A Women Scorned Drama Telenovela TV3 - Lin Liena Story

Wednesday, 6 June 2018

A Women Scorned Drama Telenovela TV3

A Women Scorned Drama Telenovela TV3  |  Bermula 5 jun drama telenovela ini akan bersiaran di TV3 setiap isnin-khamis pukul 3.00 petang, nampak macam menarik cerita ni...jom kita tengok sinopsis cerita ini.


Image result for drama a women scorned tv3


JUDUL : A WOMAN SCORNED (Ika-6 na Utos)
EPISOD : 383 Episod
PENGARAH : Laurice Guillen
PARA PELAKON : Sunshine Dizon (Emma), Gabby Conceprion (Rome), Ryza Cenon (Georgia), Mike Tan (Angelo), Rich Asuncion (Flora), Daria Ramirez (Lourdes), Carmen Soriano (Margarita), Mel Martinez (Zeny), Marco Alcaraz (Capten Chandler), Arianne Bautista (Anselma)

Sinopsis Drama:

Perkhawinan rome dan emma banyak dugaan pada mulanya kerana ibu rome tidak menyukai emma,bermacam perkara jahat dilakukan pada emma sehingga emma hampir keguguran.

Setelah emma melahirkan anak,dia terlalu sibuk dengan urusan rumahtangga sehingga mengabaikan dirinya,sehingga rome selalu cemburu apabila melihat isteri rakan-rakan nya yang cantik dan selalu menemani rakan2 nya apabila ada party.


Satu hari rome terjumpa kawan lama emma yang sangat cantik,georgia...mereka selalu berjumpa dan akhirnya mereka ada hubungan sulit.apabila emma menghidu hubungan mereka rome telah mengambil keputusan untuk meninggalkan emma dan mengambil anak mereka dan berhijrah ke luar negara.

Setelah bertahun mereka kembali dan emma pula telah sembuh dari sakit dan telah berjaya dalam perniagaannya...paling mengejutkan emma telah berubah menjadi seorang wanita yang sangat jelita.Rome ingin kembali kepada emma semula.



Apakah rancangan jahat yang georgia akan lakukan kepada emma?adakah emma akan kembali kepada keluarganya?sama-sama kita saksikan kesudahan telenovela A Women scorned ini

10 comments:

  1. dah lama tak tgok telenovela..

    https://aerillhassan.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. drama ni boleh jadi hit tak macam drama2 dulu ? cheq takdak tv kat rumah so tak tahu da apa drma2 baru..

    ReplyDelete
  3. kalau terjebak ni habis laa.. cerita mcm best je

    ReplyDelete
  4. Macam mane nak tengok cerita ni sebab sy busy..youtube takde ke ?

    ReplyDelete
  5. Malas tengok derama pilipina meleret sampai setahu lebih baru habis macam derama indon

    ReplyDelete
  6. Cerita dah separuh jalan disiarkan tapi dari semalam tidak disiarkan. Kenapa?

    ReplyDelete
  7. Betoi ka drama ni 383 episod .mampoih nk tgk mcm tu

    ReplyDelete