Mengawal Selera Makan Dengan Kitsui Royal Lpo


Mengawal Selera Makan Dengan Kitsui Royal Lpo|  Hai korang,hari ni kak lin nak cerita tentang produk Kitsui iaitu Royal Lpo...

Apa tu??hah pada yang tertanya-tanya tentang produk ni,kak lin akan terangkan dan cerita tentang pengalaman kak lin setelah mengamalkan Royal Lpo ni..

Sejujurnya kak lin memang dah jatuh cinta dengan keberkesanan produk ini..ibarat kata pepatah tak kenal maka tak cinta,sebab tu kak lin nak recommended pada korang produk Kitsui Royal Lpo ni.

Mengawal Selera Makan Dengan Kitsui Royal Lpo



Kitsui Royal Lpo ni sesuai untuk kita-kita yang kuat makan ...ye kuat makan...maaf agak kasar sikit hehe,macam kak lin ni kan memang selera makan agak besar tau,lepas makan nak makan lagi,contohnya lepas lunch tu mesti ada je yang kak lin nak makan,pisang goreng,keropok lekor semuanya makanan yang berminyak dan agak tidak sihat.

Bila badan rasa berat kak lin risau sangat,yelah seluar dan baju semua dah mula ketat,bertambah serious masa bulan syawal haritu,alahai memang tak boleh nak kawal langsung lah selera makan ni..

kak lin terus tergerak hati nak cuba Kitsui Royal Lpo,dah lama sebenarnya nak beli sebab banyak feedback yang best-best tentang Royal Lpo ni.

Baca sini juga: KITSUI BELLOS FIBER

Mengawal Selera Makan Dengan Kitsui Royal Lpo

Taraaaa....yeay kak lin dah cuba Kitsui Royal Lpo,masa mula-mula ingat tak sedap..ehhh...rasa mangga la uolllssss...sebiji rasa jus mangga..wallah memang sedap giler hehe..klu camni rasa dia,macam nak minum je 2-3 kali sehari..satu paket ada 15 sachet..sehari sekali je tau,selepas sarapan.



Mengawal Selera Makan Dengan Kitsui Royal Lpo

Nampak tak wajah gembira tu...haha,sempat lagi nak selfi sambil minum Royal Lpo..pada korang yang masih ragu-ragu tu cepatlah beli sebelum terlambat,alhamdulilah kak lin berpuas hati dengan produk ni,selera makan dah semakin berkurangan,makan yang perlu sahaja..dan insyaallah kak lin nak amalkan Kitsui Royal Lpo ni agar kak lin dapat berat badan yang ideal dengan cara yang selamat..jom dapatkan segera di watson,guardian,lazada dan shopee.

Cara Bancuh:

-150 ml Air Suam
-1 Sachet Kitsui Royal Lpo
-Shake-shake sampai sebati tau
-Segera minum sampai habis

Kandungan Kitsui Royal Lpo:

Campuran Minuman Botani
  • Mango
  • Green Coffe
  • African mango
  • Hoodia

Mengawal Selera Makan Dengan Kitsui Royal Lpo

Kelebihan Mengamalkan Kitsui Royal Lpo:

  • Melambatkan proses pertukaran karbohidrat kepada lemak
  • Mengawal/mengurangkan selera makan
  • Mempercepatkan rasa kenyang
  • Badan anda akan lebih sihat selepas pengambilan kerana minuman ini juga mengandungi anti-oksida.
  • Membakar lemak
  • Mengurangkan tekanan darah, kolesterol dan gula dalam darah
  • Kurang sakit-sakit pada otot dan sendi badan
  • Pernafasan menjadi lebih baik
  • Mengurangkan risiko diabetes
Untuk maklumat lanjut korang boleh tengok kat sini:


Facebook page: Kitsui My
Instagram: kitsuimalaysia


Previous Post
Next Post

About Author

Hi..Saya Lin Liena owner kepada blog ini...Terima kasih kerana sudi singgah blog saya..Sila tingalkan komen dan pandangan anda disini...Jika ingin menghubungi saya sila email ke linliena30@gmail.com

4 comments:

  1. salam singgah sini, mudah lah gtu nak makan banyak tak ada halangan dah hii. kit sui kan ada :)

    ReplyDelete
  2. haa, sesuai untuk redakan perut buncit ni. good one.

    ReplyDelete
  3. Menarik ni lina. Xrisau isu perut dah lepas consume ni kan.

    ReplyDelete
  4. ehehehhe CT perlukan ni keje asyik makan je badan macam kena pam pam =P

    ReplyDelete