September 2018 - Lin Liena Story

Friday, 28 September 2018

Resepi Oden Viral

September 28, 2018 5
Resepi Oden Viral
Resepi Oden Viral |  Hai korang...Dah buat ke resepi Oden yang senang sangat ni? haha kak lin salah sorang yang dah cuba resepi oden viral ni,pantang je dengan nama viral kan,semua nak tengok dan buat..bukan apa,kalau korang yang dah selalu makan Oden kat Family Mart tu korang taulah sedap dia macam mana..uii...lagi lah makan panas-panas memang yummy sangat hehe..


Rasanya takdelah sama sangat,tapi memang dah mirip-mirip dah,tak boleh lah nak cakap rasa dia sama 100%,nanti kena marah pulak kalau korang cuba tapi rasa dia tak sama kan..



Tapi still sedap dan kena dengan selera,yang penting korang kena pandai bermain dengan rasa,jangan main tarah jer letak semua tu..kalau suka masam lebihkan lah tomyam tu,tapi kak lin tak berapa suka masam,so...kak lin letak hanya satu paket tomyam..


Resepi Oden Viral

Tak kesah lah jenama apa yang korang nak pakai..

Resepi Oden Viral

Beli je kat tesco atau giant segala jenis ball yang korang suka..nak letak cendawan ke apa ikut suka korang lah..

Resepi Oden Viral
Sedap tau,masam2 pedas rasa dia...rugi kalau tak cuba

P/s: Pada siapa yang cipta resepi ni terima kasih sangat,pandai korang cipta resepi kan..hehe


Resepi Oden Viral
==============


  • Satu Paket Asam Pedas(kak lin guna pek besar)
  • Satu Paket Pes Tomyam(pek kecil)
  • Air 3 cawan (letak sikit2 takut cair kalau terlebih air)
  • Rebus Semuanya hingga mendidih baru masukkan segala fishball tu..
  • Setelah mendidih bolehlah tutup api dan Sedia dimakan


Monday, 24 September 2018

Snowyskn Dapat Membantu Kulit Cerah Dan Berseri

September 24, 2018 4
Snowyskn Dapat Membantu Kulit  Cerah Dan Berseri
Snowyskn Dapat Membantu Kulit Cerah Dan Berseri|  Semua orang suka cantik kan,malah ada yang sanggup berhabis beribu ringgit untuk kelihatan cantik dan putih.terlalu obses dengan kecantikan hingga sanggup melakukan penbedahan dan mengambil produk yang salah tanpa kelulusan KKM..paling menakutkan bila ubat yang kita ambil tidak sesuai dengan kita,yaallah risaunya bila memikirkannya.

Mohon kita semua berhati-hati dalam pengambilan supplement,pastikan ubat atau supplement yang kita ambil selamat dan mendapat kelulusan dari pihak yang berwajib.

Hari ni nak share dengan uolss produk Snowyskn dari Dynamic Nutrition,kak lin dah 2 kali order dengan Dynamic Nutrition ni,alhamdulilah memang menjadi dan berkesan pada kak lin..pada yang nak cuba bolehlah tengok-tengok kat website mereka..




Kalau cantik luar sahaja tak bermakna juga sebab dalaman kita tak cantik..cantik itu sebenarnya datang dari dalam badan kita sendiri,bila dalaman kita cukup semua khasiat yang diperlukan mka kecantikan itu terpancar dengan sendiri,sebab tu kak lin suka mengamalkan supplement agar kita dapat kesan yang lebih cepat,disamping itu kena mengambil air yang secukupnya agar badan kita dapat memproses supplemant dengan sempurna,malah sistem penghadaman juga akan lancar jika kita mengamalkan nya selalu..



Sejak mengamalkan Snowyskn dari Dynamic Nutrition ini,kak lin dapat rasa perbahan ,kalau dulu kulit kering sangat,kusam dan tidak berseri..Alhamdulilah dah habis sekotak ni nampaklah perubahan tu..nak kena repeat order ni..

Snowyskn Dapat Membantu Kulit  Cerah Dan Berseri

Pengenalan Snowyskn

SNOWYSKN ™ adalah inovasi baru dengan ramuan yang dipilih untuk menghidupkan semula kulit dari dalam. Campuran campuran beri yang lazat, penuh dengan antioksidan yang kuat dari pelbagai sumber untuk menahan penuaan kulit pada setiap sudut, ditambah dengan serat pemakanan untuk kesejahteraan umum, SNOWYSKN ™ dirumus secara saintifik untuk memberikan kulit anda kecemerlangan.

Antara Bahan Yang Terkandung Dalam Snowyskn


  1. Mixed Berries
  2. Fruit Powder (Blackberry, Rasberry, Blueberry, Elderberry)
  3. Isomaltulose
  4. Galacto-Oligosaccharides (GOS) [prebiotic]
  5. Yeast Extract
  6. SkinAx2 - Grape Seed Extract, Vitamin C, Zinc, Melon Juice Concentrate
  7. Stevia

Snowyskn Dapat Membantu Kulit  Cerah Dan Berseri

Cara Pengambilan

Ambil 150 ml air suam@biasa,campurkan dengan sepaket Snowyskn..yummy.....sedap tau rasa berries....amalkan setiap hari sebelum tidur.

**Minum air secukupnya untuk kesan yang lebih cepat


Kelebihan Snowyskn

  1. Mencerahkan Kulit
  2. Tiada Pewarna Dan Bahan Pengawet
  3. Mengandungi SkinAx2( Produk dipatenkan oleh activ inside dari perancis)
  4. Menganjalkan Kulit
  5. Tinggi dengan vitamin c dan serat makanan.
Snowyskn Dapat Membantu Kulit  Cerah Dan Berseri

Untuk Maklumat Lanjut
Website
No. Telefon 
+603 80812128    
Email 
 enquiries@dyna-nutrition.com


Domino’s Spreads Love with Free Extra Cheese For All Pizzas

September 24, 2018 0
Dominoโ€™s Spreads Love with Free Extra Cheese For All Pizzas
Domino’s Spreads Love
with Free Extra Cheese For All Pizzas!

September 21, 2018 – Cheese, cheese and more cheese! And the best part is, it’s for free! Domino’s Pizza is splurging on giving free extra cheese for all pizzas to all its customers.
It is no secret that Cheese is the key ingredient to pizzas as it brings together all the flavors of the pizza toppings. Known for its promise in delivering value in exciting ways and forms, Domino’s Pizza is delighted to offer customers an enjoyable experience with one of Malaysia’s favorite ingredients. Inspired and always driven by its customers love for cheese, Domino’s is expected to give out free extra cheese from now until 7 October, 2018.

Domino’s Spreads Love with Free Extra Cheese For All Pizzas

Shamsul Amree, Deputy President, Operations, Domino’s Pizza Malaysia and Singapore, said, “Domino’s Pizza is committed to enrich the lives of our customers and we are pleased to create value by giving extra cheese on all pizzas, without any additional cost for the entire month of September. The fact that many would opt for extra cheese is a strong indication of Malaysians love for cheese. This has inspired us to create this value campaign, especially to give back to our customers.”


“With current sentiments, customers are more cautious and thrifty with their spending. We understand what they may be facing and this was at the forefront of our thoughts as we created this campaign. We are proud to offer the best deals in town for our customers and we hope our customers will enjoy this month-long free cheese for all, in celebration of our love for all Malaysians.”
Committed to ensuring high quality products for its customers, Domino’s Pizza uses a specially developed cheese for its pizzas. It’s new and improved Mozzarella cheese presents a luscious, indulgent and creamy taste, the perfect combination for cheese lovers. As appealing as the taste, is the stringy and melted cheese texture in every bite that enhances the taste of the pizza toppings, without overpowering it.
During the campaign period, all pizzas will be topped with extra cheese for items bought as ala carte or through Domino’s various value for money deals. For even greater value, order the 2 Pizza Deals with free extra cheese at only RM28.30, RM47.15 and RM66.05 for the two Regular pizzas, two Large pizzas and two Xtra Large pizzas respectively. *Surcharge applies.
Get your extra cheese at all Domino’s Pizza stores. Visit our stores, order online at http://www.dominos.com.my/, or call 1300-888-333 to make an order.
To learn more about Domino’s Pizza Malaysia’s Value Campaign as well as other ongoing promotions, visit us at http://www.dominos.com.my/.

Domino’s Spreads Love with Free Extra Cheese For All Pizzas

About Domino’s Pizza
Delivering more than 1 million pizzas a day worldwide, Domino’s Pizza is the world’s leading and fastest growing pizza delivery company committed to upholding the industry in product quality and operational excellence. Globally, Domino’s Pizza Inc. operates a total network of more than 14,000 owned and franchised stores throughout the U.S. and in over 85 markets. Domino’s internationally ranks in the top five companies in online transactions.
As at Q2 2017, Domino’s Pizza Malaysia is the largest Domino’s market in Southeast Asia and fifth largest in Asia Pacific. Established in 1997, Domino’s Malaysia is managed by master franchise holder, Dommal Food Services Sdn Bhd. To date, there are 216 Domino’s Pizza stores in the country.
At Domino’s Pizza, we take PRIDE in our commitment to enrich the lives of our customers, employees, partners, shareholders and communities. As one of the most lovable brands in Malaysia, we will go the extra mile for your smile as well as uphold our culture to ‘sell more pizza, have more fun’. Embracing our company’s philosophy of smart hustle, Domino’s is committed to provide customers with the ultimate pizza delivery experience, with its product satisfaction guarantee, 30-minutes delivery guarantee and 15-minutes take-away guarantee.
Forging ahead as an e-commerce entity, Domino’s Pizza has led many firsts in its digital platforms. Domino’s Pizza Malaysia has leveraged on the digital world to the best of its advantage and this began when it was certified as the first QSR company to provide an online ordering platform by the Malaysian Book of Records with the launch of its website in 2003. Domino’s Pizza Malaysia’s online ordering platform is also ranked #1 for its online speed of service in the QSR industry.
Domino’s is the award winner of the 2009, 2010, 2011, 2012 and 2016 Gold Franny Award, a distinguished Achievement Award of the International Franchise Association at the Domino’s Pizza Worldwide Rally. In a show of confidence by Malaysian consumers, Domino’s Pizza won Bronze in the “Restaurant & Fast Food" category of the prestigious Putra Brand Awards 2014, silver in 2015, bronze in 2016 and Silver in 2017.


Thursday, 20 September 2018

Kenapa Setiap Bulan Aku Menangis

September 20, 2018 4
Kenapa Setiap Bulan Aku Menangis
Kenapa Setiap Bulan Aku Menangis | Dah kenapa nak menangis setiap bulan ni...giler ke apa,eh tak tahulah kenapa kan...setiap bulan mesti menangis..

Ceritanya begini,inilah rutin hormon setiap wanita kan,bila sampai masa kitaran tu badan kita akan mengeluarkan satu hormon untuk kitaran haid..

Lagi seminggu ko nak period yaallah semacam jugalah meroyan nya,kadang malu dengan diri sendiri,tak ada angin tak de ribut ko nak naik angin tak tentu pasal.Tapi itu bukan kehendak diri kita sendiri...mohon orang sekeliling paham lah,seringkali juga kita sedaya upaya mengawal meroyan tu...haiiii...nasiblah tu siapa yang kena kan..

Inilah fitrah seorang wanita kan,banyaknya yang perlu kita hadap,moga kita dapat mengawal segala macam perasaan kita dengan tenang..



Jom baca info dibawah agar kita tahu kenapa seseorang tu boleh berubah mood secara tiba-tiba..

Kenapa Setiap Bulan Aku Menangis

Fasa sebelum pusingan haid (Pre-menstrual syndrome - PMS)

Di seluruh dunia, berjuta-juta wanita menganggap apa yang berlaku setiap bulan umpama satu pusingan jam biologi.
Keletihan, mudah tersinggung, perut kembung, masalah jerawat dan sebagainya sering kali dikaitkan dengan pusingan haid.
Sehingga hari ini belum ada satu teori yang berjaya membuktikan mengapa wanita mengalami perubahan mood atau emosi setiap kali mereka hampir dengan fasa pusingan haid mereka.
Bagaimanapun, ia dikaitkan dengan perubahan hormon yang menimbulkan tindak balas abnormal.
Gejala PMS biasanya terjadi seminggu sebelum seseorang wanita mengalami pusingan haid.
Ia akan hilang beberapa hari selepas haid berlaku.
Gejala-gejala ini hanya sementara waktu dan tidak begitu mengganggu rutin harian seseorang wanita.
Ia merangkumi gangguan pada psikologi, perut, kulit, kandungan cecair pada badan dan lain-lain.
Ini termasuklah perubahan dari segi selera makan, kemaruk makan, jerawat, mood terganggu, gangguan tidur dan emosi terlalu sensitif.



Wednesday, 19 September 2018

Rahsia Yang Tersembunyi Dari Limau Kasturi

September 19, 2018 6
Rahsia Yang Tersembunyi Dari Limau Kasturi
Rahsia Yang Tersembunyi Dari Limau Kasturi  |  Khasiat  Dari Limau Kasturi Yang Ramai Tidak Tahu, Rupa-rupanya Memang Banyak Khasiatnya, Rugi Jika Kita Tidak Tahu…. Biarpun bentuk dan saiz limau kasturi ini kecil, namun tahukah anda bahawa limau kasturi ini mempunyai 1001 khasiat dan kebaikan yang umumnya ramai tidak mengetahuinya. Rata-rata menggunakan limau kasturi untuk memberi rasa masam pada hidangan atau paling tidak dijadikan minuman yang cukup menyelerakan. Oleh itu jom semak khasiat limau kasturi yang diamalkan oleh orang dulu-dulu dalam merawat beberapa masalah kesihatan.

Rahsia Yang Tersembunyi Dari Limau Kasturi

Limau kasturi ni memang wajib ada kat rumah kak lin,selalu buat sirap limau jelah haha..memandangkan banyak kegunaan dan kebaikkan apa kata korang ikut petua yang kak lin senaraikan ni..




Rahsia Yang Tersembunyi Dari Limau Kasturi

1. Batuk

Ambil limau, kicap dan garam. Minum setiap pagi dan malam secara teratur. Lama-kelamaan batuk akan beransur pulih.
Rahsia Yang Tersembunyi Dari Limau Kasturi

2. Demam

Petiklah 2-4 genggam daun limau kasturi. Rebus dengan 2 hingga 4 gelas air. Gunakan air rebusan ini untuk menuam pesakit yang demam. Caranya dengan basahkan kain pada air rebusan lalu ditempelkan pada dahi pesakit.

Rahsia Yang Tersembunyi Dari Limau Kasturi
3 . Pening kepala

Ambil sebiji limau kasturi dan potong sedikit di bahagian atasnya. Kemudian, picit kulit limau kasturi tadi sehingga cecairnya keluar. Pastikan anda menghalakan cecair tu ke arah hidung semasa ia terpancut.
Rahsia Yang Tersembunyi Dari Limau Kasturi

4 . Lelah

Ambil sesudu madu, kemudian campurkan dengan 5 titik jus limau kasturi. Minumlah campuran madu dan jus limau kasturi tadi. Amalkan cara ini seminggu sekali.

5. Kegemukan

Rahsia Yang Tersembunyi Dari Limau Kasturi
Perahan limau kasturi yang di campur dengan teh tanpa gula dan diminum setiap hari. Sebaik-baiknya biarlah teh yang diminum itu teh panas, kesannya lebih cepat. Amalkan meminum air ini dan insya-Allah perut anda yang buncit akan menjadi kempis dan kemas semula.
Rahsia Yang Tersembunyi Dari Limau Kasturi

6. Kelemumur

Biasakan mencuci rambut dengan beberapa helai daun rambutan yang diramas bersama setengah cawan air hingga mengeluarkan lendir. Kemudian bancuh sebati lendir daun rambutan bersama dua cawan santan dan sebiji air limau kasturi. Lumur pada seluruh kepala dan balut menggunakan tuala lembap. Biar sebentar sebelum dibilas bersih, Lakukan seminggu sekali.

7 . Kepala Berbau

Ambil beberapa biji limau kasturi dan hiriskan. Kemudian gosokkan ke seluruh kepala. Biarkan beberapa minit, kemudian barulah cuci hingga bersih. Selain mewangikan rambut, limau nipis juga boleh menghilangkan rasa pening dan menyejukkan kulit kepala.

Kredit ApaKes


Lantai Wangi Dan Kilat Dengan Hanya 2 Barang

September 19, 2018 3
Lantai Wangi Dan Kilat Dengan Hanya  2 Barang
 Lantai Wangi Dan Kilat Dengan Hanya  2 Barang |  Hari ni kak lin nak share dengan korang tips lantai wangi dan berkilat.

Sebelum ni memang pernah dengar orang buat menggunakan downy dan cuka,tapi ala macam malas pulak nak try..haha rasanya sama je kot dengan pencuci lantai yang lain.

Tapi entahlah tiba-tiba teringin nak cuba cara ni sebab barang-barang nya pun memang dah ada kat rumah.jom kita tengok berhasil ke tak D.I.Y ni

Hanya guna bahan ini sahaja


  • Cuka 5-6 titik
  • Downy satu penutup botol
  • Air setengah baldi

Lantai Wangi Dan Kilat Dengan Hanya  2 Barang

Tak kisahlah nak guna jenama apa pun..tapi dah banyak servey...Downy yang paling wangi..



Lantai Wangi Dan Kilat Dengan Hanya  2 Barang

Sebelum mop nampak tak berseri kan...cewah ingat muka ke nak berseri-seri sangat..haha

Lantai Wangi Dan Kilat Dengan Hanya  2 Barang

Mop la macam biasa...ada orang guna air panas,tapi kak lin guna air paip biasa je..Biasanya kalau kita guna pencuci yang biasa tu kan..kalau tak bernasib baik lepas mop tu dia bau hanyir..macam bau telur pecah jer...bau dia memang meloyakan tau...tak tau mana silap..

Tapi kalau korang guna cara ni confirm tak bau busuk...wangi satu rumah uolss...puas hati sangat

Lantai Wangi Dan Kilat Dengan Hanya  2 Barang

Taraaaa....kilat kan...malah satu rumah berbau harum...rasa segar sangat,lagi satu bau wangi dia tahan lama tau..

Lantai Wangi Dan Kilat Dengan Hanya  2 Barang

Apakata korang cuba jugak....kalau macam ni,hari-harilah kak lin mengemop rumah...rajin terus kak lin ni hihi...Selamat mencuba...



Tuesday, 18 September 2018

Giveaway : Let's Be Beautiful by Ana Suhana

September 18, 2018 5
Giveaway : Let's Be Beautiful by Ana Suhana
Hai korang,jom support giveaway Ana Suhana..
Hadiah best tau..
Bolehlah cantik-cantik lepas ni

syarat pun mudah ...cepat tau jangan terlambat pulak..



SYARAT-SYARAT :

1. Follow blog anasuhana.com.

2. Follow IG Ana Suhana di SINI.

3. Buat entri bertajuk Giveaway : Let's Be Beautiful by Ana Suhana, upload banner di atas dan backlink ke entri ni.

4. Jangan lupa tinggalkan url di bahagian komen entri ini. Kalau tak, Ana tak dapat detect penyertaan korang.

5. Good luck and all the best to all ๐Ÿ˜.

Klik Sini Untuk Join





Tuesday, 4 September 2018

Traveloka Sale-abration 2018. It’s Back! Begitu Juga Matta Fair

September 04, 2018 4
Traveloka Sale-abration 2018. Itโ€™s Back! Begitu Juga Matta Fair
Traveloka Sale-abration 2018. It’s Back! Begitu juga Matta fair |  Hai korang,hari ni kak lin nak cerita benda baik dengan korang,al-maklumlah bulan 9 ni banyak cuti tau..boleh dikatakan setiap minggu ada cuti..wah happy masing-masing kan.

Kak lin salah seorang yang happy dengan bulan sembilan ni sebab kak lin dah book tarikh bercuti dengan TRAVELOKA.Salah satu aplikasi yang terbaik jika kita hendak bercuti,semuanya semudah ABC  kerana dari segi tempahan Hotel,Flight dan macam-macam lagi..sebab tu kak lin setia dengan TRAVELOKA.

Berita baik yang kak lin nak share tu adalahhhhh...Traveloka Sale-abration 2018. It’s Back!  Traveloka dah buat hal uolssss....banyak giler tawaran diskaun yang diaorang bagi,haha giler tak happy tau..ini lah masanya nak bawa anak -anak jalan.



Image result for traveloka malaysia

Kenapa Pilih Traveloka

-Pada pendapat kak lin TRAVELOKA sangat membantu dan memudahkan pengguna untuk travel di   dalam atau luar negara.semuanya didalam satu platform sahaja.korang boleh download  https://www.traveloka.com/ms-my/

-Mengenai harga pula tentu berbaloi kerana banyak kupon diskaun yang ditawarkan,jadi korang kena   rajin buka aplikasi TRAVELOKA.

-Traveloka tiada harga tersembunyi,Semua harga yang dipaparkan itulah harga yang perlu korang       bayar.so..dah rasa lega kat situ.

-Lebih cepat dan mudah,semuanya hanya dihujung jari,hanya pilih destinasi pilihan dan traveloka akan berikan harga yang terbaik untuk korang.senang cerita,bila-bila masa dan dimana sahaja.



Image result for traveloka malaysia

Tawaran Diskaun

Untuk pengetahuan korang,bulan september ni,TRAVELOKA ada buat SALE-ABRATION tau,ada diskaun hebat dan berbaloi ala-ala Matta Fair 2018 uolsss...ada Diskaun kupon 8% atau sehingga RM40 untuk tiket penerbangan.**Tertakluk terma dan syarat


Korang boleh buat tempahan bermula 4 September hingga 10 September 2018, Tawaran kupon diskaun di atas promosi penerbangan dari syarikat penerbangan yang terlibat.

No booking fee uolsss....baik korang tempah sekarang untuk penerbangan bila-bila masa dan mana-mana destinasi.

Ruginya kalau korang lepaskan peluang TRAVELOKA SALE-ABRATION ni,cuba bayangkan korang bercuti di destinasi pilihan dengan tenang setelah penat bekerja..ianya salah satu cara korang release tension,Malah boleh merapatkan kembali hubungan sesama kita..boleh ajak kawan,saudara dan keluarga kita untuk bercuti bersama.

Ini adalah masa yang tepat kerana TRAVELOKA SALE-ABRATION dah bagi banyak diskaun pada korang,jalan dapat diskaun pun dapat..

Image result for traveloka salebration 2018

Cara Buat Tempahan Traveloka Sale-abration


Pergi ke Traveloka. Cari penerbangan anda. Bandingkan tawaran penerbangan di beberapa syarikat penerbangan dan menempah nilai transaksi terbaik untuk wang anda ke destinasi impian domestik atau antarabangsa.Korang juga boleh mendapatkan tawaran penerbangan untuk setiap jenis bajet (Tawaran kupon diskaun tambahan untuk pembelian segera).

Kemudian cari dan pilih hotel yang korang nak,lebih dari 100 tawaran hotel Traveloka disediakan.(Tawaran kupon diskaun di atas promosi penerbangan dari syarikat penerbangan yang terlibat. No Booking Fee! Tempah sekarang untuk perjalanan penerbangan bila-bila masa dan mana-mana destinasi).



Terma Dan Syarat

  • ·         Promosi 8% untuk tempahan penerbangan domestik dengan diskaun maksimum MYR 40 dalam satu ID Tempahan.
  • ·         Kod kupon SALEDOM hanya sah untuk tempahan penerbangan domestik dengan transaksi minimum MYR 200.
  • ·         Kupon untuk penerbangan domestik hanya terhad untuk 370 penebusan pertama setiap hari.
  • ·         Promosi 8% untuk tempahan penerbangan antarabangsa dengan diskaun maksimum MYR 40 dalam satu ID Tempahan.
  • ·         Kod kupon SALEINT hanya sah untuk tempahan penerbangan antarabangsa dengan transaksi minimum MYR 300.
  • ·         Kupon untuk penerbangan domestik hanya terhad untuk 250 penebusan pertama setiap hari.
  • ·         Sah untuk semua syarikat penerbangan dan tempoh perjalanan.
  • ·         Sah untuk semua tempahan penerbangan dengan Malaysia sebagai negara ketibaan atau pelepasan.
  • ·         Tawaran penerbangan adalah tertakluk pada ketersediaan dan mungkin dihentikan tanpa notis.
  • ·         Tempah dari: 4 September - 10 September 2018
  • ·         Tempoh perjalanan: Berbeza mengikut laluan
  • ·         Kod kupon MYHARAPAN hanya sah untuk tempahan yang dibuat dari 16 Julai - 30 September 2018.
  • ·         Diskaun ini sah untuk tempahan yang dilakukan menerusi laman web Traveloka, laman mudah alih dan Traveloka App versi minimum 2.5.1 (Android/iOS) sahaja.
  • ·         Sah untuk satu kali penggunaan dalam tempoh promosi.
  • ·         Promosi ini tidak boleh digabungkan dengan promosi lain.
  • ·         Promosi ini hanya sah untuk transaksi yang dilakukan dalam MYR.



Image result for tempahan traveloka

Korang dah baca kan penerangan kak lin,harap korang paham dan jelas tau,kalau ada pape nak tanya boleh komen kat bawah,kak lin akan bantu sampai korang faham hehe...


Rugi tau kalau korang lepaskan peluang keemasan ni,kak lin pun tak nak lepaskan peluang best ni,kak lin dah tempah tiket penerbangan ke Langkawi pada bulan 10 ni,hehe…ada rezeki lebih apa salahnya kita reward untuk diri sendiri dan anak-anak..apakata korang pun tempah sekarang..berbaloi-baloi sangat diskaun yang Traveloka bagi…

Sekali lagi kak lin nak ingatkan jangan lupa buat tempahan segera TRAVELOKA SALE-ABRATION ni Traveloka Sale yang berbaloi seakan-akan Matta Fair 2018.  https://www.traveloka.com/ms-my/promotion/saleabration



Tempoh ini berlangsung dari 4 september hingga 10 september ***Cepat-cepat jangan lambat-lambat