Traveloka Sale-abration 2018. It’s Back! Begitu Juga Matta Fair

Traveloka Sale-abration 2018. It’s Back! Begitu juga Matta fair |  Hai korang,hari ni kak lin nak cerita benda baik dengan korang,al-maklumlah bulan 9 ni banyak cuti tau..boleh dikatakan setiap minggu ada cuti..wah happy masing-masing kan.

Kak lin salah seorang yang happy dengan bulan sembilan ni sebab kak lin dah book tarikh bercuti dengan TRAVELOKA.Salah satu aplikasi yang terbaik jika kita hendak bercuti,semuanya semudah ABC  kerana dari segi tempahan Hotel,Flight dan macam-macam lagi..sebab tu kak lin setia dengan TRAVELOKA.

Berita baik yang kak lin nak share tu adalahhhhh...Traveloka Sale-abration 2018. It’s Back!  Traveloka dah buat hal uolssss....banyak giler tawaran diskaun yang diaorang bagi,haha giler tak happy tau..ini lah masanya nak bawa anak -anak jalan.



Image result for traveloka malaysia

Kenapa Pilih Traveloka

-Pada pendapat kak lin TRAVELOKA sangat membantu dan memudahkan pengguna untuk travel di   dalam atau luar negara.semuanya didalam satu platform sahaja.korang boleh download  https://www.traveloka.com/ms-my/

-Mengenai harga pula tentu berbaloi kerana banyak kupon diskaun yang ditawarkan,jadi korang kena   rajin buka aplikasi TRAVELOKA.

-Traveloka tiada harga tersembunyi,Semua harga yang dipaparkan itulah harga yang perlu korang       bayar.so..dah rasa lega kat situ.

-Lebih cepat dan mudah,semuanya hanya dihujung jari,hanya pilih destinasi pilihan dan traveloka akan berikan harga yang terbaik untuk korang.senang cerita,bila-bila masa dan dimana sahaja.



Image result for traveloka malaysia

Tawaran Diskaun

Untuk pengetahuan korang,bulan september ni,TRAVELOKA ada buat SALE-ABRATION tau,ada diskaun hebat dan berbaloi ala-ala Matta Fair 2018 uolsss...ada Diskaun kupon 8% atau sehingga RM40 untuk tiket penerbangan.**Tertakluk terma dan syarat


Korang boleh buat tempahan bermula 4 September hingga 10 September 2018, Tawaran kupon diskaun di atas promosi penerbangan dari syarikat penerbangan yang terlibat.

No booking fee uolsss....baik korang tempah sekarang untuk penerbangan bila-bila masa dan mana-mana destinasi.

Ruginya kalau korang lepaskan peluang TRAVELOKA SALE-ABRATION ni,cuba bayangkan korang bercuti di destinasi pilihan dengan tenang setelah penat bekerja..ianya salah satu cara korang release tension,Malah boleh merapatkan kembali hubungan sesama kita..boleh ajak kawan,saudara dan keluarga kita untuk bercuti bersama.

Ini adalah masa yang tepat kerana TRAVELOKA SALE-ABRATION dah bagi banyak diskaun pada korang,jalan dapat diskaun pun dapat..

Image result for traveloka salebration 2018

Cara Buat Tempahan Traveloka Sale-abration


Pergi ke Traveloka. Cari penerbangan anda. Bandingkan tawaran penerbangan di beberapa syarikat penerbangan dan menempah nilai transaksi terbaik untuk wang anda ke destinasi impian domestik atau antarabangsa.Korang juga boleh mendapatkan tawaran penerbangan untuk setiap jenis bajet (Tawaran kupon diskaun tambahan untuk pembelian segera).

Kemudian cari dan pilih hotel yang korang nak,lebih dari 100 tawaran hotel Traveloka disediakan.(Tawaran kupon diskaun di atas promosi penerbangan dari syarikat penerbangan yang terlibat. No Booking Fee! Tempah sekarang untuk perjalanan penerbangan bila-bila masa dan mana-mana destinasi).



Terma Dan Syarat

  • ·         Promosi 8% untuk tempahan penerbangan domestik dengan diskaun maksimum MYR 40 dalam satu ID Tempahan.
  • ·         Kod kupon SALEDOM hanya sah untuk tempahan penerbangan domestik dengan transaksi minimum MYR 200.
  • ·         Kupon untuk penerbangan domestik hanya terhad untuk 370 penebusan pertama setiap hari.
  • ·         Promosi 8% untuk tempahan penerbangan antarabangsa dengan diskaun maksimum MYR 40 dalam satu ID Tempahan.
  • ·         Kod kupon SALEINT hanya sah untuk tempahan penerbangan antarabangsa dengan transaksi minimum MYR 300.
  • ·         Kupon untuk penerbangan domestik hanya terhad untuk 250 penebusan pertama setiap hari.
  • ·         Sah untuk semua syarikat penerbangan dan tempoh perjalanan.
  • ·         Sah untuk semua tempahan penerbangan dengan Malaysia sebagai negara ketibaan atau pelepasan.
  • ·         Tawaran penerbangan adalah tertakluk pada ketersediaan dan mungkin dihentikan tanpa notis.
  • ·         Tempah dari: 4 September - 10 September 2018
  • ·         Tempoh perjalanan: Berbeza mengikut laluan
  • ·         Kod kupon MYHARAPAN hanya sah untuk tempahan yang dibuat dari 16 Julai - 30 September 2018.
  • ·         Diskaun ini sah untuk tempahan yang dilakukan menerusi laman web Traveloka, laman mudah alih dan Traveloka App versi minimum 2.5.1 (Android/iOS) sahaja.
  • ·         Sah untuk satu kali penggunaan dalam tempoh promosi.
  • ·         Promosi ini tidak boleh digabungkan dengan promosi lain.
  • ·         Promosi ini hanya sah untuk transaksi yang dilakukan dalam MYR.



Image result for tempahan traveloka

Korang dah baca kan penerangan kak lin,harap korang paham dan jelas tau,kalau ada pape nak tanya boleh komen kat bawah,kak lin akan bantu sampai korang faham hehe...


Rugi tau kalau korang lepaskan peluang keemasan ni,kak lin pun tak nak lepaskan peluang best ni,kak lin dah tempah tiket penerbangan ke Langkawi pada bulan 10 ni,hehe…ada rezeki lebih apa salahnya kita reward untuk diri sendiri dan anak-anak..apakata korang pun tempah sekarang..berbaloi-baloi sangat diskaun yang Traveloka bagi…

Sekali lagi kak lin nak ingatkan jangan lupa buat tempahan segera TRAVELOKA SALE-ABRATION ni Traveloka Sale yang berbaloi seakan-akan Matta Fair 2018.  https://www.traveloka.com/ms-my/promotion/saleabration



Tempoh ini berlangsung dari 4 september hingga 10 september ***Cepat-cepat jangan lambat-lambat







Previous Post
Next Post

About Author

Hi..Saya Lin Liena owner kepada blog ini...Terima kasih kerana sudi singgah blog saya..Sila tingalkan komen dan pandangan anda disini...Jika ingin menghubungi saya sila email ke linliena30@gmail.com

4 comments:

  1. Jom lina plan cuti cuti overseas sementara tgh ade Traveloka Saleabration ni. Byk juga diskaun yg ada.

    ReplyDelete
  2. booking dgn traveloka best ni sbb ada coupon bole dpt diskaun..mmg dh byk kali booking thru traveloka

    ReplyDelete
  3. memang berbaloi2 dengan traveloka ni kan.. bestnya ada sale macam ni mmg boleh jimat

    ReplyDelete
  4. wow... menariknya, bila dpt akak p oversea ni... hehe

    ReplyDelete