Speaker Best Beli Di Shopee

Speaker Best Beli Di Shopee|  Kalau korang tengah cari speaker kak lin syorkan korang beli kat shopee...dahlah murah pastu sound dia kuat dan sedap tau..orang kata kecil-kecil cili api...haha..

Biasalah sebagai blogger keje kita ni kena selalu mengadap pc kan...kak lin punya style,kalau nak menulis mesti kena ada halwa telinga...nak dengar lagu-lagu yang sedap dan mendayu-dayu barulah idea datang mencurah-curah.

Tapi speaker kat pc ni tak kuat lah bunyi dia...biasa2 je bunyi dia...kadang2 tak dengar langsung kalau tengok movie tu...pelan sangat bunyi dia padahal dah kuat dah pasang volume dia.






So...Kak lin bukak laman web shopee,cari-cari terjumpa pulak speaker ni...harga pulak terlajak murah setelah campur dengan poslaju dalam RM 29.90 sahaja,pastu tengok review banyak yang puas hati dan walaupun kecil,bunyi dia super power...tak tunggu lama-lama terus je buat payment..


Speaker Best Beli Di Shopee

Taraaa....sampai dah speaker kita...penghantaran agak lambat sikit kerana ianya dari china...tapi betul lah uolssss walaupun kecik bunyi dia memang power...best giler bila dengar lagu dan tengok movie..terasa mcm tengok kat wayang mini....

Harap dapatlah membantu uols untuk membuat pilihan,walaupun murah tak semestinya tak bagus kan...zaman sekarang ni,kita kena jimat-jimat dan kena bijak untuk membuat pilihan..sampai sini dulu ye...byeeeee

Previous Post
Next Post

About Author

Hi..Saya Lin Liena owner kepada blog ini...Terima kasih kerana sudi singgah blog saya..Sila tingalkan komen dan pandangan anda disini...Jika ingin menghubungi saya sila email ke linliena30@gmail.com

1 comment:

  1. Oklah macam tu kan, barang yang sampai elok dan puashati.

    ReplyDelete