VESPRO LiveZymes Membantu Masalah Penghadaman

VESPRO LiveZymes Membantu Masalah Penghadaman | Hai korang...Dah makan ke?kalau dah makan baguslah,alhamdulilah...tapi sebelum tu kak lin nak tanya,korang ada tak masalah senak perut lepas makan?Hmm...seksanya bila kena senak perut dan ulu hati kan...senang nak paham gastrik lah...kadang kita lambat makan pun punca perut kita tak hadam...maknayan banyak gas terkumpul dalam usus kita..itu sangat tidak sihat untuk usus kita tau.

Lagi satu masalah sembelit,yaallah seksanya time tu kan...sampai merah-merah muka menahan sakit tu..siapa yang selalu kena sembelit tu faham lah rasa seksa tu.


Kebelakangan ni kan,kak lin selalu rasa tak sedap perut...rasa macam perut penuh jer,bila membuang rasa tak puas.perutnya rasa macam penuh je...sangat-sangat tak selesa.kebetulan kawan kak lin suruh minum minuman kesihatan VESPRO LiveZymes,katanya bagus untuk penghadaman dan senak perut.

PENGALAMAN MENGGUNAKAN VESPRO LiveZymes

Mula-mula takut juga nak minum sebab selalunya minuman detox ni tak sedap...haha nampak sangat takut makan ubat kan.Tapi bila kak lin cuba minum eh sedapnyerrr....rasa oren uolsss....wah terus teruja nak minum...terus senyum jer sebab rasanya yang sedap dan keberkesanan LiveZymes ni..lega sungguh perut dan serta merta sendawa keluar angin.. bila hari-hari kak lin amalkan alhamdulilah dah takde masalah sembelit...malah pembuangan terus jadi lancar dan perut rasa ringan.so pada yang ada masalah mcm kak lin ni,jomlah cuba VESPRO LiveZymes ni.


LiveZymes  dihasilkan dari 12 jenis makanan dan buah-buahan segar yang menggunakan peralatan pengeringan semburan yang paling maju dari Jerman. Semua buah-buahan dan makanan segar  diperolehi dari ladang-ladang yang murni yang terletak di bukit-bukit kaki yang indah di Sonoma Vally, Topanga Hills, Wisconsin pedalaman dan di Monterey Bay di California. Kami menambahkan air glasier koloid yang tinggi dari Mount Rainier USA dengan makanan segar dan buah-buahan untuk menghasilkan proses penapaian yang sangat tepat yang menghasilkan enzim gred makanan berkualiti tinggi.
VESPRO LiveZymes Membantu Masalah Penghadaman

LiveZymes adalah khusus untuk diet Asia.

Faedah Enzim pencernaan

Penyembuhan senak semulajadi dan ubat pedih ulu hati
Apabila dimakan sebaik selepas makan, ia meningkatkan penghadaman makanan seperti daging, kacang, soya, telur, susu dan serat. Di samping itu, ia juga mengurangkan gas, kembung dan ketidakselesaan perut
Apabila digunakan pada perut kosong ia mempromosikan detoksifikasi pesat dan segera dengan peningkatan kejelasan mental
Apabila ditambah ke dalam jus buah-buahan atau sayur-sayuran ia secara dramatik meningkatkan tahap enzim jus untuk memulakan detoxificartion yang lebih lama dan lebih tahan lama
Kurangkan alergi makanan dengan pencernaan protein yang berkesan
VESPRO LiveZymes Membantu Masalah Penghadaman
VesPro LiveZymes adalah campuran enzim berasaskan tumbuhan yang luas. Ia mengandungi 14 jenis enzim penghadaman yang berbeza daripada proses penapaian 14 jenis 12 jenis makanan dan buah segar.
12 jenis makanan segar dan buah-buahan:
  • Papaya
  • Nenas
  • Alpukat
  • Almond
  • Barli
  • Pisang
  • Timun
  • Jagung
  • Anggur Ungu
  • Peas
  • Soy Bean
  • Malt

14 jenis enzim pencernaan yang tinggi:
  • Maltase Asid – Pencernaan Maltose
  • Lipase pencernaan lemak
  • Protease A
  • Protease B Pencernaan protein / Anti-radang
  • Protease C
  • Peptidase Pencernaan peptida ke dalam asid amino
  • Alpha Amylase Penghadaman pati dan oligosakarida
  • Pengambilan glucoamylase karbohidrat kompleks
  • Alpha-Galactosidase Pencernaan kacang dan kekacang
  • Lactase (Beta Galactosidase) pengambilan gula susu
  • Pengedaran sukrosa dalam Invertase (Sucrase)
  • Penguraian selulase serat tidak larut
  • HemiCellulase Pencernaan roti serat dan Crackers yang tinggi
  • Pektinase Penghadaman kulit tumbuhan
VESPRO LiveZymes Membantu Masalah Penghadaman
20 sachet x 5 gm
Cara Minum
Bancuh 1 sachet liveZymes bersama 125ml ml air
1-3 kali selepas makan
(memadai 1 sachet sehari)
Kalau korang nak beli Live Zymes ni kak lin dengan baik hatinya nak beri korang kupon diskaun..sila guna code linliena5


Untuk maklumat lanjut sila layari laman web dan laman sosial Dynamic nutrition





SILA KLIK BANNER DI ATAS
Previous Post
Next Post

About Author

Hi..Saya Lin Liena owner kepada blog ini...Terima kasih kerana sudi singgah blog saya..Sila tingalkan komen dan pandangan anda disini...Jika ingin menghubungi saya sila email ke linliena30@gmail.com

1 comment: