift Box

Nampak berseri dengan Petal Velvet Powder #pinklavender


Unboxing Althea Angels Welcome Gift Box

Petal Velvet Sunaway

Lindungi kulit anda dari sinaran mentari dengan Althea Petal Velvet Sunaway,ianya mengandungi  asid hyaluronik dan ekstrak Damask ,memastikan kulit anda tetap segar sepanjang hari..yang paling best,teksturnya ringan dan tidak melekit macam tak pakai apa-apa pun..sangat selesa kerana ianya cepat menyerap didalam kulit.Ia mempunyai SPF sebanyak 50+ dan PA ++++,memang recommended sangat uolss..pastikan sebelum keluar rumah pakai Petal Velvet Sunaway ni tau...Oh ye kalau beli sekarang ada diskaun 10%-----https://my.althea.kr/petal-velvet-sunaway
**Cara Guna-Goncang perlahan dan sapu rata ke muka...



Unboxing Althea Angels Welcome Gift Box

Milk Peel Cream Mask

Yuhuuuu...paling best produk terbaru Althea ni,First time guna rasa geli-geli kat muka haha..tapikan bau dia wangi sangat...macam nak makan je buih-buih tu..apa yang best Milk Peel Cream Mask ni seperti topeng pengelupasan,ianya dari tekstur tanah liat dan berubah menjadi cairan krim..mengandungi protein susu untuk mengekalkan kelembutan dan kelembapan kulit,di formulakan dengan AHA&BHA untuk menghapuskan sel-sel kulit mati.sesuai untuk semua kulit..
**Cara guna-Basahkan kulit dengan air,sapu Milk peel Cream Mask,sapu rata dengan cara urut perlahan-lahan,tunggu sehingga berbuih dalam 30-60 saat,cuci muka dengan air suam.

Berminat?boleh dapatkan semua produk Althea disini-------https://my.althea.kr/






4 comments:

  1. Kalau pakai Milk Peel Cream Mask tu mesti muka jadi lembut dan halus sebab susu

    ReplyDelete
  2. Wah seronoklah tgk produk Althea ni

    ReplyDelete
  3. Tahniah Lina. Boleh jadi lebih cantik persis artis kpop lepas ni kan.

    ReplyDelete
  4. wah seronoknya jadi angel. tahniah ye

    ReplyDelete