Janna Nick Duta Terbaru NH Colla-Plus 3

Janna Nick Duta Terbaru NH Colla-Plus 3|  Pada 3 November 2018 merupakan hari yang bermakna kerana dapat berjumpa dengan janna Nick,Teruja sangat nak tengok sendiri kecantikan Janna Nick didepan mata.

Penantian berakhir bila akhirnya Janna Nick muncul setelah penuh sabar menanti,hehe..walaupun sebelum ini Janna Nick banyak kontroversi tapi itu tidak merubah sedikit pun rasa minat dan kagum dengan janna nick...Masyaallah speechless la masa tu,Janna memang cantik uolss...kulitnya putih mulus..senyuman pula tidak pernah lekang dibibirnya.


Janna Nick Duta Terbaru NH Colla-Plus 3

Watsons telah mengadakan progam meet and greet bersama janna nick untuk meraikan para pemenang,pemegang kad watson dan memberitahu kebaikkan NH Colla-Plus 3.

NH Colla-Plus adalah minuman collagen untuk memperbaiki kulit dari dalaman,minuman ini diperkaya dengan Yeast Ceramida dan Olive Extract,inilah ramuan yang terpenting dalam menghasiklan kulit yang berseri dan sihat jika diminum berterusan.

Janna Nick Duta Terbaru NH Colla-Plus 3

Masa selfie dengan janna kak lin rasa dah tak reti senyum dah..punyalah menggigil sampai gambar pun tah pape je ambik..ini jelah yang elok sikit haha..

Kebaikan Yeast Ceramida
  • Membantu mengganti semula seramida kulit yang hilang akibat faktor persekitaran yang tidak sihat dan penuaan.
  • Meningkatkan penghasilan kolagen dalam kulit.
  • Membaik pulih dan mengekalkan kelembapan kulit
  • Menyokong stuktur kulit
**Apa itu seramida kulit
-Seramida merupakan molekul lipid yang terdapat pada lapisan kulit paling luar.Molekul lipid ini menyokong struktur kulit dengan memegang ikatan sel kulit bersama. ia juga mengekalkan kelembapan kulit dan bertindak sebagai halangan terhadap bakteria dan pencemaran alam sekitar.

Olive Extracts
  • Mengandungi hydroxytol
  • Mengandungi antioxidant yang kuat
  • Membantu mencerahkan kulit
  • Memudarkan parut
  • Mengaktifkan gluthation antioxidant untuk menyokong pencerahan kulit.


Janna Nick Duta Terbaru NH Colla-Plus 3

Cara Minum NH Colla-Plus 3 : Hari pertama hingga ke 6-Minum sebotol setiap hari ketika perut kosong pada waktu pagi atau sebelum tidur.
Hari ketujuh hingga seterusnya-Minum sebotol selang sehari.

P/S: Sesuai untuk semua lelaki dan perempuan,18 tahun keatas,untuk semua jenis kulit,samaada bermasalah atau tidak.

Pengalaman sendiri setelah mencuba NH Colla-Plus 3

  • Betullah janna nick cakap,masuk botol ke 3 dah rasa perubahan,mula-mula macam tak percaya tau,maka kak lin terus cuba malam tu,tak sabar nak tengok dan rasa sendiri perubahan tu..
  • Wahhh...serioslah wehhh,rasanya sedap tau,rasa anggur,ada rasa masam manis,ada rasa pahit sedikit..tapi jangan risau sedap je rasa dia..memang boleh minum lah..pastu kan,memang lawas sangat..hehe terus membuang segala najis yang terpendam hihi...pastu kan,kak lin asyik membuang angin jer,malu nya ngan anak-anak..
  • Dari segi kulit pula,dah rasa lembut dan lembab,ishh..tu baru masuk 3 botol tau...kalau kita amalkan setiap hari insyaallah makin banyak kebaikkan yang kita akan rasa.nanti kak lin akan update dari semasa ke semasa ok.

 Image may contain: 12 people, including Yaya Natsumi and Lin Liena, people smiling, people standing and text

Harga pula sangat berpatutan..boleh cari di watsons atau laman web www.nhcollaplus.com

(UPDATE)

10/11/2018 - Dah top up uolss...nak masuk botol ke tujuh ni..yess...kulit semakin lembut dan lembab.**Jangan lupa lepas dah habis botol ke enam..minum selang sehari ye uolss


Janna Nick Duta Terbaru NH Colla-Plus 3



Previous Post
Next Post

About Author

Hi..Saya Lin Liena owner kepada blog ini...Terima kasih kerana sudi singgah blog saya..Sila tingalkan komen dan pandangan anda disini...Jika ingin menghubungi saya sila email ke linliena30@gmail.com

23 comments:

  1. Wah jumpa Janna nick. Tinggi dia rupanya

    ReplyDelete
  2. Janna Nick is so pretty in real person. she is very friendly too. Like to meet her. I love NH Colla-plus 3 too. am drinking my 5th bottle now. taste yummy and it's work. let's get younger skin together hehe

    ReplyDelete
  3. Colla Plus ni memang bagus..kte memang pernah consume. Eh..actually kite dapat invitation gak untuk event tu hahaha tapi lupa sebab baru balik dari Batam that time..lupa ada event wakaka

    ReplyDelete
  4. Pernah jumpa Janna Nick live juga masa pementasan teater kat istana Budaya. Dia friendly dan suka senyum. Oh boleh la cari produk ni kat Watson.

    ReplyDelete
  5. kalau pakai produk ni,mesti nampak cantik dan berseri-seri macam janna kan..lagi pun,produk ni senang nak dapat dekat drugstore

    ReplyDelete
  6. Wahhh lepas ni lin pun cantik macam janna nick juga lah. Macam nsk try juga, almaklumlah bila umur dah 3+ ni huhuhu

    ReplyDelete
  7. Bagusnya produk ni boleh didapati di watsons. sesetengah produk tu bagus, tapi takde dijual di drugstore mcm watsons and guardian, so leceh sikit nak kena contact dealer bagai.

    ReplyDelete
  8. Wow.. Bestnya dapat jumpa janna nick depan mata. Mesti teruja kan. Maknanya nak cantik putih mulus kena amalkan minum NH Colla-Plus 3 la ye..
    Brpa hrga dia ehh..

    ReplyDelete
  9. wow! Janna nick famous ni... Yet to try out this colla plus 3, how's it taste like? good?

    ReplyDelete
  10. Serius tak pernah dengar pasal produk ni. Baca entry akak baru tahu. Macam bagus je produk ni. Nak try jugaklah cari kat Watsons. Nak cantik macam Janna Nick jugak

    ReplyDelete
  11. Produk ni ker yang setiap drama kat tv dia taja tu ehhehehe untuk cantik macam janna nick kita nak hensem macam fattah amin hehehehe boleh tak gunakan juga...

    ReplyDelete
  12. Senang nak belilah nanti sebab dah ada di Watson's. Nak juga cantik macam Janna.

    ReplyDelete
  13. Bolehlah cari kat Watsons nanti ni. Nak cun jugak macam kak lin dengan Janna Nick๐Ÿ˜‰

    ReplyDelete
  14. Wah!! Bertuahnya awak.. dapat jumpa janna nick berdepan.. nampak meriah majlis meet n greet with janna nick..leh la AM cuba produk ni nnti

    ReplyDelete
  15. Saya suka gak janna nick ni..pada saya dia ni jenis slumber...and memang btul kulit dia lawa..pernah berbuka puasa sekali dengan dia dua thun lepas...memang cantik sgt dia

    ReplyDelete
  16. Cantik janna nick. Kalau produk ni boleh cantik mcm janna nick tak?hehehehe.Collagen memamg bagus sbb dulu pernah try sebab die perbaiki kulit dari dalam. Nak try la.hehehe

    ReplyDelete
  17. ni first time dengar pasal jenama produk ni. kalau dah ambik janna nick mesti semakin meletop brand ni di watsons

    ReplyDelete
  18. Suka je dgn JN tu. Ceria je nampak org nya. Lepas ni line jadi cun lah mcm JN kan. ๐Ÿ˜

    ReplyDelete
  19. Makn popular kolagen ni. Tertarik tengok bahan kandungan dia yang lain daripada yang lain. Boleh cuba set trial dia.

    ReplyDelete
  20. collagen memang la yang diperlu kan....makin kurang collagen production saya dah tua ni...

    ReplyDelete
  21. Lia memang tengah cari collagen ni nak minum selalu bagi rawat kulit. teringin nak jumpa Janna Nick ni. comel lah

    ReplyDelete
  22. cantiknya janna nick suka lakonan dia

    ReplyDelete
  23. Syoknya dapat jumpa janna nick..nak minum collagen juga laa kut2 boleh cantik macam dia..ehehe

    ReplyDelete