Barangan Baby Yang Unik Dan Cantik Ada Di Lovingly Signed

Barangan Baby Yang Unik Dan Cantik Ada Di Lovingly Signed |  Hai korang,Suka tak dengan barang baby yang cantik-cantik dan unik..maksudnya lain dari yang lain..sebagai ibu kita mesti nak yang terbaik dan berkualiti tinggi kan..

Lumrah naluri ibu-ibu suka shoping,Bukan shoping untuk diri sendiri,tapi anak-anak kita semestinya,Malah baby masih dalam kandungan belum keluar pun kita dah belikan macam-macam untuk baby kita kan.



Hah,ni kak lin nak share laman web yang menjual barangan baby..mesti korang rambang mata..sebab macam-macam ada dalam ni.Lovingly Signed juga menyediakan perkhidmatan menghantar hadiah tau...Giler tak best,katalah kita tak sempat nak belikan hadiah pada kawan-kawan yang melahirkan anak,maka kita buatlah pembelian di Lovingly signed,Korang boleh pilih hadiah untuk baby girl,baby boy atau Unisex..oh ye korang juga boleh customize dengan menulis nama pada hadiah tersebut...harap adalah yang bagi kak lin surprise gift macam ni...seronok wehhh...haha..

Barangan Baby Yang Unik Dan Cantik Ada Di Lovingly Signed

Ala...cantiknya,Banyak lagi pilihan korang boleh pilih di Lovingly Signed,Kak lin sehari suntuk menghadap laman web ni,kak lin nak hadiahkan untuk kawan-kawan yang bakal melahirkan baby mereka pada penghujung tahun ni,so kak lin dah stanby awal-awal...nak buat surprise gitu...so sape yang pregnant tu tunggu lah ye hadiah dari kak lin...beruntunglah korang hihi..

Barangan Baby Yang Unik Dan Cantik Ada Di Lovingly Signed

Bag yang boleh ditulis nama

Barangan Baby Yang Unik Dan Cantik Ada Di Lovingly Signed

Tengok selimut ni...aduiii cantik dan lembut sangat

Barangan Baby Yang Unik Dan Cantik Ada Di Lovingly Signed


Untuk pengetahuan korang,Semua baju dari Lovingly Signed adalah 100% kain kapas,Memang sesuai sangan untuk kulit baby yang lembut tu..jangan risau jika baby berpeluh atau sebaliknya..dijamin selesa dan sejuk kerana material nya adalah berkualiti dan terbaik.

Selain dari baju,ada 5 pilihan yang lain iaitu

  1. Gift Hamper
  2. Clothing
  3. Blanket & Towel
  4. Toys & Accessories
  5. Gift (for boys,girls,unisex gift and card)
Semua hadiah akan dibungkus dengan kotak yang cantik dan mewah,penghantaran percuma untuk singapura..

Maklumat Lanjut Dibawah:







Previous Post
Next Post

About Author

Hi..Saya Lin Liena owner kepada blog ini...Terima kasih kerana sudi singgah blog saya..Sila tingalkan komen dan pandangan anda disini...Jika ingin menghubungi saya sila email ke linliena30@gmail.com

23 comments:

  1. Comel sgt barang-barang tu lina. Selamat lah anak ana dah bujang. Kalau tak, faham2 je lah. Hehe.

    ReplyDelete
  2. Eh eh! comelnya barang2 baby kat sini. suka warna pastel! thanks for sharing!

    ReplyDelete
  3. those little cutie thing for little cutie... so cute la... the colour is so nice... Great for babies... and our little ones..

    ReplyDelete
  4. Dulu2 memang pantang tengok barangan baby yang comel2 ni. La ni kalau nak beli pun untuk anak kawan2 yang baru bersalin. Boleh bagi hadiah nanti...

    ReplyDelete
  5. Alahai comel-comelnya barangan kat sini yang penting ada perkhidmatan penghantaran hadiah lagi tu jadi bagi kita yang hadiahkan barangan utk bday atau kepada ibu baru bersalin pun senang ni

    ReplyDelete
  6. awlolo comelnya baby kalau pakai camtu haahah. nanti bboleh la belikan untuk saudara since bulan depan dah lahir , tak sabar lak nak shopping!

    ReplyDelete
  7. sweet. sgt sweet kaler nya, lin.
    utk baby. tak serabut bila baby tu pakai gitu.
    baik boy or girl.
    alololo aida xde baby lagi dah. rugi lah ekk.
    tapi, boleh kot beli kan sebagai hadiah...

    ReplyDelete
  8. alahii comelnya semua barang dia..geram je tengok kalau nampak barang baby ni..beg tu kenapa kiut sangat..bolehla usha website dia nanti..kot adayang berkenan

    ReplyDelete
  9. Cantik design2nya. Kite mmg suke survey2 barang baby untuk anak buah. Nk pergi cuci mata jap.hehehe .Thanks sharing

    ReplyDelete
  10. Aduahiii comeinya lahai barangan baby ni, tapi sayang sis dah lama tak berbaby ni, nampak gaya kalau nak beli barang2 baby ni kena tunggu ada cucu lah pulak, kena paksa anak bujang kawin cepat lah..hehehe

    ReplyDelete
  11. Ibu-ibu suka lah shopping untuk anak-anak hehehe walaupun dah banyak barang kat rumah tengok barang pun cantik dan menarik semua comel-comel jer hehehe...

    ReplyDelete
  12. So cuteee. Was thinking of getting something for niece. These are just way cute n im sure she is gonna love it

    ReplyDelete
  13. Wah!! Cantik design hasil kerja lovingly signed nie.. dahla guna 100 % kapas.. mmg bagus sbb gunakan material yg berkualiti dan terbaik!

    ReplyDelete
  14. Eh best barangan baby siap ada nama . Dah dapat idea apa nk bagi hadiah untuk bakal bayi Yang baru lahir . Hadiahkan buat parent dorang kan.

    ReplyDelete
  15. Ya Allah, comel2 la barang kat Lovingly Signed ni. Sebenarnya ni first time emi dengar pasal lovingly signed ni. Beg tu comel gilaaa

    ReplyDelete
  16. comelnya barang-barang kat sini. anak kalau dapat ni mesti dia excited..bukan anak jer mak pak jugak sama naik excitednya heheheh

    ReplyDelete
  17. alahai comel2 betul barang2 baby kat sini. mesti mak2 rambang mata kan kalau datang ke sini. well, sy yg x ada anak nie pon dah rasa teruja tengok, apatah lagi mereka yg dah ada anak kecil

    ReplyDelete
  18. Comel sangat la barangan tu semua..SA xde anak kecik..kalau ada kan best seronok beli macam2..

    ReplyDelete
  19. Alahai comelnya beg pink tu, siap boleh tulis nama lagi. Sesuai ni nak beli untuk bagi hadiah kat kawan-kawan yang baru dapat anak. Baru la rasa ada personal touch kan. NAk beli kat anak sendiri takde lagi,.hehe

    ReplyDelete
  20. Nampak kain yg digunakan bermutu tinggi kan...pkai yg kain2 mcm ni anak2 or baby takde la panas kan..kesian kalau kain campuran kdg2 boleh buat anak berpeluh and jadi ruam

    ReplyDelete
  21. seronok tengok website Lovingly Signed sebab banyak pilihan barangn bayi...jangan lupa Sal ya dalam list !..hehehe

    ReplyDelete