Loreal Revitalift Pure Centella Micro-Essence Water Menganjalkan Dan Melembabkan Kulit

Loreal Revitalift Pure Centella Micro-Essence Water Menganjalkan Dan Melembabkan Kulit| Holaaaaaa.....harini nak share pasal Loreal revitalift ...Sebenarnya dah lama ada di pasaran kan..selama ni kak lin tengok jer orang guna,banyak giler feedback yang positif setelah menggunakan produk ni. 

Loreal Revitalift Pure Centella Micro-Essence Water Menganjalkan Dan Melembabkan Kulit



Kebetulan kak lin bernasib baik kerana terpilih untuk mencuba produk Loreal Revitalift Pure Centella Micro-Essence Water terima kasih Home Tester Club kerana telah memilih saya hehe...ok jom kita tengok sejauh mana keberkesanan produk ini.

Hari Pertama:
Wow...tak sabar sangat,dapat jer terus try sapu kat muka(cuci muka dulu hehe)
Eh,tak melekit lah...terus je meresap kat kulit,kak lin hanya tepuk-tepuk manja je...

Hari ketujuh:
Kulit semakin anjal dan lembab..memang boleh rasa sangat perbezaan tu..

Hari ke empat belas:
Memang terbaik sangat produk Loreal Revitalift Pure Centella Micro-Essence Water ni,walaupun botol nya kecil,tapi jimat sangat...boleh tahan lama ni uolsss...

Pandangan Peribadi:
Puas hati sangat-sangat dengan perubahan kulit,kalau dulu kan kulit kak lin selalu kering kat bahagian hidung,pipi dan dahi..macam mengelupas gitu...sekarang dah tak de dah yang kering-kering tu,yang tinggal hanyalah kulit yang anjal dan lembab..memang recommended lah...cubalah uolsss...tak rugi pun uolss cuba...nak cantik tak??? haha..

Bintang: 
9/10





Loreal Revitalift Pure Centella Micro-Essence Water Menganjalkan Dan Melembabkan Kulit
Kulit Jadi Sihat,Anjal Dan Lembab



Previous Post
Next Post

About Author

Hi..Saya Lin Liena owner kepada blog ini...Terima kasih kerana sudi singgah blog saya..Sila tingalkan komen dan pandangan anda disini...Jika ingin menghubungi saya sila email ke linliena30@gmail.com

3 comments:

  1. Akak ni memang skin goal betul laaa,,,, flawless!

    ReplyDelete
  2. wah nampak fresh lah muka kak liena

    ReplyDelete
  3. Nampak serasi..best kalau dapat hasil memuaskan macam ni..nanti Murni nak cuba laa

    ReplyDelete