Pak John Steamboat & BBQ IOI City Mall Putrajaya Menepati Citarasa Kami Sekeluarga

Pak John Steamboat & BBQ IOI City Mall Putrajaya Menepati Citarasa Kami Sekeluarga | Hujung minggu yang lepas kami sekeluarga menghabiskan masa di IOI Citymall,Biasalah hari minggu kan,mana boleh duduk rumah hihi...memang dah jadi rutin hari minggu memang kak lin tak masak...kuali semua gantung...dapur bersih jer...haha..kira reward lah untuk kami para isteri ni kan.

Setelah penat window shoping perut mula buat hal....eh berbunyi-bunyi pulak tu,memandangkan cuaca mendung dan sejuk kak lin memilih untuk makan yang panas-panas dan berkuah...yeayyyy...Pak John Steamboat & BBQ menjadi pilihan harini.


Staff Yang Ramah Menyambut Kedatangan Kami

Ramah nya staff semua,tu yang semangat nak makan,kan best dapat layanan istimewa dari staff Pak John Steamboat,senang lah hati nak makan..

Wuhuuuu.....masuk-masuk jer terkejut tau...banyak gila pilihan makanan yang ada,larat ke nak masuk semua ni..



Pilihan Seafood

Sayuran Yang Segar

Daging Dan Ayam Yang Telah Di Perap
Geramnya tengok sayuran tu,Segar sangat





Air yang boleh di refill berkali-kali

Yummyyyy..



Terbaiklah Premium Product Pak John Steamboat & BBQ..memang recommended kat uolsss...rugi lah kalau tak makan...memang terbaik dari ladang..

MUST TRY

  • Premium Abalone Slices
  • New Zealand Lamb Slices
  • Australia Beef Slices
  • Smoke Duck breast






Pilihan Sup Steamboat
  • Prawn Soup
  • TomYam Soup (kak lin pilih tomyam)
  • Miso Soup
  • Chicken Soup
  • Curry Soup



Pilihan Sos











Sedap wehhhhhhh


Fruit Cocktail Sedap nyer lahai



Dimsum

Terbaiklah waffle...

 Pak John Steamboat & BBQ
 GE-11 Ground Floor, IOI City Mall, Lebuh IRC, IOI Resort City, 62502 Putrajaya.
Website : www.pakjohn.com
Reservation : 012-7050684



Previous Post
Next Post

About Author

Hi..Saya Lin Liena owner kepada blog ini...Terima kasih kerana sudi singgah blog saya..Sila tingalkan komen dan pandangan anda disini...Jika ingin menghubungi saya sila email ke linliena30@gmail.com

2 comments:

  1. Sedapnyaaa tengok seafood dia. Banyak betul pilihan yang ada.. Ni sekali masuk, confirm tak keluar2 dah.. Hehehe.. Masuk satu kepala berapa ?

    ReplyDelete
  2. Sedapnya. Macam2 boleh pilih. Tak sabar nak cuba nanti.

    ReplyDelete