Serum Susuk Beradu| Susuk Alaf Baru Diperkaya Dengan Emas 24k

Serum Susuk Beradu | Susuk Alaf Baru Diperkaya Dengan Emas 24k
 Dah lama tak dengar perkataan susuk kan...kalau dulu macam takut je dengar nama susuk..almaklumlah susuk tu sinonim dengan perbuatan yang menyalahi agama..malah haram melakukannya.

Sekarang ni zaman serba canggih...Susuk telah diberi nafas baru,tak perlu dah nak cucuk-cucuk jarum kat muka tu..malah hanya sapu-sapu jer dah cantik dan anjal..wow apakah itu?

Sebelum kita pergi lebih jauh apa kata kita berkenalan dengan syarikat yang telah memberi nafas baru kepada susuk ini...ianya dikenali dengan Serum Susuk Beradu ..hah gitu, punyalah best nama dia..hehe..jom kita baca serba sedikit info Syarikat Imaan World ini.

Serum Susuk Beradu| Susuk Alaf Baru Diperkaya Dengan Emas 24k



IMAAN SUCI WORLD (ISW) telah mewujudkan jaringan usahawan dikalangan wanita untuk lebih berdikari dengan menambah pendapatan dan ilmu perniagaan melalui bimbingan latihan berterusan.
Produk ISW yang utama adalah koleksi tisu lembab tanpa alkohol berstatus HALAL yang pertama keluaran Bumiputera di Malaysia untuk kegunaan wanita dan seisi keluarga. Imaan Suci World juga mempunyai jaringan produk lain seperti makanan kesihatan kosmetik dan kecantikan.
Setiap produk ISW tampil eksklusif dan dihasilkan oleh kilang bertaraf GMP dan berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM).
ISW adalah hakmilik dan diurus oleh WOW MISSION SDN BHD (1216659-V)
Serum Susuk Beradu| Susuk Alaf Baru Diperkaya Dengan Emas 24k

Testimoni Diri Sendiri

Setelah 2 minggu menggunakan Serum Susuk Beradu ni,kak lin rasa lain lah,memang positif sangat penerimaan kulit wajah ni,terasa tegang dan anjal lah uolss...paling best kan bila korang lepas sapu Serum ni,muka kita terasa keemasan gitu,dihadapan cermin tersenyum riang sebab memang glowing habis...itu adalah kerana Serum Susuk Beradu ini mengandungi Emas 24k..memang penuh la muka korang dengan emas yang merelip-relip tu..memang best lah uolsss...terus bersinar muka kita tau..

Ianya bukan hanya boleh guna waktu malam je,malah ianya boleh dipakai sebagai base make up..korang sapu sedikit sebelum pakai foundation(ataupun campurkan serum dengan foundation)...fuhhh...korang tengok sendiri lah hasilnya...



Kelebihan

  • Menegangkan dan memudakan kulit
  • Melambatkan penipisan kolagen dan meransang kolagen baru
  • Merawat kerosakan akibat sinar matahari
  • Meningkatkan keanjalan kulit
  • Mengurangkan kedutan, Melambatkan penuaan kulit
  • Memudarkan jeragat dan kesan jerawat
Cara Guna

  • Sebagai serum malam dan siang
  • Sebagai makeup based atau primer
  • Campur Bersama foundation , krim pelembap atau sunblock

Cara pakai serum susuk beradu 

Serum Susuk Beradu| Susuk Alaf Baru Diperkaya Dengan Emas 24k

Harga Rm60
10ml

Segala pertanyaan sila layari laman web dibawah

Website

Facebook

Instagram


No. Telefon
019-286 2828

Email
inquiry@imaanworld.com



Previous Post
Next Post

About Author

Hi..Saya Lin Liena owner kepada blog ini...Terima kasih kerana sudi singgah blog saya..Sila tingalkan komen dan pandangan anda disini...Jika ingin menghubungi saya sila email ke linliena30@gmail.com

2 comments:

  1. Wah menarik ni lina. Suka pula ana tgk serum tu. Harga pun murah.

    ReplyDelete