Johnson's Baby of the Year Contest Kembali,Hadiah Lumayan Sehingga RM80,000 Untuk Dimenangi

Johnson's Baby of the Year Contest Kembali,Hadiah Lumayan Sehingga RM80,000 Untuk Dimenangi|  Assalamualaikum ibu-ibu dan ayah-ayah semua,hari ini kak lin nak share berita gembira dengan uolss semua..Johnson's dah buat hal lagi ni,kali ini hadiah lagi best tau,rugi lah kalau uols tak join.

Siapakah putera dan puteri yang akan membawa pulang mahkota Johnson's Baby of the year contest 2018 yang berprestij dan  dan hadiah-hadiah yang menarik bernilai sehingga RM80,000.

Johnson's Baby of the Year Contest Kembali,Hadiah Lumayan Sehingga RM80,000 Untuk Dimenangi


Johnson's juga memahami para ibu bapa menghargai si manja seperti putera dan puteri.Oleh itu jenama ini memberi 'layanan diraja' untuk si manja apabila mereka menyertai peraduan ini.

Untuk meraika n kebanggaan dan kasih sayang ibu terhadap si manja mereka,peraduan ini akan melancarkan stiker GIF  dan  bingkai foto elektronik dalam empat tema istana.


  1. Royal Adventure
  2. Magical Snow
  3. Stardust Fairies 
  4. Moden Monarcy 
Ibu bapa boleh menggunakan stiker yang sedia ada untuk menghiasi foto simanja mereka bagi  menyertai peraduan ini.



Johnson's Baby of the Year Contest Kembali,Hadiah Lumayan Sehingga RM80,000 Untuk Dimenangi

Syarat Penyertaan:

  1. Beli mana-mana produk johnsons mulai 1 September 2018 hingga 31 Oktober 2018.
  2. Ambil gambar si manja yang comel.kemudian layari  www.johnsonsbaby.com.my/boty2018
  3. Pilih bingkai foto dan stiker bertemakan istana ,kemudian muat naik gambar.
  4. Lengkapkan borang dan hantarkan penyertaan anda.
Itu sahaja!! Simanja kini berpeluang untuk diberi gelaran sebagai Putera atau Puteri Johnson;s.Oh ya,ibu bapa boleh menghantar sebanyak mungkin gambar anak anda.

Hadiah-hadiah menarik bernilai sehingga RM80,000 sangat bersesuai dengan tema 'diraja'.Sepasang putera dan puteri akan dipilih sebagai pemenang bagi setiap kategori umur.
  • 0 hingga 12 bulan
  • 1 hingga 3 tahun
  • 4 hingga 6 tahun.
Setiap pemenang akan membawa wang tunai bernilai Rm5,000 dan hamper johnsons bernilai RM400.

10 pemenang saguhati akan dipilih daripada setiap kategori dan akan menerima wang tunai bernilai RM500 dan hamper johnsons bernilai RM400 bagi setiap pemenang.

Johnson's Baby of the Year Contest Kembali,Hadiah Lumayan Sehingga RM80,000 Untuk Dimenangi

Johnson's Baby of the Year Contest Kembali,Hadiah Lumayan Sehingga RM80,000 Untuk Dimenangi



Previous Post
Next Post

About Author

Hi..Saya Lin Liena owner kepada blog ini...Terima kasih kerana sudi singgah blog saya..Sila tingalkan komen dan pandangan anda disini...Jika ingin menghubungi saya sila email ke linliena30@gmail.com

8 comments:

  1. goodluck utk mereka yg join nnt

    ReplyDelete
  2. Alolo comel nye dia pakai props tu semua.dah macam raja cilik dah.

    ReplyDelete
  3. Alahaii comelnyaaa...Sis ni takde anak kecik, kalau tak join gak hahahaa....

    ReplyDelete
  4. Comelnya senyum.. Good luck semoga berjaya nanti..

    ReplyDelete
  5. kalau syafi baby lagi bolehlah join hihii

    ReplyDelete