Snowyskn Dapat Membantu Kulit Cerah Dan Berseri - Lin Liena Story

Monday, 24 September 2018

Snowyskn Dapat Membantu Kulit Cerah Dan Berseri

Snowyskn Dapat Membantu Kulit Cerah Dan Berseri|  Semua orang suka cantik kan,malah ada yang sanggup berhabis beribu ringgit untuk kelihatan cantik dan putih.terlalu obses dengan kecantikan hingga sanggup melakukan penbedahan dan mengambil produk yang salah tanpa kelulusan KKM..paling menakutkan bila ubat yang kita ambil tidak sesuai dengan kita,yaallah risaunya bila memikirkannya.

Mohon kita semua berhati-hati dalam pengambilan supplement,pastikan ubat atau supplement yang kita ambil selamat dan mendapat kelulusan dari pihak yang berwajib.

Hari ni nak share dengan uolss produk Snowyskn dari Dynamic Nutrition,kak lin dah 2 kali order dengan Dynamic Nutrition ni,alhamdulilah memang menjadi dan berkesan pada kak lin..pada yang nak cuba bolehlah tengok-tengok kat website mereka..




Kalau cantik luar sahaja tak bermakna juga sebab dalaman kita tak cantik..cantik itu sebenarnya datang dari dalam badan kita sendiri,bila dalaman kita cukup semua khasiat yang diperlukan mka kecantikan itu terpancar dengan sendiri,sebab tu kak lin suka mengamalkan supplement agar kita dapat kesan yang lebih cepat,disamping itu kena mengambil air yang secukupnya agar badan kita dapat memproses supplemant dengan sempurna,malah sistem penghadaman juga akan lancar jika kita mengamalkan nya selalu..



Sejak mengamalkan Snowyskn dari Dynamic Nutrition ini,kak lin dapat rasa perbahan ,kalau dulu kulit kering sangat,kusam dan tidak berseri..Alhamdulilah dah habis sekotak ni nampaklah perubahan tu..nak kena repeat order ni..

Snowyskn Dapat Membantu Kulit  Cerah Dan Berseri

Pengenalan Snowyskn

SNOWYSKN ™ adalah inovasi baru dengan ramuan yang dipilih untuk menghidupkan semula kulit dari dalam. Campuran campuran beri yang lazat, penuh dengan antioksidan yang kuat dari pelbagai sumber untuk menahan penuaan kulit pada setiap sudut, ditambah dengan serat pemakanan untuk kesejahteraan umum, SNOWYSKN ™ dirumus secara saintifik untuk memberikan kulit anda kecemerlangan.

Antara Bahan Yang Terkandung Dalam Snowyskn


  1. Mixed Berries
  2. Fruit Powder (Blackberry, Rasberry, Blueberry, Elderberry)
  3. Isomaltulose
  4. Galacto-Oligosaccharides (GOS) [prebiotic]
  5. Yeast Extract
  6. SkinAx2 - Grape Seed Extract, Vitamin C, Zinc, Melon Juice Concentrate
  7. Stevia

Snowyskn Dapat Membantu Kulit  Cerah Dan Berseri

Cara Pengambilan

Ambil 150 ml air suam@biasa,campurkan dengan sepaket Snowyskn..yummy.....sedap tau rasa berries....amalkan setiap hari sebelum tidur.

**Minum air secukupnya untuk kesan yang lebih cepat


Kelebihan Snowyskn

  1. Mencerahkan Kulit
  2. Tiada Pewarna Dan Bahan Pengawet
  3. Mengandungi SkinAx2( Produk dipatenkan oleh activ inside dari perancis)
  4. Menganjalkan Kulit
  5. Tinggi dengan vitamin c dan serat makanan.
Snowyskn Dapat Membantu Kulit  Cerah Dan Berseri

Untuk Maklumat Lanjut
Website
No. Telefon 
+603 80812128    
Email 
 enquiries@dyna-nutrition.com


4 comments:

  1. huda pun dah try snowyskn ni, rasa yer sedap. kesan pada kulit pun best

    ReplyDelete
  2. Tgk je air tu dah dpt teka rasa dia macam mana. Mesti sedap kan sebab de berries dalam tu. Yg penting air kosong kena cukuo.

    ReplyDelete
  3. nampak macam sirap rupanya sbb pelbagai berries yg ada dalam dia..dah terasa kat tekak pun jugak nii..

    ReplyDelete