Review Krim CC Safi Balqis Oxy White

Review Krim CC Safi Balqis Oxy White

Hai uols,petang-petang ni sajalah takde benda nak buat,tetiba teringat kak lin nak share dengan korang foundation yang kak lin pakai...haha...kak lin pakai brand yang biasa-biasa aje dan pastinya mampu milik.

Sebenarnya kak lin susah nak jumpa foundation yang sesuai,kadang beli mahal tapi tak sesuai dengan warna kulit,kulit jadi gelap,pastu macam bercapuk sangat...alahai...tak selesa sangat.



Haritu masa jenjalan cuci mata kat watson kak lin terpandang lah safi balqis oxywhite,krim cc SPF25PA++. Harga pulak berpatutan sangat,dalam RM18 gitu lah.terus je beli sebab safi memang dah lama berada didalam pasaran,masa sekolah dulu pun memang dah guna produk safi ni..memang guna tanpa was-was orang kata hehe..



Review Krim CC Safi Balqis Oxy White

Setelah berbulan-bulan kak lin guna,eh bestlah krim ni,sesuai sangat dengan kulit kak lin,yang paling best kulit ringan dan masuk dengan warna kulit kak lin,maksudnya tak nampak gelap..wah terbaiklah safi CC krim ni.

Walaupun botolnya kecil,tahan tau.. berbulan juga lah kak lin pakai..setiap hari  kak lin pakai,kak lin guna sikit-sikit je,itu pun dah cukup untuk menutupi cela muka kak lin ni hehe..

Review Krim CC Safi Balqis Oxy White

Sekarang ni kak lin memang guna Krim CC safi Balqis,dah masuk botol kedua dah...apakata korang cuba jugak,lepas ni kak lin nak share produk lain yang kak lin guna...ni review ikhlas tau hehe...

Gambar kat atas tu baru je lepas makeup guna safi Balqis,tkyah sapu tebal2 pun uolss...cantik ke idokkk????hahahha....ok lah uols nanti jumpa kat lain review eh..stay tune guys...




Previous Post
Next Post

About Author

Hi..Saya Lin Liena owner kepada blog ini...Terima kasih kerana sudi singgah blog saya..Sila tingalkan komen dan pandangan anda disini...Jika ingin menghubungi saya sila email ke linliena30@gmail.com

7 comments:

  1. takjumpa lagi😂 jumpa ni mesti beli

    ReplyDelete
  2. Kinah pun suka dengan produk safi. Jenama yang dipercayai.

    ReplyDelete
  3. Tried safi balqis before tp x sesuai wimme😅

    ReplyDelete
  4. Ana guna juga Safi tapi yang Fair Beauty tu. So far ok dgn kulit ana.

    ReplyDelete
  5. nanti boleh la cari dan nak cuba jugak..nak cantik mcm Lina jugakkk

    ReplyDelete