11.11 Festival Membeli Belah-Diskaun Sehingga 90% Realisasikan Impian Anda Di Lazada

11.11 Festival Membeli Belah-Diskaun Sehingga 90% Realisasikan Impian Anda Di Lazada| Seronoknya uols festival 11.11 di Lazada ni,sebenarnya setiap tahun kak lin memang tertunggu-tunggu lazada buat sale besar-besaran,hehe...memang harga turun habis lah,memang murah giler-giler tau..makanya bila tiba 11.11 kak lin memang dah stanby awal-awal..

Kenapa 11.11?
Tertanya juga dalam hati kenapa 11.11 menjadi tarikh keramat festival membeli belah terbesar di lazada,Mungkin kerana tarikhnya yang cantik tu kan,atau itu angka bertuah?tapi semua orang pun suka tarikh yang cantik kan...kalau ada apa-apa majlis keramaian pun memang semua akan cari tarikh yang cantik..begitu juga lazada,memilih tarikh yang akan mudah ingat sampai bila-bila..kenangan indah la tu kannn...

Wishlist Kak Lin Sempena 11.11.



Sebenarnya ada banyak wishlist dalam kepala kak lin ni,tapi kak lin nak beli 3 yang kak lin senaraikan ni,hah apa tu ? Jom kita tengok hehe...



(1)Laptop-Laptop kak lin memang dah kena mintak  tukar tau,umurnya dah hampir 11 tahun...dah mula buat hal sikit-sikit,susah juga nak buat kerja bila laptop tak nak bagi kerjasama,semua kerja jadi lambat dan banyak yang tertangguh,makanya inilah yang perlu didahulukan.




(2) Handphone Vivo-Biasalah manusia,mana pernah puas dengan satu,haha...budak-budak kat rumah ni dah pandai memilih handphone,setakat handphone yang biasa-biasa tu mana maunya dia main,sudahnya hanphone mak nya juga dia buat main..sakit hati juga sebab susah kita nak guna kan...hmm...kalau ada rezeki nak juga beli satu lagi handphone...hehe..



(3) Handbag Carlo Rino- Jangan marah ye adik kakak semua,kak lin memang minat giler kumpul handbag,tapi sekarang dah kurangkan sangat membeli handbag atas faktor perlu berjimat cermat,tapi uolsss....memandangkan harga akan berubah pada 11.11 nanti apa salahnya kita rewardkan diri sendiri dengan apa yang kita inginkan tu..alahai...memanjang aje nak reward diri sendiri...cakap jelah... arghhh...tak kira aku nak jugak beg ni...huhu.....itulah nafsu perempuan,mana tahan tengok barang yang cantik-cantik ni..

Apa kata korang senaraikan juga wishlist korang pada 11.11 ni...

11.11 Festival Membeli Belah - JUALAN SEHARI TERBESAR kini bermula!
Harga serendah RM1, diskaun hingga 90%. Baucar tunai berjumlah RM11,000,000 dan SLASH IT and SHAKE IT...

Maklumat lanjut boleh tengok kat sini....https://www.lazada.com.my/11-11/?hybrid=1


Previous Post
Next Post

About Author

Hi..Saya Lin Liena owner kepada blog ini...Terima kasih kerana sudi singgah blog saya..Sila tingalkan komen dan pandangan anda disini...Jika ingin menghubungi saya sila email ke linliena30@gmail.com

1 comment:

  1. Kite pon kalau nak shopping mesti nak shopping barang macam ni je..huhu

    ReplyDelete